כבל לחיבור 0404 ל AQUA

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
hesher פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי,

יש לי 0404 USB ומגבר AQUA, אני תוהה מה הדרך האיכותית ביותר לחבר ביניהם (אני לא חזק עדיין בענייני כבלים...).
יש ל 0404 יציאות SPDIF RCA וגם OUTPUT שנראה כמו 2 יציאות של אוזניות ואני לא יודע מה המינוח המקצועי פה :)

למגבר יש 2 כניסות RCA.
תודה מראש ושנה טובה לכולם.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אין שום קשר ל-SPDIF (שזהו חיבור דיגיטלי) כי למגבר שלך אין שום מפענח עבור זה.
הדרך היחידה שלך לחיבור היא אנלוגית.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #3 

ובהקשר לנושא :D

יש לך בכרטיס יציאות 1/4" מונו. הן יציאות עם אפשרות לשימוש בתור balanced ולכן זה קונקטור סטריאו אשר במידה ותגדיר ב-patchmix יוציא לך אות מאוזן. בנוגע לכבל שאתה צריך, זה כבל שמצד אחד קונקטור אוזניות (לא משנה מונו או סטריאו למעשה) ובצד השני RCA. אתה צריך 2 כאלה, אחד לכל ערוץ.

אתה יכול גם לקנות מתאם כזה של 1/4" זכר ל-RCA נקבה ואז להשתמש בכבל RCA-RCA סטנדרטי.

פיתרון עוד יותר טוב (אבל קצת יותר יקר ומעצבן) הוא להכין כבל שיתחבר ישירות אל הכרטיס, באורך שתצטרך עם חיבורי RCA בצד שני. זה פשוט מוותר על ה-breakout הגרוע של הכרטיס הזה. הכנתי כזה כבל פעם אחת לפני שנתיים בערך, חבר שלי משתמש בו עם ה-0404 עד עכשיו ועדיין מרוצה.

אם תרצה, יש לי את הקונקטור הזה עדיין. הבעיה היא שבגלל שהקונקטור הזה נמכר בלי גוף (הפלסטיק נמכר בנפרד) נשאר לי רק הקונקטור עצמו, אז או שתצטרך להתאים קוף מקונקטור אחד (אפשרי מאוד לדעתי) או שתצטרך למצוא פיתרון לזה, אבל את הקונקטור עצמו אין לי בעיה לתת לך.

hesher פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

תודה אנטולי. אני כרגע מנסה להבין מהי סוגיית ה breakout שדיברת עליה :) נראה לי שאני אלך על הפתרון של 2 חוטים קונקטור אוזניות-RCA כי להרכיב כבל זה עדיין טיפה גדול עליי. אבל בהחלט אופציה לעתיד ואז אצור אתך קשר :)

שוב תודה!

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

להרכיב את הכבל זה לא כזה ביג דיל. הייתרון שלו הוא שאני נפרד מה-breakout של החברה. כמו שראית וודאי הוא דיי מצועצע עם כבלים דקים מאוד וקונקטורים לא משהו בכלל. מה גם שכשמשתמשים במקורי חובה עוד מתאם באמצע.

כבל 1/4" ל-RCA זה לא משהו נפוץ במיוחד גם כן, אז כנראה שתצטרך לחפש בחנויות טוב טוב (אני זוכר שחבר שלי הצליח למצוא באיזשהי חנות בארץ) או להכין לבד/מישהו יכין לך או לקנות כבל כזה משומש מהד-פיי או אם תמצא בארץ.

hesher פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

איפה אפשר למצוא קונקטורים וכבלים איכותיים כדי שארכיב בעצמי?

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

בעיקר בחו"ל באינטרנט :)

עם זאת, אם אתה רוצה, יש לי לא מעט רכיבים אצלי (אני מזמין בכמות לא כל כך קטנה כי אני משתמש בזה דיי הרבה) אז אתה יכול גם להשיג ממני בכמה שזה עולה לי. אם אתה רוצה, אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”