מחפש המלצה לקורא ספרים אלקטרוני

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
שלח תגובה
נוקי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #1 

חמותי שוקלת לעבור לקורא אלקטרוני.
יש משהו מומלץ במחיר סביר עם תמיכה בעברית?
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4769
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 760 פעמים

שליחה #2 

לא חושב שיש טוב יותר מקינדל. תמיכה בעברית קיימת חלקית. עם רוב הספרים שאישתי ביקשה עבד טוב מאד אם כי הגופן נורא בעייני.

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2767
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #3 

07/09/2023 8:02  
ChinggisKhan כתב:
לא חושב שיש טוב יותר מקינדל.
...
יש.
המכשירים של Kobo טובים יותר. יש הרבה יותר אפשרויות להתאים את המכשיר אישית להעדפות שלך. וכמובן העברית נתמכת.

פה תוכל לראות ביקורות מאד מפורטות של המוצרים שיש בשוק: https://www.youtube.com/c/MyDeepGuide/videos
ממליץ לך לשאול פה: https://www.mobileread.com/ אם אתה יודע מה אתה רוצה, בערך, או רוצה לצמצם את הבחירה שלך בין כמה אפשרויות.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

ben-home
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 307
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #4 

"עם תמיכה בעברית" - מהיכן אתם מתכוננים להשיג את הספרים?

אם קניה מאחת מהחנויות כאן בארץ - הכי טוב לברר עם החנות/יות מה הדרישות שלהן. סביר להניח שזה יכוון אותך לקינדל.
אם מסתפקים בספרים שקיימים בפרויקט בן-יהודה, אזי הייתי ממליץ על kobo (שנחשב אכן עדיף - ולו בממשק).

ההבדל הוא שספרים הנקנים בחנות יגיעו עם הגנת DRM וסביר להניח שבפורמטים של אמזון (יצרן הקינדל). ספרים מפרויקט בן-יהודה (וספרים חופשיים ככלל) יגיעו בפורמט epub שקינדל בכלל לא יכול לקרוא.

יתרון נוסף ב kobo הוא שניתן לטעון פונטים מעבר למה שהוא מסופק איתם (וגם ניתן להעלות בו תוכנות קריאה חלופיות לתוכנה המקורית שלו - שהיא לא רעה בפני עצמה).

avngas
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 183
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #5 

אישתי קנתה לפני כמה שנים את Boox NOVA 3 מהחנות שלהם בארץ. היא מאוד מרוצה, אני פחות כי היה יקר.
https://onyxboox.co.il/

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1880
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #6 

גם אני אמליץ על הכשירים של Boox (יש לנו NOVA 3 ו- NOVA AIR). הם מבוססים אנדרויד וניתן להוריד אליהם את כל האפליקציות של הוצאות הספרים בארץ. המכשיר מקבל עידכונים שוטפים ותומך בעברית.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73199
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3152 פעמים

שליחה #7 

20/09/2023 10:22  
avngas כתב:
היא מאוד מרוצה, אני פחות כי היה יקר.
...
:lol:

תודה, צחקתי צחוק בריא :wink:

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #8 

בתכלס, המכשירים של אוניקס לא רעים מבחינת מרחב אפליקציות אפשרי. מצד שני, צריך לקחת בחשבון שהמעבר בין עמודים בספרים הוא מאוד איטי ומעצבן. אם לדוגמה רוצים לחזור לאיזה קטע וצריך לחפש אותו ולעבור בין עמודים, זה ממש מציק.

שלח תגובה

חזור אל “כללי”