הרחבת טווח הרשת בדירה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
IF1959 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
אני מחובר לפרטנר פייבר 1Gbps עם ראוטר משלי (Archer C6U) בדירה לא גדולה (70 מ"ר) והראוטר ממוקם ליד החיבור לסיב (יחסית רחוק מחדר השינה והעבודה). הסטרימר בחדר השינה והמחשבים בחדרים מקבלים אות מאוד חלש ואני מעוניין להגדיל את טווח הכיסוי בדירה. יש ברשותי גם ראוטר ישן יותר מסוג D-Link DIR-825 שיושב ללא שימוש, אני יכול לעשות בו שימוש כדי להגדיל את הטווח?
אם אני מעוניין לקנות Deco Mesh האם ה- Archer שברשותי תומך?

IF1959 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

הקפצה

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4796
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 769 פעמים

שליחה #3 

האם יש לך אפשרות להשחיל כבל רשת אל חדר העבודה ? אפשר לרכב/להשחיל במקום חיבור תקשורת ישן (טלפון או כבלים). זה יהיה השלב הראשון.
אפשר להשמיש לרוב ראוטרים ישנים לעבוד כ-AP. אני חייב להודות שאני לא מכיר את הציוד הספציפי הזה וקצת מתעצל לחפור על זה עכשיו בגוגל.
אם אתה קונה מערכת Mesh אז אין לך צורך בראוטר נוסף וגם לא ממולץ לחבר לה אחד כזה. זה כמובן הפיתרון העדיף. הכל שאלה של תקציב.

IF1959 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

05/09/2023 11:23  
ChinggisKhan כתב:
האם יש לך אפשרות להשחיל כבל רשת אל חדר העבודה ? אפשר לרכב/להשחיל במקום חיבור תקשורת ישן (טלפון או כבלים). זה יהיה השלב הראשון.
אפשר להשמיש לרוב ראוטרים ישנים לעבוד כ-AP. אני חייב להודות שאני לא מכיר את הציוד הספציפי הזה וקצת מתעצל לחפור על זה עכשיו בגוגל.
אם אתה קונה מערכת Mesh אז אין לך צורך בראוטר נוסף וגם לא ממולץ לחבר לה אחד כזה. זה כמובן הפיתרון העדיף. הכל שאלה של תקציב.
...
לצערי אין את האפשרות לגבי הכבל רשת.
אני קצת בור בעניין ה- Mesh, אז אם אני מבין ממך נכון אם אני קונה Mesh אז אחד מהם משמש כנתב שמתחבר לממיר סיב ואז אין לי צורך בנתב שלי?

מספיקלי
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2788
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #5 

סתם שאלה טפשית, וידאת שהWIFI בעוצמה מקסימלית? ערוצים אחרים?
זה נראה ראוטר חייתי ל 70מר, יש לך צרכנים יותר מ15 מטר ממנו?

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #6 

04/09/2023 10:53  
IF1959 כתב:
היי,
אני מחובר לפרטנר פייבר 1Gbps עם ראוטר משלי (Archer C6U) בדירה לא גדולה (70 מ"ר) והראוטר ממוקם ליד החיבור לסיב (יחסית רחוק מחדר השינה והעבודה). הסטרימר בחדר השינה והמחשבים בחדרים מקבלים אות מאוד חלש ואני מעוניין להגדיל את טווח הכיסוי בדירה. יש ברשותי גם ראוטר ישן יותר מסוג D-Link DIR-825 שיושב ללא שימוש, אני יכול לעשות בו שימוש כדי להגדיל את הטווח?
אם אני מעוניין לקנות Deco Mesh האם ה- Archer שברשותי תומך?
...
היו לי בעיות כאלה בשטח יותר גדול עד לפני שנתיים-שלוש.
קניתי את ה HUAWEI Ax3 Pro שמשמש אותי בפועל כמחזק טווח וכסוויצ' לעוד כמה כניסות קוויות.
קצת יותר מ 200 ש"ח ומאז אין יותר בעיות.
IF1959 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

מעדכן שמיקמתי את הראוטר במקום יותר גבוה וזה פתר לי את הבעיה.

תודה לכולם.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”