הרחבת טווח הרשת בדירה
היי,
אני מחובר לפרטנר פייבר 1Gbps עם ראוטר משלי (Archer C6U) בדירה לא גדולה (70 מ"ר) והראוטר ממוקם ליד החיבור לסיב (יחסית רחוק מחדר השינה והעבודה). הסטרימר בחדר השינה והמחשבים בחדרים מקבלים אות מאוד חלש ואני מעוניין להגדיל את טווח הכיסוי בדירה. יש ברשותי גם ראוטר ישן יותר מסוג D-Link DIR-825 שיושב ללא שימוש, אני יכול לעשות בו שימוש כדי להגדיל את הטווח?
אם אני מעוניין לקנות Deco Mesh האם ה- Archer שברשותי תומך?
אני מחובר לפרטנר פייבר 1Gbps עם ראוטר משלי (Archer C6U) בדירה לא גדולה (70 מ"ר) והראוטר ממוקם ליד החיבור לסיב (יחסית רחוק מחדר השינה והעבודה). הסטרימר בחדר השינה והמחשבים בחדרים מקבלים אות מאוד חלש ואני מעוניין להגדיל את טווח הכיסוי בדירה. יש ברשותי גם ראוטר ישן יותר מסוג D-Link DIR-825 שיושב ללא שימוש, אני יכול לעשות בו שימוש כדי להגדיל את הטווח?
אם אני מעוניין לקנות Deco Mesh האם ה- Archer שברשותי תומך?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4796
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
האם יש לך אפשרות להשחיל כבל רשת אל חדר העבודה ? אפשר לרכב/להשחיל במקום חיבור תקשורת ישן (טלפון או כבלים). זה יהיה השלב הראשון.
אפשר להשמיש לרוב ראוטרים ישנים לעבוד כ-AP. אני חייב להודות שאני לא מכיר את הציוד הספציפי הזה וקצת מתעצל לחפור על זה עכשיו בגוגל.
אם אתה קונה מערכת Mesh אז אין לך צורך בראוטר נוסף וגם לא ממולץ לחבר לה אחד כזה. זה כמובן הפיתרון העדיף. הכל שאלה של תקציב.
אפשר להשמיש לרוב ראוטרים ישנים לעבוד כ-AP. אני חייב להודות שאני לא מכיר את הציוד הספציפי הזה וקצת מתעצל לחפור על זה עכשיו בגוגל.
אם אתה קונה מערכת Mesh אז אין לך צורך בראוטר נוסף וגם לא ממולץ לחבר לה אחד כזה. זה כמובן הפיתרון העדיף. הכל שאלה של תקציב.
לצערי אין את האפשרות לגבי הכבל רשת.05/09/2023 11:23ChinggisKhan כתב: האם יש לך אפשרות להשחיל כבל רשת אל חדר העבודה ? אפשר לרכב/להשחיל במקום חיבור תקשורת ישן (טלפון או כבלים). זה יהיה השלב הראשון.
אם אתה קונה מערכת Mesh אז אין לך צורך בראוטר נוסף וגם לא ממולץ לחבר לה אחד כזה. זה כמובן הפיתרון העדיף. הכל שאלה של תקציב....
אני קצת בור בעניין ה- Mesh, אז אם אני מבין ממך נכון אם אני קונה Mesh אז אחד מהם משמש כנתב שמתחבר לממיר סיב ואז אין לי צורך בנתב שלי?
היו לי בעיות כאלה בשטח יותר גדול עד לפני שנתיים-שלוש.04/09/2023 10:53IF1959 כתב: היי,
אם אני מעוניין לקנות Deco Mesh האם ה- Archer שברשותי תומך?...
קניתי את ה HUAWEI Ax3 Pro שמשמש אותי בפועל כמחזק טווח וכסוויצ' לעוד כמה כניסות קוויות.
קצת יותר מ 200 ש"ח ומאז אין יותר בעיות.