חיבור המחשב לLCD
שלום לכולם. לאחרונה רכשתי טלוויזית LCD 32 אינץ' מסדרת טושיבה רגזה (REGZA).
היום קניתי כבל DVI TO HDMI באורך 10 מטרים כדי לחבר את המחשב לLCD. חיברתי את המסך, אך נתקלתי בבעיה.
אני מחפש אפשרות להגדיר שהמסכים יראו את אותו דבר (את אותו סרט נגיד), אך שהLCD תהיה ברזולוציה שמתאימה לה, והמחשב ברזולוציה שמתאימה לו, ככה שאני אוכל להשאיר את ההגדרות האלה לנצח ללא צורך להתעסק איתן בכל פעם שאני רואה סרט.
נסיתי מצב DEULVIEW אבל הוא כאילו מרחיב את השולחן עבודה לשניים נפרדים, ככה שזה כנראה לא מתאים לי (או שאני מפספס משהו).
אני כבר מספר שעות מתעסק עם ההגדרות, מנסה את כל המצבים האפשריים, וזה רק משגע לי את המסכים לגמרי.
אני לא בקיא במיוחד בהגדרת המחשב לLCD ורציתי לדעת מה הן ההגדרות הכי טובות למצב שאני מבקש.
אשמח לתמיכה בעניין.
חג שמח ושנה טובה.
עידן.
היום קניתי כבל DVI TO HDMI באורך 10 מטרים כדי לחבר את המחשב לLCD. חיברתי את המסך, אך נתקלתי בבעיה.
אני מחפש אפשרות להגדיר שהמסכים יראו את אותו דבר (את אותו סרט נגיד), אך שהLCD תהיה ברזולוציה שמתאימה לה, והמחשב ברזולוציה שמתאימה לו, ככה שאני אוכל להשאיר את ההגדרות האלה לנצח ללא צורך להתעסק איתן בכל פעם שאני רואה סרט.
נסיתי מצב DEULVIEW אבל הוא כאילו מרחיב את השולחן עבודה לשניים נפרדים, ככה שזה כנראה לא מתאים לי (או שאני מפספס משהו).
אני כבר מספר שעות מתעסק עם ההגדרות, מנסה את כל המצבים האפשריים, וזה רק משגע לי את המסכים לגמרי.
אני לא בקיא במיוחד בהגדרת המחשב לLCD ורציתי לדעת מה הן ההגדרות הכי טובות למצב שאני מבקש.
אשמח לתמיכה בעניין.
חג שמח ושנה טובה.
עידן.
אבל אתה לא רואה ככה סרטים בWIDESCREEN...Pavelz כתב:ניסיתי גם להילחם בזה אבל לא הצלחתי, עם אותו המסך.
הפתרון שלי הוא כל פעם שאני רואה סרט אני ממתג את ה aspect ration ל 4:3 וככה התמונה מתאזנת לגודל הטבעי שלה...
וגם יש לי עוד בעיה שאני אשמח שתעזרו לי בה. כשאני מעביר את המחשב מהמסך הרגיל לפלאזמה, אני לא יכול לראות סרטים אלא אם אני עושה ריסט למחשב, כל מה שאני רואה זה צבעים אדומים, כחולים, וירוקים. אבל כשאני נגיד עושה PRINT SCREEN התמונה יוצאת כמו שהיא צריכה להיות. מה לעשות?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
זה כן. המסך מותח חזרה. אני משנה את ה aspect ration בתוכנה (VLC)E-dan כתב:אבל אתה לא רואה ככה סרטים בWIDESCREEN...Pavelz כתב:ניסיתי גם להילחם בזה אבל לא הצלחתי, עם אותו המסך.
הפתרון שלי הוא כל פעם שאני רואה סרט אני ממתג את ה aspect ration ל 4:3 וככה התמונה מתאזנת לגודל הטבעי שלה...
וגם יש לי עוד בעיה שאני אשמח שתעזרו לי בה. כשאני מעביר את המחשב מהמסך הרגיל לפלאזמה, אני לא יכול לראות סרטים אלא אם אני עושה ריסט למחשב, כל מה שאני רואה זה צבעים אדומים, כחולים, וירוקים. אבל כשאני נגיד עושה PRINT SCREEN התמונה יוצאת כמו שהיא צריכה להיות. מה לעשות?...
Need more cowbell
אוקי.Pavelz כתב:זה כן. המסך מותח חזרה. אני משנה את ה aspect ration בתוכנה (VLC)E-dan כתב:אבל אתה לא רואה ככה סרטים בWIDESCREEN...Pavelz כתב:ניסיתי גם להילחם בזה אבל לא הצלחתי, עם אותו המסך.
וגם יש לי עוד בעיה שאני אשמח שתעזרו לי בה. כשאני מעביר את המחשב מהמסך הרגיל לפלאזמה, אני לא יכול לראות סרטים אלא אם אני עושה ריסט למחשב, כל מה שאני רואה זה צבעים אדומים, כחולים, וירוקים. אבל כשאני נגיד עושה PRINT SCREEN התמונה יוצאת כמו שהיא צריכה להיות. מה לעשות?......
תוכל אולי לעזור לי גם עם הבעיה השניה שלי?