מכונת כביסה אלקטרה
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
היי,
אני מחפש מכונת כביסה חדשה במקום הבוש שברשותי.
מכונות הכביסה של אלקטרה דגמי 2023 מצאו חן בעיני ועל פניו הם עם תכונות ונוחות תפעול שחשובים לי.
אני לא מצליח למצוא חוברת הפעלה או מידע עליהם ברשת.
אשמח אם תשתפו מידע על המכונות כביסה של אלקטרה. לדוגמא: מי היבואן הרשמי? היכן ניתן להשיג חוברות הפעלה? איך השירות של היבואן? האם הייתה לכם מכונת כביסה של אלקטרה והייתם מרוצים או לא מרוצים...
תודה.
אני מחפש מכונת כביסה חדשה במקום הבוש שברשותי.
מכונות הכביסה של אלקטרה דגמי 2023 מצאו חן בעיני ועל פניו הם עם תכונות ונוחות תפעול שחשובים לי.
אני לא מצליח למצוא חוברת הפעלה או מידע עליהם ברשת.
אשמח אם תשתפו מידע על המכונות כביסה של אלקטרה. לדוגמא: מי היבואן הרשמי? היכן ניתן להשיג חוברות הפעלה? איך השירות של היבואן? האם הייתה לכם מכונת כביסה של אלקטרה והייתם מרוצים או לא מרוצים...
תודה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
מכונות הכביסה מיוצרות לפי מפרט של אלקטרה, אשר נמצאת בשליטת חברת אלקו.
https://www.electra.co.il/%D7%97%D7%91% ... 7%95%D7%AA
אמרת שמצאו חו בעיניך מכונות הכביסה, אז תקנה. מה יעזור לך להסתכל על חוברות ההפעלה?
וכמו בכל מותג, אתה תמצא אנשים שקנו את המכונה והיו מרוצים ואחרים שלא היו מרוצים.
https://www.electra.co.il/%D7%97%D7%91% ... 7%95%D7%AA
אמרת שמצאו חו בעיניך מכונות הכביסה, אז תקנה. מה יעזור לך להסתכל על חוברות ההפעלה?
וכמו בכל מותג, אתה תמצא אנשים שקנו את המכונה והיו מרוצים ואחרים שלא היו מרוצים.
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

עדיין חסר לי מידע שחשוב לברר לפני רכישה.
לדוגמא:
מה המשקל המירבי בכל תוכנית?
כמה זמן לוקח כל תוכנית? ועוד.
אני בגישה שעדיף ללמוד מראש כמה שיותר על המכונה לפני הרכישה, לפחות לנסות.כך יהיו פחות הפתעות לרעה.
לדוגמא:
מה המשקל המירבי בכל תוכנית?
כמה זמן לוקח כל תוכנית? ועוד.
אני בגישה שעדיף ללמוד מראש כמה שיותר על המכונה לפני הרכישה, לפחות לנסות.כך יהיו פחות הפתעות לרעה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה רשום די בגדול על המכונה עצמה - יש מכונות של 8Kg, 9Kg וכדומה.
אורך התוכניות? תוכניות קצרות זה 15 דקות לערך וארוכות גם שעתיים. כל המכונות דומות מהבחינה הזאת.
לא צריך את מדריך ההפעלה עבור זה.
אתה מתעקש? גש לכל חנות, יש להם כנראה את המדריכים דבוקים לאחורי המכונות, שב ותקרא שם
אורך התוכניות? תוכניות קצרות זה 15 דקות לערך וארוכות גם שעתיים. כל המכונות דומות מהבחינה הזאת.
לא צריך את מדריך ההפעלה עבור זה.
אתה מתעקש? גש לכל חנות, יש להם כנראה את המדריכים דבוקים לאחורי המכונות, שב ותקרא שם

- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
סתם שאלה...
למה להתעקש על מוצר מדבקה ולא יצרן גדול ומכובד? הרי לא חסרים כאלו
מה הכוונה "מצאה חן העיני?"
מה יש במכונת כביסה שצריך למצוא חן?
המכונה צריכה להיות פונקציונלית, עם איכות יצור טובה, חלקי חילוף זמינים וחסכונית בחשמל
כאלו יש עשרות שעונות על ההגדרה בממותגים גדולים וידועים
למה להתעקש על מוצר מדבקה ולא יצרן גדול ומכובד? הרי לא חסרים כאלו
מה הכוונה "מצאה חן העיני?"
מה יש במכונת כביסה שצריך למצוא חן?
המכונה צריכה להיות פונקציונלית, עם איכות יצור טובה, חלקי חילוף זמינים וחסכונית בחשמל
כאלו יש עשרות שעונות על ההגדרה בממותגים גדולים וידועים
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

זיו,
כשרשום 8 קילו, הכוונה למשקל המירבי בתוכניות ספציפיות.
חלק גדול מהתוכניות מתאימות ל 5 ו 2 קילו. יתרה מזאת, נתקלתי במכונות ששוקלות את הכביסה ולא יתקדמו אם חרגת במשקל.
מצרף מספר דגשים נוספים לאלה שמתעניינים בשרשור:
התוכנית הקצרה של 14 או 15 דקות מתאימה ל 2 קילו בלבד. לכל המכונות המודרניות יש את התוכנית הזו.
אך לעומת זאת לא לכל המכונות יש כפתור המאפשר קיצור הזמן של תכוניות סטנדרטיות. לדוגמא לא ראיתי אופציה כזו במכונות LG עד 2500 ש"ח (לא בדקתי מעבר).
יש על המכונה מדבקה עם דירוג אנרגטי. זה אומר שבתוכנית X יש למכונה דירוג אנרגטי מסויים.
כדאי להשוות את הדירוג עבור התוכניות שמשתמשים ביום יום ובאותה הזדמנות כמה זמן לוקחות התוכניות האלה.
כנראה שלא תהיה ברירה אלא לגשת לחנות ולצלם את החוברת (מעדכן באיחור) כמו שהצעת
כשרשום 8 קילו, הכוונה למשקל המירבי בתוכניות ספציפיות.
חלק גדול מהתוכניות מתאימות ל 5 ו 2 קילו. יתרה מזאת, נתקלתי במכונות ששוקלות את הכביסה ולא יתקדמו אם חרגת במשקל.
מצרף מספר דגשים נוספים לאלה שמתעניינים בשרשור:
התוכנית הקצרה של 14 או 15 דקות מתאימה ל 2 קילו בלבד. לכל המכונות המודרניות יש את התוכנית הזו.
אך לעומת זאת לא לכל המכונות יש כפתור המאפשר קיצור הזמן של תכוניות סטנדרטיות. לדוגמא לא ראיתי אופציה כזו במכונות LG עד 2500 ש"ח (לא בדקתי מעבר).
יש על המכונה מדבקה עם דירוג אנרגטי. זה אומר שבתוכנית X יש למכונה דירוג אנרגטי מסויים.
כדאי להשוות את הדירוג עבור התוכניות שמשתמשים ביום יום ובאותה הזדמנות כמה זמן לוקחות התוכניות האלה.
כנראה שלא תהיה ברירה אלא לגשת לחנות ולצלם את החוברת (מעדכן באיחור) כמו שהצעת
נערך לאחרונה על ידי yaronkle ב 02/09/2023 19:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

די ברור לכולם שהמדבקה הגדולה עם המשקל שיש על המכונה מציינת את המשקל המירבי ומאוד הגיוני שאם דחפת יותר מידי בגדים למכונה אז היא תסרב לעבוד בגלל שקילה אוטומטית.
דירוג אנרגטי של המכונות רשום באתרי המכירות, לא צריך את מדריך ההפעלה עבור זה.
וכן, הכי יתאים לך ללכת לקרוא מדריכים בחנויות, גם רשמתי את זה בהודעה הקודמת שלי
דירוג אנרגטי של המכונות רשום באתרי המכירות, לא צריך את מדריך ההפעלה עבור זה.
וכן, הכי יתאים לך ללכת לקרוא מדריכים בחנויות, גם רשמתי את זה בהודעה הקודמת שלי

-
yaronkle
- חבר במועדון HT

ahersko,
אני לא מתעקש. בודק גם אופציות של חברות אחרות:
עד היום רכשתי גרמניות: בוש, קונסטרוקטה... פרט לאמינות הטובה, הם היו בינוני מינוס.
הם יקרות עם פחות פיצרים. מחפש משהוא אחר.
LG ללא יכולת קיצור זמן תוכנית.
Samsung עדיין במירוץ....
מה מצא חן בעיני: הכיתוב על המכונה בעברית. התוכניות הגיוניות ושימושיות. קיימת תוכנית ייעודית למעילים. הכפתורים בצד הגיוניים וברורים. משך חלק מהתוכניות מודפסות על המכונה בצמוד לבורר שזה נוח. קיים כפתור קיצור משך התוכנית. התוף מודרני עם גבשושיות. גומיית התוף בנוייה כך שפריטים לא יכולים להיתפס ולהיקרע (בניגוד לחלק מדגמי בוש) ועוד. דירוג אנרגטי A (צריך לוודא באיזו תוכנית וכמה זמן) ועוד.
"המכונה צריכה להיות פונקציונלית, עם איכות יצור טובה, חלקי חילוף זמינים וחסכונית בחשמל"
אני רוצה יותר ולכן השאלות, המחקר וההשואות.
אני לא מתעקש. בודק גם אופציות של חברות אחרות:
עד היום רכשתי גרמניות: בוש, קונסטרוקטה... פרט לאמינות הטובה, הם היו בינוני מינוס.
הם יקרות עם פחות פיצרים. מחפש משהוא אחר.
LG ללא יכולת קיצור זמן תוכנית.
Samsung עדיין במירוץ....
מה מצא חן בעיני: הכיתוב על המכונה בעברית. התוכניות הגיוניות ושימושיות. קיימת תוכנית ייעודית למעילים. הכפתורים בצד הגיוניים וברורים. משך חלק מהתוכניות מודפסות על המכונה בצמוד לבורר שזה נוח. קיים כפתור קיצור משך התוכנית. התוף מודרני עם גבשושיות. גומיית התוף בנוייה כך שפריטים לא יכולים להיתפס ולהיקרע (בניגוד לחלק מדגמי בוש) ועוד. דירוג אנרגטי A (צריך לוודא באיזו תוכנית וכמה זמן) ועוד.
"המכונה צריכה להיות פונקציונלית, עם איכות יצור טובה, חלקי חילוף זמינים וחסכונית בחשמל"
אני רוצה יותר ולכן השאלות, המחקר וההשואות.
ברור שיהיה כיתוב בעברית אם מוכרים את זה רק פה... לא שאני מבין מה צריך את זה כשכתוב סינטטי\כותנה\שחור באנגלית.
בכל מוצר של יצרן רציני אפשר למצוא את החוברת באתר התמיכה של היצרן, בלי להתחיל לפתוח דלתות.
דירוג אנרגטי לא אומר כלום אם משווים תקן ישראלי מיושן לאירופאי החדש.
הVFM הכי טוב כרגע זה הובר 9קג עם 1600RPM, מקביל להאייר ועם אחריות ארוכה בחינם.
בכל מוצר של יצרן רציני אפשר למצוא את החוברת באתר התמיכה של היצרן, בלי להתחיל לפתוח דלתות.
דירוג אנרגטי לא אומר כלום אם משווים תקן ישראלי מיושן לאירופאי החדש.
הVFM הכי טוב כרגע זה הובר 9קג עם 1600RPM, מקביל להאייר ועם אחריות ארוכה בחינם.
כשלא מחפשים לא מוצאים. וזה היצרן היחידי שמפרט את זה בעמוד המוצר
https://www.lastprice.co.il/p/60329415/ ... WP69AMBC~S
https://www.hoover-home.com/en_GB/search-for-manual
https://www.hoover-home.com/en_GB/search-for-manual
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

אבל חיפשתי את האייר, לא הובר...04/09/2023 19:31shaked כתב: כשלא מחפשים לא מוצאים. וזה היצרן היחידי שמפרט את זה בעמוד המוצר
https://www.hoover-home.com/en_GB/search-for-manual...
בכל מקרה אהבתי את הפירוט של הובר. תודה
כתבתי "מקביל להאייר", הובר זה מותג של האייר. יש דגם זהה של האייר שלא נמכר בארץ.
ניופאן מנסים להשיק אותו מחדש, בגלל זה המחיר היחסית נמוך (1600RPM יעלה לפחות 3K באחרים) ואחריות ארוכה.
אם אתה מתעקש על בוש, תחפש גם קונסטרוקטה - יש דגמים מקבילים שרק המדבקה שונה ואחריות עולה 99.
דא אם זה בתקינה אירופאית, זה מופיע פה https://eprel.ec.europa.eu/screen/produ ... chines2019
ניופאן מנסים להשיק אותו מחדש, בגלל זה המחיר היחסית נמוך (1600RPM יעלה לפחות 3K באחרים) ואחריות ארוכה.
אם אתה מתעקש על בוש, תחפש גם קונסטרוקטה - יש דגמים מקבילים שרק המדבקה שונה ואחריות עולה 99.
דא אם זה בתקינה אירופאית, זה מופיע פה https://eprel.ec.europa.eu/screen/produ ... chines2019
אין לי מכונה של האייר\הובר. יכול רק להגיד שכשקניתי לפני 4 שנים התעקשתי על RPM 1400, בתקווה שמכונה שמתוכננת לRPM גבוה תהיה קצת יותר אמינה. אם הייתי צריך לקנות היום, 1600 היה שיקול משמעותי.
השירות של כולם לא מזהיר, זה בערך 3 חברות שירות גדולות ועם תלונות דומות. ניופאן בשירות מרום, בפועל זה קבוצת פל יחד עם רטפון,פלרום,CSB ועוד.
ניופאן קנו את לאסט פרייס ויש להם כמה סניפים, אולי שם.
השירות של כולם לא מזהיר, זה בערך 3 חברות שירות גדולות ועם תלונות דומות. ניופאן בשירות מרום, בפועל זה קבוצת פל יחד עם רטפון,פלרום,CSB ועוד.
ניופאן קנו את לאסט פרייס ויש להם כמה סניפים, אולי שם.
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

מעדכן שרכשתי בוש דגם 24271 והיא אצלנו כבר חודש.
המכונה עומדת בכל הציפיות אשתי ואני מאד מרוצים.
מגוון התוכניות מוצלח, זמן הריצה ברובם קצר ללא הפעלת speed perfect. המכונה מראה כמה משקל כל תכנית וכמה זמן תיקח.
והכי חשוב שהכביסה יוצאת נקייה עם ריח טוב.
ההתקנה בוצעה באופן עצמאי ללא צורך להמתין למתקין.
הרחבתי אחריות ל 5 שנים.
טיפ חשוב:
תקנו מכונה עם פנל בשפה שאתם מבינים.
הקודמת שלנו הייתה עם כיתוב גרמני. מצאנו את עצמנו משתמשים בשתי תוכניות.
המכונה עומדת בכל הציפיות אשתי ואני מאד מרוצים.
מגוון התוכניות מוצלח, זמן הריצה ברובם קצר ללא הפעלת speed perfect. המכונה מראה כמה משקל כל תכנית וכמה זמן תיקח.
והכי חשוב שהכביסה יוצאת נקייה עם ריח טוב.
ההתקנה בוצעה באופן עצמאי ללא צורך להמתין למתקין.
הרחבתי אחריות ל 5 שנים.
טיפ חשוב:
תקנו מכונה עם פנל בשפה שאתם מבינים.
הקודמת שלנו הייתה עם כיתוב גרמני. מצאנו את עצמנו משתמשים בשתי תוכניות.