איזו טסלה לרכוש? הזמנה קיימת…
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שזה תלוי בכמה גורמים.
האם אתה זקוק לרכב עכשיו?
האם המעבר לרכב חשמלי עכשיו יחסוך לך הרבה כסף במצטבר לעומת לחכות לשנה הבאה?
האם אתה רוצה Y כי אתה צריך את הגודל\גובה?
ה-3 החדשה נראת כמו שיפור עצום לעומת ה-3 הקיימת, אבל אם יש לך אילוצים ואתה צריך רכב גדול\גבוה יותר, אז זה לא באמת משנה.
אם אתה יכול לחכות ל-Y חדשה, זו אופציה, אבל שים לב שרכבים חשמליים הולכים להתייקר בשנה הבאה בגלל שהטבה לרכב חשמלי הולכת לרדת מ-60K ל-50K. (הרכב יעלה 12K יותר)
האם אתה זקוק לרכב עכשיו?
ה-3 החדשה נראת כמו שיפור עצום לעומת ה-3 הקיימת, אבל אם יש לך אילוצים ואתה צריך רכב גדול\גבוה יותר, אז זה לא באמת משנה.
אם אתה יכול לחכות ל-Y חדשה, זו אופציה, אבל שים לב שרכבים חשמליים הולכים להתייקר בשנה הבאה בגלל שהטבה לרכב חשמלי הולכת לרדת מ-60K ל-50K. (הרכב יעלה 12K יותר)
- oferlaor
- מנהל

אני עם מודל 3 עניין הסנסורים פרובלמטי לי. רוצה להבין כמה המצלמה הקדמית עוזרת עם זה.
עוד נושא מעניין זה אם יפתחו בישראל את תוכנית הטריידאין כמו שיש במקומות אחרים.
עוד נושא מעניין זה אם יפתחו בישראל את תוכנית הטריידאין כמו שיש במקומות אחרים.
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
תודה01/09/2023 20:10TheCoolest כתב: אני חושב שזה תלוי בכמה גורמים.
האם אתה זקוק לרכב עכשיו?
אם אתה יכול לחכות ל-Y חדשה, זו אופציה, אבל שים לב שרכבים חשמליים הולכים להתייקר בשנה הבאה בגלל שהטבה לרכב חשמלי הולכת לרדת מ-60K ל-50K. (הרכב יעלה 12K יותר)...
כן אני צריך רכב עד סוף השנה, תמיד אפשר להתפשר על משהו אחר ולא לעבור לחשמלית עכשיו אבל מצד שני ממש בא לי טסלה סוף סוף.
האמת שלא יצא לי לשבת ב3 אז אני לא יודע כמה היא שונה מהY במרווח פנים, ראיתי כמה סרטונים ונראה דומה, מה גם שמדברים על שיפור ישיבה של הנוסעים מאחורה ב3 החדשים ועוד מקום בתא המטען האחורי… אז אולי זה מספיק לי, אני דיי גבוה 1.91 ועם שני ילדים עם בוסטרים קלים וקטנים אז מאמין שלא תהיה בעיה אם זה דומה לY שכן בדקתי.
פשוט פתאום נראה לי דבילי לקנות Y ״מיושנת״ עכשיו אחרי שהציגו את השיפורים, אולי אקח עכשיו 3 חדשה ושנה הבא אשדרג לY חדשה?!

- oferlaor
- מנהל

ההבדל הגדול בין 3 ל-y מבחינת חויית נהיגה, זה איך שאתה יושב על הכביש. ה-3 הוא רכב נמוך, "ספורטיבי". ה-Y הוא SUV, הוא רכב גבוה ואתה יושב גבוה על הכביש. יש אנשים שזה עבורם מהותי מבחינת תחושת הביטחון ויש כאלה שמבחינת מבנה הגוף שלהם (קרי: הם גבוהים).
הבעיה העיקרית היא שמרבית הרכבים על הכביש כיום (יש על זה שרשור נפרד עם הסברים מעולים) הם גבוהים ולכן יש סוג של תחרות על הכביש. אני מאוד נהנה מה-3 ומכיוון שאין לי בעיה לשבת נמוך על הכביש, אני מאוד נהנה ממנו.
הנושא השני הוא ילדים ואחסון. ה-Y יותר גדול בנפח ולכן מי שמבורך בילדים זקוק לנפח הזה. גם לאחסון (עגלות, ציוד, וכו') וגם יותר נפח לכיסאות הילדים שגם הם גדלו מאוד בשנים האחרונות.
הבעיה העיקרית היא שמרבית הרכבים על הכביש כיום (יש על זה שרשור נפרד עם הסברים מעולים) הם גבוהים ולכן יש סוג של תחרות על הכביש. אני מאוד נהנה מה-3 ומכיוון שאין לי בעיה לשבת נמוך על הכביש, אני מאוד נהנה ממנו.
הנושא השני הוא ילדים ואחסון. ה-Y יותר גדול בנפח ולכן מי שמבורך בילדים זקוק לנפח הזה. גם לאחסון (עגלות, ציוד, וכו') וגם יותר נפח לכיסאות הילדים שגם הם גדלו מאוד בשנים האחרונות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מגניב. תעדכן אותנו עם הרשמים כשתקבל אותה.
לקחת לבן בחוץ ושחור בפנים או ששינית משהו?
לקחת לבן בחוץ ושחור בפנים או ששינית משהו?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
האפור החדש נראה מגניב. הצבעים החדשים האלה של טסלה מהממים (למרות שאני בעצמי לא אוהב כל כך צבע אפור באופן כללי)
ממה שהבנתי אפשר לחבר 2 זוגות אוזניות בלוטות' לצופים מאחור.
לא יודע אם זה משפיע על יכולת לנגן דברים אחרים באותו הזמן ברמקולים של הרכב.
ממה שהבנתי אפשר לחבר 2 זוגות אוזניות בלוטות' לצופים מאחור.
לא יודע אם זה משפיע על יכולת לנגן דברים אחרים באותו הזמן ברמקולים של הרכב.
כל יום ללא רכב טסלה הוא יום מבוזבז
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
תתחדש!
במידה והמקום אחסון\הגובה יפריע לך אז שנה הבאה תשקול שדרוג לYP הצורה החדשה, הערך של ה-3 החדשה לדעתי אמור להישמר או לעלות כי מינואר צפויה להיות התייקרות בגלל הפחתה בהטבת המס על חשמליות.
במידה והמקום אחסון\הגובה יפריע לך אז שנה הבאה תשקול שדרוג לYP הצורה החדשה, הערך של ה-3 החדשה לדעתי אמור להישמר או לעלות כי מינואר צפויה להיות התייקרות בגלל הפחתה בהטבת המס על חשמליות.
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
זה בדיוק השיקול, אם באמת הגובה יפריע (לאשה) ולא יהיה מקום אחסון ומקום לילדים מאחורה אז אחליף לY החדשה כשתגיע, יהיה לי כנראה יותר קל למכור 3 משודרגת.03/09/2023 12:05tomer953 כתב: תתחדש!
במידה והמקום אחסון\הגובה יפריע לך אז שנה הבאה תשקול שדרוג לYP הצורה החדשה, הערך של ה-3 החדשה לדעתי אמור להישמר או לעלות כי מינואר צפויה להיות התייקרות בגלל הפחתה בהטבת המס על חשמליות....