מחפש טלוויזיה לחדר שינה עד 50 אינטש, היא תעמוד בתוך נישה בארון ולכן זה הגודל המקסימלי האפשרי (גם 43 אינטש יהיה בסדר).
תקציב: עד 3000 ₪ לכל היותר, לכן oled לא אפשרי.
בתחילת החיפוש התכווננתי לסוני, מפני שהן אנדרואיד וניתן להתקין קודי ואני מעדיף לא להוסיף סטרימר כדי לא לסבך את האישה עם עוד מכשיר, למרות שיש לי mibox s 4k ששוכב בצד.
היצע הדגמים של סוני בגדלים האלה הוא קטן והבחירה היא רק בשנתון בין דגמי j,k,wl כאשר כולן led עם edge dimming, לא להיט לצפיה בחדר חשוך.
ואז נתקלתי באופציה של tcl שנראתה די אטרקטיבית יחסית לסוני - או c635 או c645, ששתיהן qled, כאשר הבהירות בשני נמוכה יותר.
אבל ככל שקראתי, התחלתי לחוש יותר ויותר: ישנם המון לקוחות לא מרוצים, שהטלוויזיה שבקה חיים לאחר כמה חודשים ובמקרה הטוב לאחר שנתיים. בעייתי לא פחות, הם הדיווחים הרבים על איטיות בממשק, חוסר תגובתיות בשלט ו- stuttering בתכני 4k. זה משהו שאני לא יכול לחיות איתו, במיוחד כשהצופה העיקרי תהיה אשתי, שלא תצליח להתמודד עם בעיות כאלו וריסטרט בכל כמה ימים. הרשת מלאה בכל מיני פתרונות הזויים, כגון למחוק אפליקציות, לעשות restart, לנקות cache וכהנה וכהנה.
אופציה נוספת היא lg, אבל דגמי ה- led (גם nanoled), נחשבים לפחות מוצלחים מסוני מבחינת איכות התמונה. גם אין להן תמיכה ב- dolby vision ואני גם לא חסיד גדול של הממשק (בסלון יש לי lg oled 65 משנת 2018 ואף על פי שהיא עושה את העבודה, הממשק יחסית איטי.). בנוסף, לא ניתן להתקין עליה קודי ולכן אדרש להוסיף סטרימר.
סמסונג היא גם לא אופציה מסיבות דומות.
וכאן אני מבקש את עזרתכם:
אם סוני - אז איזה דגם?
אם tcl - אשמח לשמוע חוויות חיוביות שסותרות את מה שקראתי.
אם lg - עושה רושם שמדובר בפשרה בכל הפרמטרים, אשמח להערות.
בתודה מראש על כל תובנה.
טלויזיה לחדר שינה -הלכתי לאיבוד
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4786
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
50 אינץ' הוא גודל לא טוב למסכים איכותיים. מלבד oled 48 אינץ' אין כמעט מסכים טובים בגדלים האלו אלא רק מסכים ברמת כניסה. המסכים הטובים היום הם בגדלי 55 ומעלה.
אני מבין, אבל כמו שציינתי ישנם אילוצים של מקום, מה גם שמרחק הצפייה הוא 2.5 ואני די חושש שיהיה קשה לקרוא כתוביות מבלי להזיז את העיניים כל הזמן למעלה, למטה ולצדדים.31/08/2023 20:58ChinggisKhan כתב: 50 אינץ' הוא גודל לא טוב למסכים איכותיים. מלבד oled 48 אינץ' אין כמעט מסכים טובים בגדלים האלו אלא רק מסכים ברמת כניסה. המסכים הטובים היום הם בגדלי 55 ומעלה....
בהינתן ש 50 אינטש הוא המקסימום האפשרי, מה מבין הטלוויזיות שמניתי היא המוצלחת יותר לדעתך?