דירוג חברות
היי חברים,
אני נכנס לאט לאט לעולם האודיו
בקטגוריית הרמקולים
אשמח לדעת באיזה סדר הייתם מדרגים את החברות
הנ"ל מ-1 עד 5 כאשר
1 הכי טובה
5 הכי פחות טובה
Kef
Monitor audio
Morel
Focal
B&W
אני נכנס לאט לאט לעולם האודיו
בקטגוריית הרמקולים
אשמח לדעת באיזה סדר הייתם מדרגים את החברות
הנ"ל מ-1 עד 5 כאשר
1 הכי טובה
5 הכי פחות טובה
Kef
Monitor audio
Morel
Focal
B&W
נערך לאחרונה על ידי haniel ב 31/08/2023 11:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אין יותר טובה או פחות טובה ,יש מלא דגמים לכל חברה ,מחירים שונים לגמרי.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
חברות "בוטיק" הוקמו בסופו של דבר כדי להרוויח, בדיוק כמו כולם.31/08/2023 8:18gal-cohen כתב: עזוב, הדירוגים הללו פשוט לא רלוונטיים..
אם כבר להבדיל, הייתי מבדיל בין חברות המיינסטרים לחברות בוטיק, כאלו שמונעות מאהבה לצליל ולא אהבה לכסף....
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
מנסיון עם FOCAL, KEF וגם MOREL (עם מורל מלפני 30 שנה אמנם), יכול להגיד שקודם כל את מורל לא ההיתי מכניס לרשימה הנ"ל. אמנם יש להם כמה דגמים מוצלחים ומעניינים, אבל בכללי, מחירים מופקעים מאד עם יחס תמורה למחיר ירוד, בעיקר בגלל שזו חברה ישראלית ואתה מצפה שהמחירים שלה בארץ היו מאד אטרקטיבים, אל הם יותר גבוהים מחול. FOCAL בצרפת עולה רבע מחיר מישראל! היות ואת האחרים אני לא מכיר, ההמלצה שלי על KEF ו FOCAL, משניהם מעולם לא התאכזבתי. תלוי בדגם הספציפי כמובן. יש לי את ה ARIA 936 ו 906 ויש לי KEF R3. ההבדל בין ARIA 906 ל R3 מאד קטן עם קצת יותר באס ב R3 אבל שניהם מדוייקים מאד, בעיקר לאחר כיול מוצלח.
B&W לא תנסיתי אבל בהסתמך על סקירות עם מדידות באתר ASR, ברוב המקרים, הם מאכזבים מאד לעומת FOCAL ו KEF שמקבלים ציונים מאד גבוהים שם.
B&W לא תנסיתי אבל בהסתמך על סקירות עם מדידות באתר ASR, ברוב המקרים, הם מאכזבים מאד לעומת FOCAL ו KEF שמקבלים ציונים מאד גבוהים שם.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
חברות בוטיק לא מונעות מאהבה לכסף? מעניין, כי הציוד שלהן הכי יקר...31/08/2023 8:18gal-cohen כתב: עזוב, הדירוגים הללו פשוט לא רלוונטיים..
אם כבר להבדיל, הייתי מבדיל בין חברות המיינסטרים לחברות בוטיק, כאלו שמונעות מאהבה לצליל ולא אהבה לכסף....
.Anything can be done, but it's only done if it's done