איך לעשות מנוי ל paramount+ ארה״ב ?
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1404
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
לי יש מנוי ל- Paramount וצופה באמצעות VPN
יש לי כ"א אמריקאי, וכתובת כך שאין לי בעייה לשלם לשירותים אלו
אני מנוי גם להולו, פיקוק - פריים ארה"ב ופריTV בארץ
בפריים ניתן לצפות בתכנים היכן שיש לך מנוי - ולי יש פריים בארה"ב
יש לי כ"א אמריקאי, וכתובת כך שאין לי בעייה לשלם לשירותים אלו
אני מנוי גם להולו, פיקוק - פריים ארה"ב ופריTV בארץ
בפריים ניתן לצפות בתכנים היכן שיש לך מנוי - ולי יש פריים בארה"ב
בכלל לא תמצא את האפליקציה של פראמונט פלוס בחנות של אנדרואיד, אלא אם תפתח חשבון גוגל נפרד חדש ייעודי לשם כך, עם VPN דולק ועם כתובת ופרטים כאילו אתה אמריקאי.
בחנות של IOS מן הסתם בכלל אי אפשר.
אופציה נוספת: APK ועדכונים ידניים בעתיד.
אחרי שעברת את המשוכה של בכלל להוריד את האפליקציה לסטרימר או לטלביזיה החכמה שלך: אח"כ כדי להצטרף למנוי של פראמונט תצטרך כרטיס אשראי אמריקאי. -אופציה נוספת: להשתמש בגיפט כארד של פראמונט. (קניה מצד ג' בכל מיני אתרים שמוכרים גיפט כארדים ומקבלים תשלום עם כרטיס אשראי ישראלי או עם פאייפל).
אמאזון פריים אמריקאי זו בעיה עוד יותר קשה כי להצטרף לערוץ "הפנימי" של פראמונט דרכם (דרך אמאזון פריים וידאו) אתה חייב להזין כרטיס אשראי אמריקאי. והם לא מקבלים שום גיפט כארד.
כפיתרון: האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה הזמנה לישראל בדואר חבילות דרך דיל טס או יושופס וכו': הזמנה של כרטיס אשראי אמריקאי נטען פלסטיק. ואז לבצע לו אקטיבציה באתר של החברה. או עדיף אחד שמגיע מאוקטב מלכתחילה.
ואז כשמקבלים את הכרטיס האמריקאי הזה פיזית כאן בארץ - להזין את הפרטי כרטיס.
כדורגל איטלקי זה הסיפור שלך?
בחנות של IOS מן הסתם בכלל אי אפשר.
אופציה נוספת: APK ועדכונים ידניים בעתיד.
אחרי שעברת את המשוכה של בכלל להוריד את האפליקציה לסטרימר או לטלביזיה החכמה שלך: אח"כ כדי להצטרף למנוי של פראמונט תצטרך כרטיס אשראי אמריקאי. -אופציה נוספת: להשתמש בגיפט כארד של פראמונט. (קניה מצד ג' בכל מיני אתרים שמוכרים גיפט כארדים ומקבלים תשלום עם כרטיס אשראי ישראלי או עם פאייפל).
אמאזון פריים אמריקאי זו בעיה עוד יותר קשה כי להצטרף לערוץ "הפנימי" של פראמונט דרכם (דרך אמאזון פריים וידאו) אתה חייב להזין כרטיס אשראי אמריקאי. והם לא מקבלים שום גיפט כארד.
כפיתרון: האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה הזמנה לישראל בדואר חבילות דרך דיל טס או יושופס וכו': הזמנה של כרטיס אשראי אמריקאי נטען פלסטיק. ואז לבצע לו אקטיבציה באתר של החברה. או עדיף אחד שמגיע מאוקטב מלכתחילה.
ואז כשמקבלים את הכרטיס האמריקאי הזה פיזית כאן בארץ - להזין את הפרטי כרטיס.
כדורגל איטלקי זה הסיפור שלך?
כאמור IOS לא יתפוס. אבל אם מדובר בפלטפורמה שמריצה אנדרואיד - לך על זה.
APK או פתיחת חשבון גוגל חדש רק כדי שתוכל לראות את האפליקציה של פראמונט בחנות אפליקציות, ושבכלל תהיה זמינה להורדה.
-ואז ביקור באיזה אתר צד ג' שמוכר גיפט כארדים. קניית גיפט כארד ומימושו באתר של פראמונט לצורך הצטרפות למנוי חודשי.
(הכל עם VPN דולק ברקע)
בהצלחה.
APK או פתיחת חשבון גוגל חדש רק כדי שתוכל לראות את האפליקציה של פראמונט בחנות אפליקציות, ושבכלל תהיה זמינה להורדה.
-ואז ביקור באיזה אתר צד ג' שמוכר גיפט כארדים. קניית גיפט כארד ומימושו באתר של פראמונט לצורך הצטרפות למנוי חודשי.
(הכל עם VPN דולק ברקע)
בהצלחה.