נטפליקס שיתוף חשבון
אודה לעזרה בשתי שאלות בנוגע להוספת משתמש:
1. להבנתי אפשר לפתוח 5 פרופילים. האם כאשר משלמים על משתמש נוסף, הוא תופס את המקום של אחד מהפרופילים?
2. אפשר לראות בעד 4 מכשירים בו זמנית. האם כאשר משלמים על משתמש נוסף, הוא תופס את אחד מארבעת המכשירים?
עריכה:
שאלה נוספת:
3. האם החשבונות נפרדים לחלוטין במצב שבו משלמים את ה-17 ש"ח, קרי הבעלים לא יכול לראות במה צפה מי שהוא שיתף איתו וזה ששיתפו איתו לא יכול לראות מה הבעלים ראה? האם מבחינת הגדרות כל אחד יכול להיות עם הגדרות משלו?
1. להבנתי אפשר לפתוח 5 פרופילים. האם כאשר משלמים על משתמש נוסף, הוא תופס את המקום של אחד מהפרופילים?
2. אפשר לראות בעד 4 מכשירים בו זמנית. האם כאשר משלמים על משתמש נוסף, הוא תופס את אחד מארבעת המכשירים?
עריכה:
שאלה נוספת:
3. האם החשבונות נפרדים לחלוטין במצב שבו משלמים את ה-17 ש"ח, קרי הבעלים לא יכול לראות במה צפה מי שהוא שיתף איתו וזה ששיתפו איתו לא יכול לראות מה הבעלים ראה? האם מבחינת הגדרות כל אחד יכול להיות עם הגדרות משלו?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יכול לספר מנסיון אישי:
1 - לא תופס, להיפך - זה מפנה לך אחד מ 5 הפרופילים
2 - לא בדקתי אבל לדעתי זה נפרד כלומר לא מגיע על חשבון ה 4
3 - נפרד לחלוטין
3 - נפרד לחלוטין
26/08/2023 17:52oris74 כתב: יכול לספר מנסיון אישי:
3 - נפרד לחלוטין...
תודה. מה הכוונה ב-1? אם יש לך 5 פרופילים איך זה יכול לפנות אחד מהם?
- oris74
- חבר במועדון HT

התכוונתי שאצלי אחד הפרופילים היה שייך להורים של אשתי וברגע שעשיתי את שיתוף החשבון נוצר להם חשבון נפרד ואז התפנה לי הפרופיל שלהם במנוי שלי
אהה26/08/2023 21:26oris74 כתב: התכוונתי שאצלי אחד הפרופילים היה שייך להורים של אשתי וברגע שעשיתי את שיתוף החשבון נוצר להם חשבון נפרד ואז התפנה לי הפרופיל שלהם במנוי שלי...
אז השאלה אם לפני זה היית על המקסימום וזה פינה לך אחד ואז יודעים שזאת לא תופס אחד מהחמישה או שזה פשוט העביר פרופיל אליהם והשאיר לך 4 אופציונליים.
- oris74
- חבר במועדון HT

כן הייתי עם 5 פרופילים וברגע שהעברתי אחד מהם לשיתוף חשבון התפנה לי מקום במנוי הראשי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78918
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 791 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מה הכוונה שאין אכיפה. ברור שיש. אצלי כל שניה קפץ המסך של קביעת הבית הראשי שדרש אימות נוסף. מכיוון שאני בעל החשבון, זה אמר שכל שאר המשתתפים (שני ילדים שגרים במרכז) כל הזמן היו צריכים ממני קוד.
מראש כבר הייתי מוכן להפרד (על רקע עליית מחירים וחוסר בתוכן מספיק מעניין) אז אחרי פעמיים שחררתי וניתקתי.
מראש כבר הייתי מוכן להפרד (על רקע עליית מחירים וחוסר בתוכן מספיק מעניין) אז אחרי פעמיים שחררתי וניתקתי.
- oris74
- חבר במועדון HT

לא ניסיתי כי יש הגבלה של 5 פרופילים......
אני מציע שתעשה חודש נסיון חינם ותבדוק בעצמך את כל הקושיות
עד כה לא היתה שום אכיפה או חסימה. היה מסך של הזדהות ובחירת מסלול. אפשר היה לבחור להמשיך לנטפליקס ומאז אין יותר הפרעות לאף אחד מהבתים והחדרים.29/08/2023 8:33oferlaor כתב: מה הכוונה שאין אכיפה. ברור שיש. אצלי כל שניה קפץ המסך של קביעת הבית הראשי שדרש אימות נוסף. מכיוון שאני בעל החשבון, זה אמר שכל שאר המשתתפים (שני ילדים שגרים במרכז) כל הזמן היו צריכים ממני קוד.
מראש כבר הייתי מוכן להפרד (על רקע עליית מחירים וחוסר בתוכן מספיק מעניין) אז אחרי פעמיים שחררתי וניתקתי....
המנוי נשאר כמות שהוא.
- oris74
- חבר במועדון HT

אתה לא הבנת - ההפרעות היו למי שניסה לצפות בנטפליקס מבית אחר. הם אלו שקיבלו כל הזמן הודעות שדורשות אימות של בעל המנוי
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
יכול להיות שנטפליקס מפעילה "אכיפה בררנית"?
אני נמצא בחו"ל ויש לי מנוי שאני משתף עם אדם אחר שנמצא במדינה שלי ועוד 2 אנשים שגרים בארץ.
האדם שנמצא במדינה שלי מקבל כל חודש הודעה שצריך "קוד אימות" ממני על מנת להמשיך להשתמש בנטפליקס באופן זמני לחודש.
לעומת זאת 2 האנשים שנמצאים בארץ לא קיבלו עד עכשיו שום הודעה וממשיכים להשתמש בנטפליקס כרגיל... מוזר מאוד.
אני נמצא בחו"ל ויש לי מנוי שאני משתף עם אדם אחר שנמצא במדינה שלי ועוד 2 אנשים שגרים בארץ.
האדם שנמצא במדינה שלי מקבל כל חודש הודעה שצריך "קוד אימות" ממני על מנת להמשיך להשתמש בנטפליקס באופן זמני לחודש.
לעומת זאת 2 האנשים שנמצאים בארץ לא קיבלו עד עכשיו שום הודעה וממשיכים להשתמש בנטפליקס כרגיל... מוזר מאוד.

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78918
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 791 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כנראה שזה עדיין לא מופעל מספיק רחב, אבל אצלי הפעמיים שקיבלתי בקשה לאשר העברה של הבית המרכזי + קודים מהסמס היו כאמור הטריגר.
אם התוכן היה מספיק עשיר, כנראה שהייתי משלם את האקסטרה, אבל כבר הייתי על התוכנית הכי יקרה, עם מעט מאוד תכנים שאני צופה מהם - זה פשוט לא עשה שכל יותר.
אם התוכן היה מספיק עשיר, כנראה שהייתי משלם את האקסטרה, אבל כבר הייתי על התוכנית הכי יקרה, עם מעט מאוד תכנים שאני צופה מהם - זה פשוט לא עשה שכל יותר.
תודה לכולם על המענה.
עוד שאלה אחת ברשותכם - יש חברות כמו HBO שלצערי מחייבות כרטיס אשראי + כתובת אמריקאית (בניגוד לדוגמה להולו ודיסני פלוס ארה"ב שהצלחתי לעשות אליהם מנוי. אציין שגם שם העלו מחירים והמנוי גם ככה לא היה זול עוד לפני ההעלאות). ישנם כל מיני אתרים שמוכרים חשבון ל-HBO. אני מאמין שאלה חשבונות משותפים בגלל שהמחיר יחסית נמוך. הייתי רוצה לנסות את HBO. האם יש איזה סיכון מחשבונות כאלה? (קשה לי להאמין שישנה אופציה, אבל האם ישנה אופציה למשתמשים האחרים להעביר בצורה כזאת או אחרת וירוסים או לחילופין לדלות פרטי כרטיס אשראי שמופיעים באפליקציות אחרות שעל הסטרימר)
עוד שאלה אחת ברשותכם - יש חברות כמו HBO שלצערי מחייבות כרטיס אשראי + כתובת אמריקאית (בניגוד לדוגמה להולו ודיסני פלוס ארה"ב שהצלחתי לעשות אליהם מנוי. אציין שגם שם העלו מחירים והמנוי גם ככה לא היה זול עוד לפני ההעלאות). ישנם כל מיני אתרים שמוכרים חשבון ל-HBO. אני מאמין שאלה חשבונות משותפים בגלל שהמחיר יחסית נמוך. הייתי רוצה לנסות את HBO. האם יש איזה סיכון מחשבונות כאלה? (קשה לי להאמין שישנה אופציה, אבל האם ישנה אופציה למשתמשים האחרים להעביר בצורה כזאת או אחרת וירוסים או לחילופין לדלות פרטי כרטיס אשראי שמופיעים באפליקציות אחרות שעל הסטרימר)