החלפת סוללה למכשיר "פסקל" - כביש 6
יש לי את מכשיר הפסקל כבר בערך 200 שנה (פחות או יותר) שהפסיק לצפצף כשעוברים למקטע נוסף, וכנראה הסוללה נגמרה.
קראתי דעות לכאן ולכאן האם אקבל הנחה על הנסיעה גם כשלא עובד, אבל לפי החשבוניות האחרונות, נראה שאין הנחה.
לא בא לי לנסוע לנקודת השירות שלהם , אי שם בכביש 6 רחוק מהבית. למישהו יש נסיון בהחלפת הסוללה, ויודע בכלל איזו סוללה צריך והאם ניתן להחליף אותה בקלות?
קראתי דעות לכאן ולכאן האם אקבל הנחה על הנסיעה גם כשלא עובד, אבל לפי החשבוניות האחרונות, נראה שאין הנחה.
לא בא לי לנסוע לנקודת השירות שלהם , אי שם בכביש 6 רחוק מהבית. למישהו יש נסיון בהחלפת הסוללה, ויודע בכלל איזו סוללה צריך והאם ניתן להחליף אותה בקלות?
מתלבש על השרשור שלך לשאול אותך או אחרים
האם מנוי פסקל החשבונית היא על חודש מלא החל מה 1 עד 30 או שגם כאן כמו במנוי וידאו החשבונית משתנה ופעם מ 15 עד ה 19 וכו.
שואל כי אני מקבל תשלום ממקום עבודתי ולא יכל לנהל זאת כראוי.
האם מנוי פסקל החשבונית היא על חודש מלא החל מה 1 עד 30 או שגם כאן כמו במנוי וידאו החשבונית משתנה ופעם מ 15 עד ה 19 וכו.
שואל כי אני מקבל תשלום ממקום עבודתי ולא יכל לנהל זאת כראוי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
לא חושב שאפשר להחליף בטריה. אבל זה סיפור של שתי דקות, אתה רק צריך לעצור שם כשאתה בדרך לצפון או לדרום על הכביש.
@kobbi
למיטב זכרוני הם לא עובדים מה-1 לחודש אלא ב-21 או ה-22 לחודש. אתה יכול לראות את זה בפרוט של הנסיעות (זה לא מופיע בחשבוניות אבל, שם הם פשוט כותבים תאריך של החשבונית). זה ממש מקשה כשמגישים את זה לעבודה, גם אותי זה סיבך.
@kobbi
למיטב זכרוני הם לא עובדים מה-1 לחודש אלא ב-21 או ה-22 לחודש. אתה יכול לראות את זה בפרוט של הנסיעות (זה לא מופיע בחשבוניות אבל, שם הם פשוט כותבים תאריך של החשבונית). זה ממש מקשה כשמגישים את זה לעבודה, גם אותי זה סיבך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
אם רוצים לקבל את תעריפי פסקל שזולים יותר בעד 40%, אז כמובן שצריך להשתמש במכשיר הפסקל.
https://www.kvish6.co.il/ContentPage.aspx?Id=46
https://www.kvish6.co.il/ContentPage.aspx?Id=46
- oferlaor
- מנהל

נראה לי משונה שמישהו עם מנוי פסקל שנגמר לו הבטריה יחויב במחיר של ללא פסקל
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
@ziv_r אתה בטוח ? בזמנו נאמר לי בפירוש שברגע שיש מנוי פסקל הם יודעים לחייב לפי התעריף של הפסקל, גם אם המכשיר לא מצפצף
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני בטוח שאחריות בעל המנוי לדאוג לתקינות הפסקל.
אם זה היה נכון שאין טעם להחזיק את מכשיר הפסקל ברכב, אף אחד לא היה משתמש במכשירים האלו ברכב.
ואם אמרו לך את זה בפירוש, הסרת את מכשיר הפסקל מהרכב?
אם זה היה נכון שאין טעם להחזיק את מכשיר הפסקל ברכב, אף אחד לא היה משתמש במכשירים האלו ברכב.
ואם אמרו לך את זה בפירוש, הסרת את מכשיר הפסקל מהרכב?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

לא חשבתי לנסות. אעשה בדיקה
הייתי איתו הרבה זמן במצב דומה עד שששלחו התראות בדואר להתריע שיתחילו לגבות תעריף יותר גבוה אם לא הוא לא יזוהה ברכב. זה היה מזמן ואולי שינו מדיניות מאז וכבר לא מתריעים.24/08/2023 9:39kintaro כתב: יש לי את מכשיר הפסקל כבר בערך 200 שנה (פחות או יותר) שהפסיק לצפצף כשעוברים למקטע נוסף, וכנראה הסוללה נגמרה.
לא בא לי לנסוע לנקודת השירות שלהם , אי שם בכביש 6 רחוק מהבית. למישהו יש נסיון בהחלפת הסוללה, ויודע בכלל איזו סוללה צריך והאם ניתן להחליף אותה בקלות?...
גם נקודות שירות היו לפחות בקריון ששם החלפתי מכשיר בפעמיים האחרונות (לפני שנה\שנתיים), שווה להתקשר אליהם לבדוק אם
עדיין קיימות עמדות דומות במקומות אחרים שהם לא בכביש עצמו. על הדרך תבקש אויל שיעדכנו את התעריף כי נגמרה לך הסוללה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@ChinggisKhan
וגם רשום שם שחייבים להגיע למרכז שירות ולסדר את המכשיר. הם יתנו Grace Period מסויים כפי ש- gildmor רשם הודעה אחת לפניך, אבל עדיין יש צורך במכשיר.
כבר הסכמנו שאתה משוכנע שלא צריך, נכון? אז קדימה, תסיר את המכשיר ונבדוק עוד כמה חודשים
וגם רשום שם שחייבים להגיע למרכז שירות ולסדר את המכשיר. הם יתנו Grace Period מסויים כפי ש- gildmor רשם הודעה אחת לפניך, אבל עדיין יש צורך במכשיר.
כבר הסכמנו שאתה משוכנע שלא צריך, נכון? אז קדימה, תסיר את המכשיר ונבדוק עוד כמה חודשים

- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

בדקתי עכשיו את החשבוניות: לפחות שנה שהמכשירים שלנו לא מצפצפים וכל החשבוניות לפי תעריף מנוי פסקל
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

יש להם פירוט דרך האתר. יש שם טיפה בעייתיות לגבי התאריכים (יש דיליי של שבוע) אבל זה עדיין שמיש
- oferlaor
- מנהל

אלה המחירים כולל מע״מ
כלומר, אם אתה שילמת 17.75 לפני מע״מ זה יוצא 20.77 כולל מע״מ.
כלומר מנוי פסקל עם 3 קטעים פלוס קטע 18 (https://www.kvish6.co.il/Taarif.aspx) שזה הקטע הצפוני ביותר של הכביש (עד למחלף עין תות שזה בדיוק לפני צומת אליקים ביקנעם.
כלומר, אם אתה שילמת 17.75 לפני מע״מ זה יוצא 20.77 כולל מע״מ.
כלומר מנוי פסקל עם 3 קטעים פלוס קטע 18 (https://www.kvish6.co.il/Taarif.aspx) שזה הקטע הצפוני ביותר של הכביש (עד למחלף עין תות שזה בדיוק לפני צומת אליקים ביקנעם.