מיטוב אינטרנט ביתי
-
Aviv221
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: Aviv Anavi
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם היום אני משתמש בבית בראוטר סיבים של פרטנר בתור מודם שמחובר ל- Asus ZenWIFI XT8 AX6600 המשמש כראוטר
ומשדר בצורה של mesh לאסוס השני.
החיבור ביניהם לא מספיק חזק יש רעיונות איך אפשר לשפר אותו? משלם על 1000 מגה לפרטנר ועדין לא מרגיש את המהירות
תודה לכולם
ומשדר בצורה של mesh לאסוס השני.
החיבור ביניהם לא מספיק חזק יש רעיונות איך אפשר לשפר אותו? משלם על 1000 מגה לפרטנר ועדין לא מרגיש את המהירות
תודה לכולם
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4791
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
תחבר אותו קווית...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

לא מצליח להבין. שתי היחידות מחוברות קווית אחת לשניה והמהירות נמוכה או שיש בעיה של כיסוי ?
כיסוי זה עניין מאד בעייתי בישראל בגלל השימוש הרב בבטון מזויין (הברזל שבתוכו יוצר הפרעות אלקטרומגנטיות) ולכן זה משתנה מדירה לדירה. מה שטוב במערכות mesh של אסוס שאתה תמיד יכול לחבר יחידה נוספת ליצור כיסוי טוב יותר. אתה יכול גם לשלב יחידה נוספת לא יקרה במיוחד כמו ה-XD4 שעולה 400 שקלים ונותנת אחלה פתרון לחדר בעייתי.
כיסוי זה עניין מאד בעייתי בישראל בגלל השימוש הרב בבטון מזויין (הברזל שבתוכו יוצר הפרעות אלקטרומגנטיות) ולכן זה משתנה מדירה לדירה. מה שטוב במערכות mesh של אסוס שאתה תמיד יכול לחבר יחידה נוספת ליצור כיסוי טוב יותר. אתה יכול גם לשלב יחידה נוספת לא יקרה במיוחד כמו ה-XD4 שעולה 400 שקלים ונותנת אחלה פתרון לחדר בעייתי.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

1. שינוי מהותי בטווח לא תראה.
2. שינוי מהותי במהירות לא תקבל כי אתה בחבילת 1 ג'יגה. אתה יכול גם להתחבר ל-2.5 אבל ה-LAN יתן לך עדין רק 1 ג'יגה.
3. אנחנו עומדים בפני השלב הבא וכניסה של WIFI 7 שזה כבר אמור להיות שדרוג משמעותי. הייתי מחכה לדור הבא של הנתבים מבוססי WIFI 7 במידת הצורך.
4. בסופו של דבר הכל עניין של כסף. אם יש לך ובא לך להוציא, לך על זה.
2. שינוי מהותי במהירות לא תקבל כי אתה בחבילת 1 ג'יגה. אתה יכול גם להתחבר ל-2.5 אבל ה-LAN יתן לך עדין רק 1 ג'יגה.
3. אנחנו עומדים בפני השלב הבא וכניסה של WIFI 7 שזה כבר אמור להיות שדרוג משמעותי. הייתי מחכה לדור הבא של הנתבים מבוססי WIFI 7 במידת הצורך.
4. בסופו של דבר הכל עניין של כסף. אם יש לך ובא לך להוציא, לך על זה.