Pascale barcelona

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
sh101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי חברים , קדמה קפה מייבאים את ,pascale
ראש e61
נראית טוב, שנה אחת אחריות...ת.ספרד
ב3000 שח
מישהו יכול להמליץ/ לשלול?
תודה רבה
https://www.azrieli.com/p/AZR02QZ5U?ana ... 7%99%D7%9D

אאאאריאל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #2 

אני לא יכול להמליץ או לשלול כי אני לא מכיר את המכונה. אני כן יכול לומר שני דברים-
1. שהיא מעתיקה את העיצוב של האפרטמנטו בצורה די גסה, ואני רק מניח שזה אומר שהם מנסים לרכוב על טרנד של מראה יותר מאשר פונקציונליות. ו 2. שאת ליין מכונות מחליף החום שלהם אני לא מכיר בכלל אבל כשחיפשתי בשביל חבר מכונה אוטומטית נתקלתי בדרך בלא מעט ביקורות לא טובות (בעיקר מבחינת אמינות) על מכונה אוטומטית של החברה.
בסוף זה תלוי במה את.ה מחפש.ת, כי במחיר הזה מאוד קשה למצוא מכונה חדשה מחליפת חום שנראית טוב. יד שנייה זה כבר סיפור אחר.
באופן אישי, לא הייתי קונה את המכונה, אלא מחפש להגדיל את התקציב (MaraX, שזו המכונה שיש לי, עולה עכשיו סביבות ה 5K לכיוון מטה עם שנתיים אחריות) או לקנות יד שנייה שכבר הוכיחה את עצמה.
אלה שתי האגורות שלי.
בהצלחה :)

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #3 

מקפיץ את השרשור. קדמה אמרו לי שזו מכונה "שלהם" ושהיא מאוד אמינה (כמובן שזה מה שיגידו על מכונה שלהם). זה לא באמת של מותג פסקל ה"עולמי". זה משהו שמרכיבים בשבילם בספרד כנראה על בסיס רכיבים גנריים.
מעניין אותי מה יכול להשתבש במכונה כזו. מה בדרך כלל מתקלקל או מתבלה?

נעם_Noam
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #4 

מההיכרות שלי "פסקל" הוא פשוט שם שמדביקים במפעל על הרבה מוצרים שמוכרים יותר כמוצרים של חברות אחרות.
כך לדוגמא ניתן למצוא אצלם מוצרים כמו מכונות או מקציפי חלב שתכירו תחת שם אחר (סוורין, גרף ועוד). המוצרים לרוב זהים, אבל אני כמובן לא מכיר את כל מה שהם מציעים. בהצלחה

guy_g
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

הי,
הייתה לנו בעבודה Pascale Barcelona כמה חודשים.
בהתחשב בעובדה שהשתמשו בה עשרות פעמים ביום, היא תפקדה בסה"כ טוב.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”