שאלה לגבי סלקום סיבים על גבי IBC ומה שונה
- yanivb380
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- שם מלא: Yaniv Cohen
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
מניסיון אישי אני יכול להגיד לך שבדיוק כמו בנחושת, התשובה היא תלוי איזור.
אני שבוע שעבר ניסיתי לעבור לסלקום עם תשתית IBC (והייתי קודם מחובר לסלקום עם תשתית בזק) והתשתית של IBC הייתה *** של דבר.
ניסיתי להתחבר לחבילה של 5000 בIBC לעומת 2500 בבזק, וקיבלתי במקום 5000 איזור ה1400 הורדה על 1000 העלאה אבל לאחר כל בדיקת מהירות כזו האינטרנט פשוט היה קופא לכמה דקות.
בבזק לא קרה לי שום דבר כזה ואני מקבל קבוע 2250 על 250 ללא תקיעות ניתוקים ותקלות.
כרגע אני מחובר דרך גילת טלקום עם 0 תקלות כי הם נותנים לחבר ציוד פרטי וגם הם בתשתית בזק.
אני שבוע שעבר ניסיתי לעבור לסלקום עם תשתית IBC (והייתי קודם מחובר לסלקום עם תשתית בזק) והתשתית של IBC הייתה *** של דבר.
ניסיתי להתחבר לחבילה של 5000 בIBC לעומת 2500 בבזק, וקיבלתי במקום 5000 איזור ה1400 הורדה על 1000 העלאה אבל לאחר כל בדיקת מהירות כזו האינטרנט פשוט היה קופא לכמה דקות.
בבזק לא קרה לי שום דבר כזה ואני מקבל קבוע 2250 על 250 ללא תקיעות ניתוקים ותקלות.
כרגע אני מחובר דרך גילת טלקום עם 0 תקלות כי הם נותנים לחבר ציוד פרטי וגם הם בתשתית בזק.
- yanivb380
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- שם מלא: Yaniv Cohen
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
באר שבע יש לי כמה חברים שמחוברים לסלקום IBC במהירות 1000\100 והם אומרים שהאינטרנט סבבה, זה רק מראה שמה שרשמתי לגבי איזורים זה נכון, אבל באיזורים התכוונתי יותר לשכונות ופחות ערים כי יש יותר מדי משתנים שקובעים יציבות אינטרנט.