שאלה בנוגע לפריסת סיב אופטי בזק באופן עצמאי
שלום
רכשתי את הנתב של fritzbox 5530
קניתי כבל סיב 50 מטר עם לולאות משיכה
העברתי את הכבל לאורך הגג והכנסתי אותו דרך החור בקיר לתוך הבית, צד שני נשאר וממתין לטכנאי בזק שיחבר אותו לארון של בזק
הכבל בתוך הבית מתחבר ישירות לנתב של fritzbox 5530
האם לטכנאי יש עוד מה לעשות בתוך הבית? או שפשוט אני נותן לו את המספר הסידורי של הSFP וסוגר סיפור ?
רכשתי את הנתב של fritzbox 5530
קניתי כבל סיב 50 מטר עם לולאות משיכה
העברתי את הכבל לאורך הגג והכנסתי אותו דרך החור בקיר לתוך הבית, צד שני נשאר וממתין לטכנאי בזק שיחבר אותו לארון של בזק
הכבל בתוך הבית מתחבר ישירות לנתב של fritzbox 5530
האם לטכנאי יש עוד מה לעשות בתוך הבית? או שפשוט אני נותן לו את המספר הסידורי של הSFP וסוגר סיפור ?
ממה שהבנתי, בגלל שאני לקוח של בזק כרגע דרך נחושת21/08/2023 13:32bequiet! כתב: הטכנאי אמור לבצע אקטיבציה ל-SFP, לספק לך שם משתמש וסיסמה.
אתה אמור להגדיר חייגן PPPOE עם שם המשתמש והסיסמה....
שם המשתמש והסיסמה עוברים לי לתשתית סיבים,
ואת האקטיבציה הבנתי שאפשר גם לעשות דרך המוקד הטכני , לא ?
נראה ביום שישי22/08/2023 8:42bequiet! כתב: יכול להיות שהם מעבירים את שם המשתמש והסיסמה, תוודא את זה.
כן, אפשר ועדיף בטלפון,
אם מגיע טכנאי, הוא יבצע את האקטיבציה.
יש מצב שהם ינסו לדחוף תשלום על התקנה, כי צריך לחבר לארון....
מגיע אלי טכנאי להתקנה
הבנתי שגם הוא צריך להתקשר למוקד בשביל האקטיבציה בגלל שמדובר בSFP שמאושר על ידי בזק אבל לא של בזק אז הוא אמנם יכול לראות את הפרטים
אבל לא לעשות את האקטיבציה
לגבי תשלום על התקנה , נאמר לי שלא יהיה ברגע שאני פרסתי את הסיב בעצמי אז לא יקחו התקנה, אבל נראה ביום שישי
אז בעצם נראה לי שאין לו שום סיבה להכנס לבית, רק מחבר בחוץ את הכבל לארון, עושה את האקטיבציה דרך המוקד וזהו, מבחינתי כבר השם משתמש והסיסמה מוגדרים כבר בנתב