זה נראה כמו חברת בת של שיומי אבל לא הצלחתי להבין אם יש אחסון בענן חינם לתקופה קצרה (משהו כמו 7 ימים אחורה) או משהו בסגנון או שבכלל לא, והאם יש משהו ברמה הזו שכן נותן אחסון חינם לכמה ימים לפחות?
https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... 1802MEuHc2
לא קריטי אבל היא תומכת WIFI6 וגם רזולוציה גבוה יחסית.
מישהו מכיר מדיניות אחסון בענן של מצלמות IMILAB ?
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
יש לי את ה EC5 ומדיניות האחסון שלה היא שמירה בענן למשך שבוע של זיהוי תנועה של 10 שניות. יש לי מצלמות ישנות יותר אלחוטיות שנהגו לשמור דקה בענן אם זכור לי נכון, אך גם הן שומרות כרגע 10 שניות של זיהוי תנועה למשך שבוע בענן.
הזמנתי את ה-C22 והגיעה. שומרת 9 שניות לא יודע לכמה זמן הבעיה שבאפליקציה יש הודעה שהשירות הזה יהיה רק לשלושה חודשים ואחר כך צריך מנוי.03/09/2023 12:49Fish72 כתב: יש לי את ה EC5 ומדיניות האחסון שלה היא שמירה בענן למשך שבוע של זיהוי תנועה של 10 שניות. יש לי מצלמות ישנות יותר אלחוטיות שנהגו לשמור דקה בענן אם זכור לי נכון, אך גם הן שומרות כרגע 10 שניות של זיהוי תנועה למשך שבוע בענן....
שמתי כרטיס זכרון אבל שם הוא מקליט כל הזמן ובלי קשר להגדרות של מתי לדווח על תנועות וגם נראה שפחות סלקטיבי בזיהוי תנועה. יש הקלטות מכל שעה ביום והמון יחסית כך שזה קצת יותר מדי מידע...
באייפון נראה גם שהאפליקציה לא שולחת התראות בזמן אמת ורואים אותם רק אם נכנסים לאפליקציה של MI HOME, בדקתי הרשאות ויש לה את כל ההרשאות.