מישהו מכיר מדיניות אחסון בענן של מצלמות IMILAB ?

מערכות אזעקה, מצלמות אבטחה וכו'
שלח תגובה
gildmor פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #1 

זה נראה כמו חברת בת של שיומי אבל לא הצלחתי להבין אם יש אחסון בענן חינם לתקופה קצרה (משהו כמו 7 ימים אחורה) או משהו בסגנון או שבכלל לא, והאם יש משהו ברמה הזו שכן נותן אחסון חינם לכמה ימים לפחות?

https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... 1802MEuHc2

לא קריטי אבל היא תומכת WIFI6 וגם רזולוציה גבוה יחסית.

Fish72
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #2 

יש לי את ה EC5 ומדיניות האחסון שלה היא שמירה בענן למשך שבוע של זיהוי תנועה של 10 שניות. יש לי מצלמות ישנות יותר אלחוטיות שנהגו לשמור דקה בענן אם זכור לי נכון, אך גם הן שומרות כרגע 10 שניות של זיהוי תנועה למשך שבוע בענן.

gildmor פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #3 

03/09/2023 12:49  
Fish72 כתב:
יש לי את ה EC5 ומדיניות האחסון שלה היא שמירה בענן למשך שבוע של זיהוי תנועה של 10 שניות. יש לי מצלמות ישנות יותר אלחוטיות שנהגו לשמור דקה בענן אם זכור לי נכון, אך גם הן שומרות כרגע 10 שניות של זיהוי תנועה למשך שבוע בענן.
...
הזמנתי את ה-C22 והגיעה. שומרת 9 שניות לא יודע לכמה זמן הבעיה שבאפליקציה יש הודעה שהשירות הזה יהיה רק לשלושה חודשים ואחר כך צריך מנוי.

שמתי כרטיס זכרון אבל שם הוא מקליט כל הזמן ובלי קשר להגדרות של מתי לדווח על תנועות וגם נראה שפחות סלקטיבי בזיהוי תנועה. יש הקלטות מכל שעה ביום והמון יחסית כך שזה קצת יותר מדי מידע...
באייפון נראה גם שהאפליקציה לא שולחת התראות בזמן אמת ורואים אותם רק אם נכנסים לאפליקציה של MI HOME, בדקתי הרשאות ויש לה את כל ההרשאות.

שלח תגובה

חזור אל “אבטחה ומיגון”