הגיגים של משתמש MediaPortal שעבר ל-SageTV - (אנגלית...)
הגיגים של משתמש Media Portal מזה כ-שנה, שעבר בחודשיים האחרונים ל-SageTV.
מתוך מהפורום של SageTV - ולכן באנגלית...
השוואה מעניינת של יכולות, יציבות ושימושיות של שתי התוכנות.
http://forums.freytechnologies.com/foru ... hp?t=27257
אורן.
מתוך מהפורום של SageTV - ולכן באנגלית...
השוואה מעניינת של יכולות, יציבות ושימושיות של שתי התוכנות.
http://forums.freytechnologies.com/foru ... hp?t=27257
אורן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ב-MP וב-VMC, ה-Crunchie משמש לכיווץ ההקלטות. ל-VMC מישהו פיתח גם את ה-MCEBuddy שהוא יותר נוח לתפעול. הוא מכווץ מצויין ל-H.264, אך נתקלתי בו בבעיות לכווץ ל-XVid (חשוב בשביל צריבה לאנשים שיש להם בבית רק נגן DVD/DivX חיצוני).Integration III - when I installed Sage I breathed a sigh of relief. Using Sage means I could uninstall SQL Express, SQL studio, Crunchie, DVRMSToolbox and a couple of other apps I cant think of straight away. My HTPC now has the bare minimum of software....
אורן, תוכל בבקשה לפרט על האפשרויות המובנות שיש לכיווץ הקלטות אוטומטיות ב-Sage?
האם יש אפשרות של כיווץ אוטומטי (למשל, בשעות הלילה והיום הרדומות ל-HTPC) של ההקלטות ל-DivX/XVid? זה נשמע מעניין.
ניתן לכווץ כל הקלטה למספר פורמטים ואיכויות - ראה תמונה מצורפת (בנוסף ל-3GP ו-RAZR).אורן, תוכל בבקשה לפרט על האפשרויות המובנות שיש לכיווץ הקלטות אוטומטיות ב-Sage?
האם יש אפשרות של כיווץ אוטומטי (למשל, בשעות הלילה והיום הרדומות ל-HTPC) של ההקלטות ל-DivX/XVid? זה נשמע מעניין....
כמו כן ניתן, בעזרת התוסף הזה:
http://forums.freytechnologies.com/foru ... hp?t=23103
לקבוע כיווץ אוטומטי של סדרות או ערוצים ספציפיים, מיד לאחר ההקלטה, כולל התחשבות בקובץ EDL (סימון פרסומות) ואז מקבלים קובץ נקי ללא הפרסומות כלל. הכיווץ עובד ב-LOW PRIORITY ולכן לא מפריע.
אורן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
מאוד מפתה לעבור ל-SAGE... תודה אורן! 
mythtv גם יודעת לכווץ הקלטות בצורה אוטומטית, ולהריץ את עבודות הקידוד בשעות פחות עמוסות, עדיפות נמוכה ואפילו על מחשבים אחרים ברשת. יחד עם זאת, נסיוני עם כיווצים כאלה ואחרים הביא לאיכות תמונה שעבורי לפחות - היתה בלתי נסבלת.
היום אני לא מכווץ שום הקלטה. אני מעדיף לרכוש עוד sotrage מאשר לאבד איכות.
היום אני לא מכווץ שום הקלטה. אני מעדיף לרכוש עוד sotrage מאשר לאבד איכות.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אגב ,
מה קורה עם עניין הדילוג על הפירסומות שידברנו במפגש?
מה קורה עם עניין הדילוג על הפירסומות שידברנו במפגש?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
ל-SAGETV אין דילוג פרסומות אינטגרלי.
מה שיש לו זה תוסף שמאפשר התמשקות ל-ComSkip או ShowAnalyzer כדי להפעילם מתוך SAGETV ולקבל TIMELINE עם סימון הפרסומות ודילוג אוטומטי.
התחלתי לשחק עם ShowAnlyzer שבצורה מפתיעה מזהה את הפרסומות מצויין. לשמחתי זמן העבודה הוא כ-דקה לכל שעת הקלטה - הרבה מתחת למה שחששתי - החשש שלי היה שהתוכנה "תתחון" את השרת כדי למצא את הפרסומות...
היתה לי בעיה של גרסה שלא שמרה את הפרמטרים שהגדרתי כדי לקבל תוצאה אופטימלית לזיהוי פרסומות (ובגלל זה זנחתי את העניין לכמה ימים...), היום חזרתי גרסה אחורה והשמירה עובדת.
בשילוב עם DirMon2 שמאפשרת להפעיל מה שרוצים כאשר נוצר קובץ חדש, אפשר להריץ אוטומטית את ShowAnalyzer ליצירת קובץ מיקום הפרסומות.
הכל מותקן כבר על השרת...אחרי שאחזור מחופשה קצרה (בחג) אחבר את כל הקצוות.
אני לא רוצה להפעיל לפני שבדקתי עד הסוף אם אין בעיות...זה לא נעים לחזור הביתה אחרי חופש לקטסטרופה -> שהשרת לא הקליט כלום.
דרך אגב, אני לא מדלג על פרומואים - קבלתי פידבק שלילי מהלקוחה (אשתי) - על הפרסומות אין בעיה לוותר אבל את הפרומואים היא אוהבת לראות מדי פעם כדי להתעדכן...
אעדכן בקרוב.
אורן.
מה שיש לו זה תוסף שמאפשר התמשקות ל-ComSkip או ShowAnalyzer כדי להפעילם מתוך SAGETV ולקבל TIMELINE עם סימון הפרסומות ודילוג אוטומטי.
התחלתי לשחק עם ShowAnlyzer שבצורה מפתיעה מזהה את הפרסומות מצויין. לשמחתי זמן העבודה הוא כ-דקה לכל שעת הקלטה - הרבה מתחת למה שחששתי - החשש שלי היה שהתוכנה "תתחון" את השרת כדי למצא את הפרסומות...
היתה לי בעיה של גרסה שלא שמרה את הפרמטרים שהגדרתי כדי לקבל תוצאה אופטימלית לזיהוי פרסומות (ובגלל זה זנחתי את העניין לכמה ימים...), היום חזרתי גרסה אחורה והשמירה עובדת.
בשילוב עם DirMon2 שמאפשרת להפעיל מה שרוצים כאשר נוצר קובץ חדש, אפשר להריץ אוטומטית את ShowAnalyzer ליצירת קובץ מיקום הפרסומות.
אני לא רוצה להפעיל לפני שבדקתי עד הסוף אם אין בעיות...זה לא נעים לחזור הביתה אחרי חופש לקטסטרופה -> שהשרת לא הקליט כלום.
דרך אגב, אני לא מדלג על פרומואים - קבלתי פידבק שלילי מהלקוחה (אשתי) - על הפרסומות אין בעיה לוותר אבל את הפרומואים היא אוהבת לראות מדי פעם כדי להתעדכן...
אעדכן בקרוב.
אורן.
- droren
- חבר מביא חבר

מחכה למידע בנוהלoshapir כתב:ל-SAGETV אין דילוג פרסומות אינטגרלי.
אעדכן בקרוב.
אורן....
- droren
- חבר מביא חבר

בנתיים עידכנתי, ונראה לא רע...
Microsoft Regional Director- Windows Media Center