IPTV - שידור פירטי?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אני לא אמליץ לך כאן על שירותים כי זה אסור,
אבל החבילה המוצעת כאן שווה 60-70₪ ברשת.
תחפש.
אבל החבילה המוצעת כאן שווה 60-70₪ ברשת.
תחפש.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
haaani
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: מנחם בן שושן
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש מצב עוזר לי בפרטי?19/08/2023 9:22sign900 כתב: גם אני חיפשתי .שילמתי קצת לאלי אקספרס קצת לשירות ישראלי אלי באבא כל מני עד שהבנתי שהכל מגיע מאותו מקור בערך אז פניתי למקור ........
לא תמיד מה שלא חוקי ממשיך לעבוד בצורה טובה
- sign900
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: ארי טליב
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אייני יכול להגיד מאיפה קיבלתי מה מצטער.אני חושב שאנחנו בהחלט יכולים לעזור אחד לשני .למי ששלח לי בפרטי לדעתי נפתח ערוץ פרטי ביננו כמה אנשים ונדבר בעניין.איו לי ביזנס קייס פה אני לא מוכר רישמי או לא רישמי של אף שירות ולא מתעסק במה שלא חוקי.
זה עובד סביר אבל אחרי נסיון של שנה עם שירות כזה אף אחד פשוט לא צפה בזה כמעט. אז פשוט בזבוז זמן וכסף למרות שעולה עשירית ממנוי חוקי אחד....
מה שחסר אולי זה אפשרויות הקלטה ו-VOD נוח ובחלקם לוח שידורים חלקי.
לדעתי אם הוט\יס היו מציעים את הערוצים שלהם ברמת שירות הזו ובמחיר דומה היו מרויחים עוד כמה מנויים ובטח שלא היה בא יותר מדי על חשבון המנוי הרגיל\יקר שלהם. בכל זאת לא הרבה יהיו מוכנים לחזור 20-30 שנה אחורה לקונספט של שידור לינארי עם תכנים עתיקים.
במיוחד שעכשיו יש את פריטיוי לצורך הכדורגל שזה פחות או יותר אולי התחום היחיד שנשאר שממש מחייב צפיה בזמן אמת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78930
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים