אבא שלי
-
urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
שלום לכולם,
מאחר שהגעתי לכזה פורום נפלא, של חובבי אודיו ווידאו, לא יכולתי שלא לחשוב שבטוח קיימים כן אנשים שהכירו את אבא שלי.
אבא שלי, או כמו שהוא היה ידוע (או לא) לכם הוא אברהם קדמוני. היתה לו חנות בתל אביב בשם "אמקול" ובזמנו נחשב לאחד המבינים בתחום. החנות היתה ממקומת ברחוב בוגרשוב בתל אביב ואח"כ עברה לבית כלל.
בנוסף היה לו בית מלאכה ששם היה בונה רמקולים, מבניית התיבה ועד הרכבת המעגל החשמלי.
לצערי, אבי נפטר לפני שמונה שנים כתוצאה ממחלות שונות.
אשמח לדעת אם יש כאן אנשים שהכירו אותו.
בתודה
אורי
מאחר שהגעתי לכזה פורום נפלא, של חובבי אודיו ווידאו, לא יכולתי שלא לחשוב שבטוח קיימים כן אנשים שהכירו את אבא שלי.
אבא שלי, או כמו שהוא היה ידוע (או לא) לכם הוא אברהם קדמוני. היתה לו חנות בתל אביב בשם "אמקול" ובזמנו נחשב לאחד המבינים בתחום. החנות היתה ממקומת ברחוב בוגרשוב בתל אביב ואח"כ עברה לבית כלל.
בנוסף היה לו בית מלאכה ששם היה בונה רמקולים, מבניית התיבה ועד הרכבת המעגל החשמלי.
לצערי, אבי נפטר לפני שמונה שנים כתוצאה ממחלות שונות.
אשמח לדעת אם יש כאן אנשים שהכירו אותו.
בתודה
אורי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
גם אני אשמח לשמוע 
Silence speaks louder than words
-
urik79
- חבר מביא חבר

אוקיי.
אז מאז שאני זוכר את עצמי הייתי מוקף במערכות סטריאו ורמקולים, נגדים קבלים, סלילים... כל הבלאגן.
בחופשים הייתי עובד אצלו בהרכבות ושליחויות, וכל הדברים הקטנים.
היו לו מלא חברים טובים שהיו באים במיוחד אליו כדי לקנות ציוד סטריאו איכותי, מערכות ורמקולים. אני זוכר שהוא עבד הרבה עם מוראל, עם SG אלקטורניקה, עם אמנון סאונד. בתחילה הוא היה רק מתקן רמקולים שנשרפו או התבלו, ומאוחר יותר התחיל בייצור התיבות עצמן.
אבי היה אדם שחי מוזיקה. בתור מוזיקאי בגיל צעיר שניגן על כינור, כל חייו הוא חי את המוזיקה, היה מבין וכותב (בעיתון שנקרא מוזיקה) ובבית תמיד התנגנה מוזיקה קלאסית או ג'אז. אני זוכר שהייתי הולך איתו לבצע התקנות בבתים של לקוחות (זכור לי בעיקר הבית של שרי אריסון בימים שגרה בגן העיר בת"א...).
בבית תמיד היה שיא הטכנולוגיה. היינו בין הראשונים בארץ שהיה להם מצלמת וידאו, עוד בימים שהיתה מורכבת משני חלקים כבדים מאוד (המצלמה ווידאו נוסף שמחובר עליה), הדגמים הראשונים של ה CD ו ה MD.
אני, שהייתי דומה מאוד לאבי בקטע זה תמיד נמשכתי לצד הטכני של הדברים, וזה בין הדברים שמשכו אותו למסלול של הנדסת חשמל ולתפקידי כמהנדס בימים אלו.
אני בטוח שישנם אנשים באתר אשר הכירו את אבי, ולכן רציתי לראות מי אלה, אולי אני עוד זוכר אותם מהימים שהייתי קטן, ואולי הם זוכרים אותי
חג שמח לכולם
אז מאז שאני זוכר את עצמי הייתי מוקף במערכות סטריאו ורמקולים, נגדים קבלים, סלילים... כל הבלאגן.
בחופשים הייתי עובד אצלו בהרכבות ושליחויות, וכל הדברים הקטנים.
היו לו מלא חברים טובים שהיו באים במיוחד אליו כדי לקנות ציוד סטריאו איכותי, מערכות ורמקולים. אני זוכר שהוא עבד הרבה עם מוראל, עם SG אלקטורניקה, עם אמנון סאונד. בתחילה הוא היה רק מתקן רמקולים שנשרפו או התבלו, ומאוחר יותר התחיל בייצור התיבות עצמן.
אבי היה אדם שחי מוזיקה. בתור מוזיקאי בגיל צעיר שניגן על כינור, כל חייו הוא חי את המוזיקה, היה מבין וכותב (בעיתון שנקרא מוזיקה) ובבית תמיד התנגנה מוזיקה קלאסית או ג'אז. אני זוכר שהייתי הולך איתו לבצע התקנות בבתים של לקוחות (זכור לי בעיקר הבית של שרי אריסון בימים שגרה בגן העיר בת"א...).
בבית תמיד היה שיא הטכנולוגיה. היינו בין הראשונים בארץ שהיה להם מצלמת וידאו, עוד בימים שהיתה מורכבת משני חלקים כבדים מאוד (המצלמה ווידאו נוסף שמחובר עליה), הדגמים הראשונים של ה CD ו ה MD.
אני, שהייתי דומה מאוד לאבי בקטע זה תמיד נמשכתי לצד הטכני של הדברים, וזה בין הדברים שמשכו אותו למסלול של הנדסת חשמל ולתפקידי כמהנדס בימים אלו.
אני בטוח שישנם אנשים באתר אשר הכירו את אבי, ולכן רציתי לראות מי אלה, אולי אני עוד זוכר אותם מהימים שהייתי קטן, ואולי הם זוכרים אותי
חג שמח לכולם
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
-
urik79
- חבר מביא חבר

לא נראה לי...KOOKE כתב:סיפור מקסים.
אני חושב שהכרתי את החנות של אביך בבית כלל אבל לא את אביך אישית.
האם אתה שוקל להמשיך בדרכו של אביך במחינה מקצועית ולא רק כתחביב ?? אם תבחר לעשות זאת זה יכול להיות סגירת מעגל ..
שלמה...
לצערי אני לא מבין גדול במוזיקה כמוהו...
מה גם שטוב לי בתפקידי הנוכחי..
אולי בעתיד...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
בהצלחה.
באמת נהניתי לקרוא
באמת נהניתי לקרוא
Silence speaks louder than words
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
מזכיר לי את הימים שלי שהייתי יושב עם אבא שלי במרפסת ומתקן איתו ווידיאוים , טייפים, פטיפונים ושאר ירקות.
ככה התחילה האהבה שלי לתחום.
כל מי שעבד איתו היה מביא לו כל מכשיר שלא היה תקין , והוא היה מתקן אותו.
הוא גם בנה לי את האורגן אורות הראשון שלי , שהיה מהבהב כי הוא חיבר לכל מנורה סטרטר של פלורסנט.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
סיפור מרגש.
סוף סוף קצת נשמה בפורום

סוף סוף קצת נשמה בפורום
-
urik79
- חבר מביא חבר

העברתי את השרשור הנה, כי כאן אני בטוח שיהיו אנשים שהכירו.
אז מי שהכיר מוזמן לרשום כאן..
בתודה
אורי
אז מי שהכיר מוזמן לרשום כאן..
בתודה
אורי
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
לא לא מכיר מצטער (אני צעיר מדי בשביל להכיר) אני מקווה שיום מן הימים אני אוכל להתגאות ולספר סיופורים נפלאים גל על סבי (שיקר לי כל כך) ריגשת אותי
תודה רבה סיפור מקסים אני מקווה שבמובן זה או אחר תגלה מחדש את אביך
תודה רבה סיפור מקסים אני מקווה שבמובן זה או אחר תגלה מחדש את אביך
ניר