הגדרת מגדיל טווח BE MESH ללא חיבור לנתב בזק
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
שלום לכולם.
קיבלתי את המגדיל טווח הנ"ל ואני לא לקוח של בזק וגם אין לי נתב שלהם.
דבר ראשון שעשיתי היה לאפס אותו עם הכפתור RESET על מנת להתחיל מחדש.
אני רוצה להגדיר את ה BE MESH לשימוש ביתי , הבעיה היא שמרגע שאני מחבר אותו לחשמל הנורה מהבהבת באור אדום ולא מפסיקה, מה שמראה על בעיית סנכרון עם הנתב.
חיברתי אותו עם כבל ETHERNET למחשב, ע"מ להיכנס לממשק שלו ולהגדיר אותו, אך זה לא מתאפשר, הנורה ממשיכה להבהב בצבע אדום והמחשב לא מקבל כתובת IP מהמכשיר.
חיברתי את המכשיר לנתב ואז הנורה התייצבה על צבע לבן, מה שאומר שכנראה המכשיר תקין, אך איך אני יכול לגשת אליו ולהגדיר אותו?
מניסיון שלי רוב המכשירים מהסוג הזה שיש להם חיבור ETHERNET, ניתן לחבר אותם ל PC ואז להגדיר אותם.
מה אני מפספס פה?
קיבלתי את המגדיל טווח הנ"ל ואני לא לקוח של בזק וגם אין לי נתב שלהם.
דבר ראשון שעשיתי היה לאפס אותו עם הכפתור RESET על מנת להתחיל מחדש.
אני רוצה להגדיר את ה BE MESH לשימוש ביתי , הבעיה היא שמרגע שאני מחבר אותו לחשמל הנורה מהבהבת באור אדום ולא מפסיקה, מה שמראה על בעיית סנכרון עם הנתב.
חיברתי אותו עם כבל ETHERNET למחשב, ע"מ להיכנס לממשק שלו ולהגדיר אותו, אך זה לא מתאפשר, הנורה ממשיכה להבהב בצבע אדום והמחשב לא מקבל כתובת IP מהמכשיר.
חיברתי את המכשיר לנתב ואז הנורה התייצבה על צבע לבן, מה שאומר שכנראה המכשיר תקין, אך איך אני יכול לגשת אליו ולהגדיר אותו?
מניסיון שלי רוב המכשירים מהסוג הזה שיש להם חיבור ETHERNET, ניתן לחבר אותם ל PC ואז להגדיר אותם.
מה אני מפספס פה?
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

תודה, אך חרשתי את המדריך הזה איך שקיבלתי את המכשיר ולצערי זה לא עוזר....
לא מצליח להיכנס לממשק שלו, כי הוא לא מתייצב ומספק כתובת IP לכל מה שאני מנסה לחבר אליו.
- amdr1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 732
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
לא חשבת שהיחידה קיבלה IP מהנתב שלך?14/08/2023 8:21CRAZYDIAMOND כתב:
מה אני מפספס פה?...
תנסה למצוא את הIP ברשימת החיבורים של נתב פרטי ולהתחבר עם סיסמה שקיימת על מדבקה.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

תודה.
עדכון:
חיברתי אותו לנתב הרגיל שלי והתחברתי אליו דרך הכתובת IP שלו והצלחתי להגדיר אותו.
משום מה לא הצלחתי לגלוש איתו בחיבור קווי ביותר מ 100 מגהביט לשנייה, למרות שכתוב במפרט שהוא עובד ב 1 ג'יגהביט.
עדכון:
חיברתי אותו לנתב הרגיל שלי והתחברתי אליו דרך הכתובת IP שלו והצלחתי להגדיר אותו.
משום מה לא הצלחתי לגלוש איתו בחיבור קווי ביותר מ 100 מגהביט לשנייה, למרות שכתוב במפרט שהוא עובד ב 1 ג'יגהביט.