לא שומע dolby atmos מplex
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
כנס להגדרות של ה plex ותוודא שתחת Advanced ה HDMI Passthrough מסומן.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
תודה12/08/2023 22:00OMRIJ כתב: https://www.reddit.com/r/PleX/comments/ ... _content=2
האפל טיוי מוגבל......
אז אני מבין שאין אפשרות באפל טיוי בכלל דרך plex.
יש דרך אחרת אולי? אפליקציה אחרת או משהו אחר לעשות?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

סליחה, פספסתי את זה שאתה מריץ Plex על Apple TV אבל כמו שכתבו פה לפני,
Atmos ב Apple TV נתמך רק כתוספת ל Dolby Digital Plus שזו הגרסה הדחוסה של פסי הקול והיא מיועדת לשירותי הסטרימינג.
אין לי מושג למה זה, טכנית זה אמור להיות משהו פשוט אבל ככל הנראה מישהו ב Apple חשב שלא כדאי לשלם על זה עוד כמה סנטים על כל קופסה לטובת רישוי.
ליאור
Atmos ב Apple TV נתמך רק כתוספת ל Dolby Digital Plus שזו הגרסה הדחוסה של פסי הקול והיא מיועדת לשירותי הסטרימינג.
אין לי מושג למה זה, טכנית זה אמור להיות משהו פשוט אבל ככל הנראה מישהו ב Apple חשב שלא כדאי לשלם על זה עוד כמה סנטים על כל קופסה לטובת רישוי.
Plex on an Apple TV 4K will only handle Atmos over Dolby Digital Plus, and Plex on a 4th-gen Apple TV can't passthrough Dolby Atmos at all.
https://www.digitaltrends.com/home-thea ... 20at%20all.ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
תודה ליאור,13/08/2023 9:35Lior_M כתב: סליחה, פספסתי את זה שאתה מריץ Plex על Apple TV אבל כמו שכתבו פה לפני,
Plex on an Apple TV 4K will only handle Atmos over Dolby Digital Plus, and Plex on a 4th-gen Apple TV can't passthrough Dolby Atmos at all.https://www.digitaltrends.com/home-thea ... 20at%20all.
ליאור...
אז אני מבין שהדרך הכי טובה (חוץ מהעניין הכלכלי) זה לקנות את nvidia shield pro ולהחליף את האפל טיוי וככה בעצם לא תהיה לי הגבלה ואוכל לראות גם +yes גם netfliX גם דיסני+ וכמובן גם plex ואת כולם עם dolby atmos מלא. נכון?
שאלה נוספת, האם כל סטרימר שמריץ אנדרואיד tv יכול לתת dolby atmos? גם כזה שyes נותנת?
תודה רבה
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אני עם nvidia shield pro ומאוד מרוצה. הכל אצלי מבוסס על Plex Server ו Plex Client שרצים על ה shield יחד ( ה shield מחובר ל NAS )13/08/2023 9:59Pubh כתב: תודה ליאור,
אז אני מבין שהדרך הכי טובה (חוץ מהעניין הכלכלי) זה לקנות את nvidia shield pro ולהחליף את האפל טיוי וככה בעצם לא תהיה לי הגבלה ואוכל לראות גם +yes גם netfliX גם דיסני+ וכמובן גם plex ואת כולם עם dolby atmos מלא. נכון?
שאלה נוספת, האם כל סטרימר שמריץ אנדרואיד tv יכול לתת dolby atmos? גם כזה שyes נותנת?
תודה רבה...
באופן עקרוני אני לא מבין את הקופסה של אפל ( למרות שאני ממש לא אנטי אפל, ומשתמש במוצרים אחרים שלהם ).
לגבי השאלה השניה שלך, כפי שכבר הבנת זה תלוי ברישוי. ה MiBox למשל הוא קופסת אנדרואיד שלא תומכת בכלל בפסי קול lossless.
ברור שזו לא מגבלת חומרה כי גרסאות ישנות של אנדרואיד על אותה קופסה כן תמכו ב passthrough של פסי קול lossless
זה משהו שקשור לרישוי שאני מתקשה להבין את החוקיות שלו.
יכול להגיד לך שה shield לא משנה מה תזרוק עליו, עובד. בינתיים. לפעמים יש לו קטע עם עדכון אפליקציות שנכשל, אבל אני לא סגור אם זה בגלל שחיברתי לו DOK חיצוני והעברתי לשם אפליקציות או איזה באג מעצבן שלא קשור.
דרך אגב, תאפשר ב Plex Client את ה Direct Play. אני רואה מהתמונה שצרפת שהוא לא מאופשר.
יש מצב שאתה עושה Transcoding ולא נהנה מהאיכות המקסימלית של הוידאו.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
תודה רבה ליאור.13/08/2023 14:45Lior_M כתב: אני עם nvidia shield pro ומאוד מרוצה. הכל אצלי מבוסס על Plex Server ו Plex Client שרצים על ה shield יחד ( ה shield מחובר ל NAS )
באופן עקרוני אני לא מבין את הקופסה של אפל ( למרות שאני ממש לא אנטי אפל, ומשתמש במוצרים אחרים שלהם ).
לגבי השאלה השניה שלך, כפי שכבר הבנת זה תלוי ברישוי. ה MiBox למשל הוא קופסת אנדרואיד שלא תומכת בכלל בפסי קול lossless.
ברור שזו לא מגבלת חומרה כי גרסאות ישנות של אנדרואיד על אותה קופסה כן תמכו ב passthrough של פסי קול lossless
זה משהו שקשור לרישוי שאני מתקשה להבין את החוקיות שלו.
יכול להגיד לך שה shield לא משנה מה תזרוק עליו, עובד. בינתיים. לפעמים יש לו קטע עם עדכון אפליקציות שנכשל, אבל אני לא סגור אם זה בגלל שחיברתי לו DOK חיצוני והעברתי לשם אפליקציות או איזה באג מעצבן שלא קשור.
דרך אגב, תאפשר ב Plex Client את ה Direct Play. אני רואה מהתמונה שצרפת שהוא לא מאופשר.
יש מצב שאתה עושה Transcoding ולא נהנה מהאיכות המקסימלית של הוידאו.
ליאור...
אני מבין שכדי להנות באמת מאיכות סאונד ותמונה ולנצל את המערכת שלי באמת, אז אני צריך להחליף את האפל טיוי לשילד פרו. ראיתי שאפשר להזמין את השילד רק מחול, זה נכון? ואם כן, אז מאיפה הכי כדי. האם יש אפשרות זולה יותר שתיתן לי מה שהשילד נותן?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אני הזמנתי לפני שנה וחצי מאמזון. אני חושב שהמחיר לפני מיסים היה 200 דולר ( הדולר היה מאוד נמוך אז )14/08/2023 7:34Pubh כתב: תודה רבה ליאור.
אני מבין שכדי להנות באמת מאיכות סאונד ותמונה ולנצל את המערכת שלי באמת, אז אני צריך להחליף את האפל טיוי לשילד פרו. ראיתי שאפשר להזמין את השילד רק מחול, זה נכון? ואם כן, אז מאיפה הכי כדי. האם יש אפשרות זולה יותר שתיתן לי מה שהשילד נותן?...
אני לא בטוח שאמזון מוכרים כרגע את המוצר הזה.
כדאיות זה עניין שלך. זה לא מהמוצרים הזולים, מצד שני זה מוצר שעונה לי על כל הצרכים ( גם זה עניין סובייקטיבי )
חשוב להדגיש אצלי זה 95% plex ה 5% הנוספים זה דיסני פלוס
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 14/08/2023 9:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4804
- נתן תודות: 346 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
סביב ה-850 שקל מאמזון צרפת/אנגליה/גרמניה/ארה״ב. צריך לעקוב כי לא תמיד נשלח
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

כן
יש מס על מוצרים בסכום הזה.
כשאתה מגיע לקופה אתה אמור לראות את הסכום הסופי כולל מיסים.
ליאור
יש מס על מוצרים בסכום הזה.
כשאתה מגיע לקופה אתה אמור לראות את הסכום הסופי כולל מיסים.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

הספק עצמו מתאים ל 110/220 אבל החיבור הוא אמריקאי.
אתה צריך מתאם פשוט מאמריקאי לישראלי. זה עולה כמה שקלים בכל חנות מוצרי חשמל.
אתה צריך מתאם פשוט מאמריקאי לישראלי. זה עולה כמה שקלים בכל חנות מוצרי חשמל.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
תודה רבה על כל העזרה
אז.. בסוף הזמנתי את הnvidia shield pro. עלה בערך 1000 שח. מקווה שלא התאכזב ושהמכשיר יפתור לי את כל הבעיה עם ניגון הdolby atmos מכל פלטפורמות הצפייה שלי (yes+, נטפליקס, דיסני + וכמובן plex)
והכי חשוב שאוכל לנצל את מערכת ה7.1 שלי טוב יותר ממה שהאפל טיוי יכול.

אז.. בסוף הזמנתי את הnvidia shield pro. עלה בערך 1000 שח. מקווה שלא התאכזב ושהמכשיר יפתור לי את כל הבעיה עם ניגון הdolby atmos מכל פלטפורמות הצפייה שלי (yes+, נטפליקס, דיסני + וכמובן plex)
והכי חשוב שאוכל לנצל את מערכת ה7.1 שלי טוב יותר ממה שהאפל טיוי יכול.
תתחדש.
אגב, ניסית להשתמש ב Infuse?
מהנסיון שלי הקליינטס של Plex לרוב גרועים.
באפל אני משתמש ב Infuse ובשילד בתוסף של קודי.
בשילד לדוגמא הקליינט של פלקס, מעבר לכל מיני בעיות מעצבנות (כולל אודיו), הכתוביות מוצגות עם פיסוק הפוך. בעיה שקיימת כבר מספר שנים שאף אחד לא טורח לתקן.
בשילד לדוגמא הקליינט של פלקס, מעבר לכל מיני בעיות מעצבנות (כולל אודיו), הכתוביות מוצגות עם פיסוק הפוך. בעיה שקיימת כבר מספר שנים שאף אחד לא טורח לתקן.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

רגע, יש לך קונפיגורציה של 7.1 איך אתה רוצה להנות מאטמוס ?14/08/2023 20:59Pubh כתב: תודה רבה על כל העזרה
והכי חשוב שאוכל לנצל את מערכת ה7.1 שלי טוב יותר ממה שהאפל טיוי יכול....
בשביל אטמוס אתה צריך רמקולי אטמוס.
ל yes+ יש אטמוס ?
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
יש לי רסיבר חדש של דנון עם אטמוס. יש 2 פרונט רצפתיים, סנטר, 2 סראונד, סאב וופר ו2 רמקולים בתקרה (אני אוהב שהרמקולים באמת מעל הראש14/08/2023 21:48Lior_M כתב: רגע, יש לך קונפיגורציה של 7.1 איך אתה רוצה להנות מאטמוס ?
בשביל אטמוס אתה צריך רמקולי אטמוס.
ל yes+ יש אטמוס ?...
)בגלל זה חשוב לי שהשידרוג יהיה טוב

ברור שביס זה הכי גרוע ואין אפילו סראונד, אבל המשפחה לא יכולה בלי זה. דיסני פלוס ונטפליקס זה מצוין
לא ממש ניסיתי את הInfuse האמת. זה בתשלום. לא?14/08/2023 21:34Shasoosh כתב: תתחדש.
בשילד לדוגמא הקליינט של פלקס, מעבר לכל מיני בעיות מעצבנות (כולל אודיו), הכתוביות מוצגות עם פיסוק הפוך. בעיה שקיימת כבר מספר שנים שאף אחד לא טורח לתקן....
אולי אשתמש בשילד גם בקודי, אחרי ששנים לא השתמשתי בקודי כי באפל הכל סגור ומסוגר