סוני מחדשת את אזניות ה-true wireless האיכותיות שלה

עופר, כמו שכתבתי לך בעבר, בזכות המאמר המושקע והבאמת נדיר מסוגו שכתבת לפני כעשור על ה jh16, החלטתי לרכוש אותם והם האוזניות שמסמרות אצלי את השיער בכל פעם מחדש.15/08/2023 16:58oferlaor כתב: לא דורש התערבות. טלפון תמיד מקבל תיעדוף וקבלת שיחה או שיחת זום יתועדף מעל מוזיקה....

קוראים לזה Mono Mode, וזה אפשרי בדגם הזה.11/11/2023 10:11VicArt כתב: אשמח לדעת אם אפשר להאזין עם כל אחת מהאוזניות בנפרד,כלומר בזמן שאחת יושבת בטעינה השנייה משמיע מוזיקה?
יש לי ג'ברה 75 ,שמקבלת שידור מהטלפון רק באוזנייה הימינית,האם המצב דומה בסוני הנ''ל,או שהאוזניות של סוני יכולות לעבוד עצמאית?...
זה גם אפשרי. כל אוזניה מתקשרת עם המקור בנפרד, ולכן כל עוד ענדו אותה באוזן [גם של אדם אחר] והמרחק למקור מאפשר קליטת בלוטות', זה אפשרי.11/11/2023 10:11VicArt כתב: כמו כן,אשמח לדעת אם שני אנשים יכולים להאזין למוזיקה בו זמנית,כשכל אחד עם אוזנייה אחת ממרחק של שני מטר נניח?
בג'ברה ברגע שהאוזניות קולטות שהן רחוקות אחת מהשנייה,הן מפסיקות את המוזיקה....

טוב ....שכנעתם אותי08/04/2024 11:20Arie10 כתב: יש לי בבית Sony WH-1000XM3 וגם Sony WH-1000XM4, לא מצאתי ביניהם הבדלים.
מפעיל אותם לפני ההמראה ומכבה בנחיתה. תענוג.
שקלתי אולי לשדרג לדגם 5, אבל לא מצאתי שום צורך.
לא היתי מחליף אותם ל IN EAR בשום מקרה, אבל אולי זה רק אני....
רצה הגורל, האזניות נאבדו או נכבסו , הפואנטה ש"נאלצתי" לקנות אזניות חדשות באותה רמה. אין הרבה אזניות שאני יכול לשמוע ועוד יותר שלא מצליח להתחבר לסאונד כמו שהיה עם סוני, אז קניתי מומנטום 4. אין מה להגיד, עולם שונה לעומת הסוני :01/10/2023 23:24Shtirlitz כתב: טוב, לי יש ביקורת אחרי חודש של שימוש. ולא ממש טובה. כמובן, כל מה עופר כתבנכון. אבל...
יש לי טלפון שיומי 12T, היו לי סינהייזר מומנטום TWS3, ועדיין יש לי jabra 65T. הסנהייזר הפסיקו לטעון את אחת האזניות ובעצם חיפשתי כבר זוג חדש יותר טוב.
אז ככה:
1. הטווח קליטה. או יותר נכון, אוי הטווח קליטה. לא יודע מה עבר על סוני, אבל כשאני מתרחק מהטלפון 5 מטר, אחת האזניות מאבדת סיגנל, תלוי מאיזה צד הטלפון שוכב. יותר גרוע, מדי פעם יש איבוד סטריאו ואז יש דיליי בין שמאל וימין ועד שלא עוצרים ומנגנים עוד פעם הדיליי נמשך. סיוט.
2. עוד משהו מוזר - כשאני מתקרב ללוח פח או ברזל, הסיגנל נעלם לשנייה או שתיים, תלוי בקרבה לברזל. משהו שלא היה לי בשום אזנייה אחרת. להתקרב ללוח חשמל גדול בכלל סוגר את השידור. הכי מוזר שאם אני פתאום מזנק מהמקום או מדלג גם יש הפסקה בשידור לשנייה.
3. נוחות באוזן - לא נתקלתי בזה גם באזניות זולות - פשוט לא נוח . הסנהייזר היו מדהימים - הסנפיר והאטם סיליקון עשו עבודה מצויינת גם באיטום וגם ביציבות. הסוני פשוט קשות ולא נוחות והאיטום לא ממש טוב, אלא אם דוחפים ממש בכוח לתוך תעלת האוזן.
4. הפלסטיקה של האזנייה עצמה בחלק החיצוני מאוד חלקה וממש לא נוחה לשליפה מהעריסה ודחיפה לאוזן. טיפה הידיים רטובות והאזנייה כבר מחליקה מהיד ונופלת.
5. איכות הסאונד טובה מאוד, אבל הבס פשוט מאכזב. בכל פרמטר. חשבתי שיש בעיה באיטום וניסיתי להתאים ולסובב, אבל לא, הבס פשוט חלש עד חסר....