שרשור תגובות: אוזניות Sony WF-1000XM5

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78772
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #1 

https://htmag.co.il?p=74808

סוני מחדשת את אזניות ה-true wireless האיכותיות שלה

תמונה

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4935
נתן תודות: 513 פעמים
קיבל תודות: 688 פעמים

שליחה #2 

תודה על הסקירה המפורטת עפר 👍🏻
ציינת תמיכה בחיבור לשני מכשירים במקביל. איך זה עובד בפועל ? נאמר ששמעתי מוסיקה במכשיר א׳ ואז עברתי למכשיר ב׳ ... המעבר אוטומטי (כמו ב AirPods... ) או דורש התערבות ידנית ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #3 

לא דורש התערבות. טלפון תמיד מקבל תיעדוף וקבלת שיחה או שיחת זום יתועדף מעל מוזיקה.

ozzzz
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

15/08/2023 16:58  
oferlaor כתב:
לא דורש התערבות. טלפון תמיד מקבל תיעדוף וקבלת שיחה או שיחת זום יתועדף מעל מוזיקה.
...
עופר, כמו שכתבתי לך בעבר, בזכות המאמר המושקע והבאמת נדיר מסוגו שכתבת לפני כעשור על ה jh16, החלטתי לרכוש אותם והם האוזניות שמסמרות אצלי את השיער בכל פעם מחדש.

יש אוזניות in ear ששמעת מאז, שנותנות להן בראש?😉

תודה עופר
עוזי
נערך לאחרונה על ידי ozzzz ב 05/09/2023 16:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #5 

לצערי לא. אבל העניין עם כל ה-TWS זה שהנוחות עלתה דרמטית.

כמובן שלא מדובר במכשירים בסדר גודל הזה. אבל תאכלס כיום כשאני צריך לשים אזניות, זה די טרחה לשים את ה-JH שלי. יש לי מקום בלב עבורן אבל הסוני נוחות יותר...

Progman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

לפי הביקורות נשמע לי אוזניות קצת מאכזבות ביחס למחיר. לדעתי איכות השמע במיקרופון צריכה להיות יותר טובה - היא רק "סבירה" ביחס למתחרים, חלק מתלוננים שה ear tip נשחק מהר, מעייף את האוזניים ופחות מסנן רעשים, בניגוד לסיליקון. לדעתי היו צריכים לספק ear tip מסיליקון בנוסף.

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #7 

טוב, לי יש ביקורת אחרי חודש של שימוש. ולא ממש טובה. כמובן, כל מה עופר כתב :) נכון. אבל...
יש לי טלפון שיומי 12T, היו לי סינהייזר מומנטום TWS3, ועדיין יש לי jabra 65T. הסנהייזר הפסיקו לטעון את אחת האזניות ובעצם חיפשתי כבר זוג חדש יותר טוב.
אז ככה:
1. הטווח קליטה. או יותר נכון, אוי הטווח קליטה. לא יודע מה עבר על סוני, אבל כשאני מתרחק מהטלפון 5 מטר, אחת האזניות מאבדת סיגנל, תלוי מאיזה צד הטלפון שוכב. יותר גרוע, מדי פעם יש איבוד סטריאו ואז יש דיליי בין שמאל וימין ועד שלא עוצרים ומנגנים עוד פעם הדיליי נמשך. סיוט.
2. עוד משהו מוזר - כשאני מתקרב ללוח פח או ברזל, הסיגנל נעלם לשנייה או שתיים, תלוי בקרבה לברזל. משהו שלא היה לי בשום אזנייה אחרת. להתקרב ללוח חשמל גדול בכלל סוגר את השידור. הכי מוזר שאם אני פתאום מזנק מהמקום או מדלג גם יש הפסקה בשידור לשנייה.
3. נוחות באוזן - לא נתקלתי בזה גם באזניות זולות - פשוט לא נוח . הסנהייזר היו מדהימים - הסנפיר והאטם סיליקון עשו עבודה מצויינת גם באיטום וגם ביציבות. הסוני פשוט קשות ולא נוחות והאיטום לא ממש טוב, אלא אם דוחפים ממש בכוח לתוך תעלת האוזן.
4. הפלסטיקה של האזנייה עצמה בחלק החיצוני מאוד חלקה וממש לא נוחה לשליפה מהעריסה ודחיפה לאוזן. טיפה הידיים רטובות והאזנייה כבר מחליקה מהיד ונופלת.
5. איכות הסאונד טובה מאוד, אבל הבס פשוט מאכזב. בכל פרמטר. חשבתי שיש בעיה באיטום וניסיתי להתאים ולסובב, אבל לא, הבס פשוט חלש עד חסר.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #8 

לגבי הקליטה, יש הגדרה אם לתעדף איכות סאונד או קליטה. ניסיתי לשנות?

נוחות ועיצוב - אינדיבידואלי. היו לי הרבה אוזניות ואלה דווקא טובות.

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

ברור ששמתי העדפת קליטה על איכות, כי ההפך בלתי נסבל.

VicArt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
נתן תודות: 55 פעמים

שליחה #10 

אשמח לדעת אם אפשר להאזין עם כל אחת מהאוזניות בנפרד,כלומר בזמן שאחת יושבת בטעינה השנייה משמיע מוזיקה?
יש לי ג'ברה 75 ,שמקבלת שידור מהטלפון רק באוזנייה הימינית,האם המצב דומה בסוני הנ''ל,או שהאוזניות של סוני יכולות לעבוד עצמאית?
כמו כן,אשמח לדעת אם שני אנשים יכולים להאזין למוזיקה בו זמנית,כשכל אחד עם אוזנייה אחת ממרחק של שני מטר נניח?
בג'ברה ברגע שהאוזניות קולטות שהן רחוקות אחת מהשנייה,הן מפסיקות את המוזיקה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #11 

לא בדקתי את זה. למיטב ידיעתי הפרוטוקול של BT מתחבר לאחת האזניות בכדי למנוע דיליי בין האזניים

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2789
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #12 

11/11/2023 10:11  
VicArt כתב:
אשמח לדעת אם אפשר להאזין עם כל אחת מהאוזניות בנפרד,כלומר בזמן שאחת יושבת בטעינה השנייה משמיע מוזיקה?
יש לי ג'ברה 75 ,שמקבלת שידור מהטלפון רק באוזנייה הימינית,האם המצב דומה בסוני הנ''ל,או שהאוזניות של סוני יכולות לעבוד עצמאית?
...
קוראים לזה Mono Mode, וזה אפשרי בדגם הזה.
11/11/2023 10:11  
VicArt כתב:
כמו כן,אשמח לדעת אם שני אנשים יכולים להאזין למוזיקה בו זמנית,כשכל אחד עם אוזנייה אחת ממרחק של שני מטר נניח?
בג'ברה ברגע שהאוזניות קולטות שהן רחוקות אחת מהשנייה,הן מפסיקות את המוזיקה.
...
זה גם אפשרי. כל אוזניה מתקשרת עם המקור בנפרד, ולכן כל עוד ענדו אותה באוזן [גם של אדם אחר] והמרחק למקור מאפשר קליטת בלוטות', זה אפשרי.

VicArt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

תודה על התשובות
במידה ומישהו ניסה את FoKus Mystique של Noble ואת הסוני הנ''ל,אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם איך שני זוגות האוזניות האלו מתמודדות אחת עם השנייה מבחינת הסאונד. תודה:-)
(ד''א ישנה הנחה על הסוני כרגע,כך שמחירה נמוך יותר)

VicArt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

אשמח לדעת אם יש אפשרות לכבות את האוזניות,בלי לשים אותם חזרה במארז הטעינה שלהם?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46324
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5066 פעמים

שליחה #15 

התקציב הוכפל? 🙂

וכן, יש אפשרות לכבות את האוזניות דרך האפליקציה. שווה לקרוא את המדריך אם אתה מחפש לדעת את כל היכולות של האוזניות:
https://helpguide.sony.net/mdr/2963/v1/en/print.pdf

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 154 פעמים

שליחה #16 

אני טס די הרבה ובטיסות משתמש ב Sony WH-1000XM3 אוזניות גדולות מעל האוזן עם ביטול רעשים די טוב שקניתי לפני מס' שנים אותם אני מחבר לטאבלט , בנוסף יש ברשותי אוזניות Bud מסוג Redmi Buds 3 Pro , אותם אני מחבר בדר"כ לטלפון הנייד ....לאחרונה אני מתחבט אם להמיר את ה X3 הגדולות לאזניות Sony WF-1000XM5 מסיבות של מקום בתיק ונוחיות , השאלה אם השקעה של 270$ ( בדיוטי פרי ) תהיה כדאית והאם ביטול הרעשים יהיה זהה או טוב יותר מה XM3 ....מה דעתכם ?

מחדד את שאלה -
איך האזניות Sony WF-1000XM5 בהשוואה ל - Sony WH-1000XM3
בעיקר בכל מה שקשור לנושא ביטול הרעשים וגם לנושא הסאונד

תודה

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #17 

אתה משווה in ear ל over the ear. לא יודע לעשות השוואה כזו - זה סאונד אחר לגמרי (לטובת ה over the ear כמובן).

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2549
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #18 

יש לי בבית Sony WH-1000XM3 וגם Sony WH-1000XM4, לא מצאתי ביניהם הבדלים.
מפעיל אותם לפני ההמראה ומכבה בנחיתה. תענוג.
שקלתי אולי לשדרג לדגם 5, אבל לא מצאתי שום צורך.

לא היתי מחליף אותם ל IN EAR בשום מקרה, אבל אולי זה רק אני.

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 154 פעמים

שליחה #19 

08/04/2024 11:20  
Arie10 כתב:
יש לי בבית Sony WH-1000XM3 וגם Sony WH-1000XM4, לא מצאתי ביניהם הבדלים.
מפעיל אותם לפני ההמראה ומכבה בנחיתה. תענוג.
שקלתי אולי לשדרג לדגם 5, אבל לא מצאתי שום צורך.

לא היתי מחליף אותם ל IN EAR בשום מקרה, אבל אולי זה רק אני.
...
טוב ....שכנעתם אותי :)

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

01/10/2023 23:24  
Shtirlitz כתב:
טוב, לי יש ביקורת אחרי חודש של שימוש. ולא ממש טובה. כמובן, כל מה עופר כתב :) נכון. אבל...
יש לי טלפון שיומי 12T, היו לי סינהייזר מומנטום TWS3, ועדיין יש לי jabra 65T. הסנהייזר הפסיקו לטעון את אחת האזניות ובעצם חיפשתי כבר זוג חדש יותר טוב.
אז ככה:
1. הטווח קליטה. או יותר נכון, אוי הטווח קליטה. לא יודע מה עבר על סוני, אבל כשאני מתרחק מהטלפון 5 מטר, אחת האזניות מאבדת סיגנל, תלוי מאיזה צד הטלפון שוכב. יותר גרוע, מדי פעם יש איבוד סטריאו ואז יש דיליי בין שמאל וימין ועד שלא עוצרים ומנגנים עוד פעם הדיליי נמשך. סיוט.
2. עוד משהו מוזר - כשאני מתקרב ללוח פח או ברזל, הסיגנל נעלם לשנייה או שתיים, תלוי בקרבה לברזל. משהו שלא היה לי בשום אזנייה אחרת. להתקרב ללוח חשמל גדול בכלל סוגר את השידור. הכי מוזר שאם אני פתאום מזנק מהמקום או מדלג גם יש הפסקה בשידור לשנייה.
3. נוחות באוזן - לא נתקלתי בזה גם באזניות זולות - פשוט לא נוח . הסנהייזר היו מדהימים - הסנפיר והאטם סיליקון עשו עבודה מצויינת גם באיטום וגם ביציבות. הסוני פשוט קשות ולא נוחות והאיטום לא ממש טוב, אלא אם דוחפים ממש בכוח לתוך תעלת האוזן.
4. הפלסטיקה של האזנייה עצמה בחלק החיצוני מאוד חלקה וממש לא נוחה לשליפה מהעריסה ודחיפה לאוזן. טיפה הידיים רטובות והאזנייה כבר מחליקה מהיד ונופלת.
5. איכות הסאונד טובה מאוד, אבל הבס פשוט מאכזב. בכל פרמטר. חשבתי שיש בעיה באיטום וניסיתי להתאים ולסובב, אבל לא, הבס פשוט חלש עד חסר.
...
רצה הגורל, האזניות נאבדו או נכבסו , הפואנטה ש"נאלצתי" לקנות אזניות חדשות באותה רמה. אין הרבה אזניות שאני יכול לשמוע ועוד יותר שלא מצליח להתחבר לסאונד כמו שהיה עם סוני, אז קניתי מומנטום 4. אין מה להגיד, עולם שונה לעומת הסוני :
נעימות ונוחות באוזן, לא מחליקות מהיד, סינון רעשים - אני יכול עבוד עם דיסק ! אין ניתוקים מוזרים, אין דיליי במעבר בין רשת סלולר לרשת ביתית, הסיננל לא נאבד בהתקרב לכל לוח חשמל ועבודה עם מכשירי חשמל, והבס. הבס שחזר לאזניי. אוף, למה לא עשיתי את זה קודם.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”