מחפש המלצות על מערכת NVR
היי,
אנחנו משתמשים בבית במערכת provision עם 8 ערוצים NVR5-8200PX מזה כ5 שנים (כולל 8 מצלמות שלהם). מרוצים ממנה מאוד ברמת האמינות, לא אכזבה אותנו עד כה כל עוד טרחנו לעדכן תוכנה לגרסה אחרונה. לדברי החברה הגיעה מבחינתם לend of life (לאור שאלה שנשאלה כאשר לא הצלחנו לשדרג לגרסה האחרונה של מערכת ההפעלה שלהם). אני לא מת על הרעיון של מערכת אבטחה שהיצרן לא מוכן לתמוך בה יותר למרות שהחומרה שלה לגמרי עומדת בסטנדרטים מודרניים, וגם מעולם לא אהבתי את העובדה שיש להם מערכת הפעלה משלהם, מה שמגביל מאוד את אפשרויות השימוש ואת בסיסי הידע המאוד מאוד דלים באינטרנט (עם צוות תמיכה שלוקח לו הרבה ימים לענות על שאלות). זה הזמן להתחיל לחשוב על הכנסת מערכת NVR אחרת, בשאיפה למשהו גנרי יותר ולא proprietary של חברה ישראלית קטנה, עם מערכת הפעלה סטנדרטית ולא פיתוח ייעודי, בשאיפה שיש גם פורומים של תמיכה רחבה יותר ברחבי העולם, חיבור קל למערכות בית חכם, ועוד. אני יוצא מנקודת הנחה שהמצלמות עצמן יוכלו להמשיך לשמש, סה"כ מצלמות IP תומכות POE, לא רואה סיבה שלא יעבדו על כל מערכת.
מעוניין בדעה שלכם לגבי מוצרים שאתם ממליצים עליהם באופן כללי, או קונפיגורציות שכוללות שימוש בחומרה גנרית (נגיד מחשב שמיועד לתנועת רשת כבדה כמו Protectly, שמחובר לדיסק קשיח גדול ומריץ לינוקס עם motion או zoneminder וכד). האמינות חשובה כאן יותר מהכל, וכאן אני אגיד שאם יש טענה שלא ניתן להגיע לרמת אמינות גבוהה כמו של מערכות ייעודיות סטייל provision, אני לגמרי מקבל את זה (ועדיין מחפש המלצות, גם לכאלה).
תודה מראש לעונים!
אנחנו משתמשים בבית במערכת provision עם 8 ערוצים NVR5-8200PX מזה כ5 שנים (כולל 8 מצלמות שלהם). מרוצים ממנה מאוד ברמת האמינות, לא אכזבה אותנו עד כה כל עוד טרחנו לעדכן תוכנה לגרסה אחרונה. לדברי החברה הגיעה מבחינתם לend of life (לאור שאלה שנשאלה כאשר לא הצלחנו לשדרג לגרסה האחרונה של מערכת ההפעלה שלהם). אני לא מת על הרעיון של מערכת אבטחה שהיצרן לא מוכן לתמוך בה יותר למרות שהחומרה שלה לגמרי עומדת בסטנדרטים מודרניים, וגם מעולם לא אהבתי את העובדה שיש להם מערכת הפעלה משלהם, מה שמגביל מאוד את אפשרויות השימוש ואת בסיסי הידע המאוד מאוד דלים באינטרנט (עם צוות תמיכה שלוקח לו הרבה ימים לענות על שאלות). זה הזמן להתחיל לחשוב על הכנסת מערכת NVR אחרת, בשאיפה למשהו גנרי יותר ולא proprietary של חברה ישראלית קטנה, עם מערכת הפעלה סטנדרטית ולא פיתוח ייעודי, בשאיפה שיש גם פורומים של תמיכה רחבה יותר ברחבי העולם, חיבור קל למערכות בית חכם, ועוד. אני יוצא מנקודת הנחה שהמצלמות עצמן יוכלו להמשיך לשמש, סה"כ מצלמות IP תומכות POE, לא רואה סיבה שלא יעבדו על כל מערכת.
מעוניין בדעה שלכם לגבי מוצרים שאתם ממליצים עליהם באופן כללי, או קונפיגורציות שכוללות שימוש בחומרה גנרית (נגיד מחשב שמיועד לתנועת רשת כבדה כמו Protectly, שמחובר לדיסק קשיח גדול ומריץ לינוקס עם motion או zoneminder וכד). האמינות חשובה כאן יותר מהכל, וכאן אני אגיד שאם יש טענה שלא ניתן להגיע לרמת אמינות גבוהה כמו של מערכות ייעודיות סטייל provision, אני לגמרי מקבל את זה (ועדיין מחפש המלצות, גם לכאלה).
תודה מראש לעונים!
אני בסיטואציה דומה.
עייפתי מהחברה הזו. מה ששבר אותי ב provision זו האפליקציה שעובדת 10 אחוז מהזמן וגם כשהיא עובדת היא לא עובדת טוב.
מתקשה להתחבר להתקן, מיושנת ועוד שלל בעיות אחרות.
בדיוק אתמול ישבתי על הנושא הזה וניסיתי את הפתרון של synology דרך ה NAS , חייב להגיד שזה עובד מעולה, גם באפליקציה וגם בווב.
אני לא יודע אם כדאי לקנות NAS רק בשביל זה, אבל אם יש לך אחד, אז ממליץ לבדוק את הפתרון הזה.
עכשיו נשאר לי רק להחליף את מצלמות הקיימות ל IP
עייפתי מהחברה הזו. מה ששבר אותי ב provision זו האפליקציה שעובדת 10 אחוז מהזמן וגם כשהיא עובדת היא לא עובדת טוב.
מתקשה להתחבר להתקן, מיושנת ועוד שלל בעיות אחרות.
בדיוק אתמול ישבתי על הנושא הזה וניסיתי את הפתרון של synology דרך ה NAS , חייב להגיד שזה עובד מעולה, גם באפליקציה וגם בווב.
אני לא יודע אם כדאי לקנות NAS רק בשביל זה, אבל אם יש לך אחד, אז ממליץ לבדוק את הפתרון הזה.
עכשיו נשאר לי רק להחליף את מצלמות הקיימות ל IP
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46380
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
@BatZzZz
אם אתה מרוצה מהמערכת הקיימת, אז בשביל מה לשדרג? זוהי מערכת שאתה מכיר ומשתמש בה כבר שנים, אז כנראה שגם התמיכה שאתה צריך עבורה היא מזערית.
מערכת ה- Surveillance Station שהציג @Nba היא ברמה מאוד גבוהה, אני אישית איתה מעל ל- 10 שנים. אם הייתי צריך לקנות היום מערכת, אז רק אותה, היא גם הרבה יותר מתקדמת מכל מערכת אחרת של Reolink, Dahua, Hikvision, Annke ודומות.
אם אתה מרוצה מהמערכת הקיימת, אז בשביל מה לשדרג? זוהי מערכת שאתה מכיר ומשתמש בה כבר שנים, אז כנראה שגם התמיכה שאתה צריך עבורה היא מזערית.
מערכת ה- Surveillance Station שהציג @Nba היא ברמה מאוד גבוהה, אני אישית איתה מעל ל- 10 שנים. אם הייתי צריך לקנות היום מערכת, אז רק אותה, היא גם הרבה יותר מתקדמת מכל מערכת אחרת של Reolink, Dahua, Hikvision, Annke ודומות.
סתם מעניין אותי איך הגעת לרשום דברים כאלו,06/08/2023 11:52Nba כתב: אני בסיטואציה דומה.
מתקשה להתחבר להתקן, מיושנת ועוד שלל בעיות אחרות....
אצלי בטלפון יש את האפליקציה שלהן שמחוברת ל:
מערכת מצלמות של הבניין אנלוגית
מערכת מצלמות של הבניין IP שנוספה לאחר מכן כי הוסיפו מצלמות בתת קרקעי
מערכת מצלמות IP של הדירה
מערכת מצלמות אנלוגיות של הדירה השניה שאני משכיר
מערכת מצלמות IP במשרד 1 שלי
מערכת מצלמות אנלוגית במשרד הישן שהוא פעיל
מצלמה ששיכת לבניין מסחרי שבו היא מצלמת את הכניסה למחסן שלי (לא יודע אם זה אנלוגי או IP)
מצלמה ששיכת למערכת מצלמות במקום שאני משכיר חניה (לא יודע אם זה אנלוגי או IP)
כל אלו פרוויזן וכל אלו עובדים 100% מהזמן מערכות שונות שהותקנו עי מתקינים שונים וחלקן מיושנות מאוד ולדעתי אף אחת מהן גם לא עברה עדכון.
והאפליקציה שלהן הכי נוחה לצפיה ולמשתמש ולהיפך חלקם החליפו מערכות אחרות ושלא נדבר על האפליציה שחברות אחרות מספקות...לא מתקרבות בכלל.
אני רושם את הדברים האלה בעיקר מניסיון אישי09/08/2023 15:18mescaline כתב: סתם מעניין אותי איך הגעת לרשום דברים כאלו,
מערכת מצלמות IP של הדירה
מצלמה ששיכת לבניין מסחרי שבו היא מצלמת את הכניסה למחסן שלי (לא יודע אם זה אנלוגי או IP)
כל אלו פרוויזן וכל אלו עובדים 100% מהזמן מערכות שונות שהותקנו עי מתקינים שונים וחלקן מיושנות מאוד ולדעתי אף אחת מהן גם לא עברה עדכון.
והאפליקציה שלהן הכי נוחה לצפיה ולמשתמש ולהיפך חלקם החליפו מערכות אחרות ושלא נדבר על האפליציה שחברות אחרות מספקות...לא מתקרבות בכלל....
ועוד 2790 משתמשים
מוזמן לבדוק את הביקורות שנתנו לאפליקציה בחנות באפליקציות.
הנה 8 ביקורות (כי אין מקום בצילום) מתוך 2000+ עם דירוג 1
שאלת על פרוויזיון אז עניתי לך.
עברתי ל Surveillance Station, עולם אחר.
עברתי ל Surveillance Station, עולם אחר.
Re:
הייתי מרוצה עד שניסיתי לעשות משהו חדש וגיליתי שהיא הגיעה לeol מבחינת היצרן, ולא תהיה יותר תמיכה או עדכונים. גם מערכת Proprietary וגם EOL גדול עלי. אפילו יכולות חדשות של מערכות פרוויז'ן כבר לא יהיה לי. הגיע הזמן להתקדם.06/08/2023 14:08ziv_r כתב: @BatZzZz
מערכת ה- Surveillance Station שהציג @Nba היא ברמה מאוד גבוהה, אני אישית איתה מעל ל- 10 שנים. אם הייתי צריך לקנות היום מערכת, אז רק אותה, היא גם הרבה יותר מתקדמת מכל מערכת אחרת של Reolink, Dahua, Hikvision, Annke ודומות....
שמתי לב לקטע מוזר שכשמנסים להסביר לאנשים שבפרו-ויז'ן יש לא מעט בעיות, הם מגוננים עליה לעיתים על ידי השוואה לשתי המערכות היחידות שמתקינים כאן בארץ, של היקויז'ן ושל דאחיה. יש עולם שלהם של מערכות יותר מוצלחות מהשלוש האלה, ברמת הNVR (אפשר עדיין להשתמש במצלמות שלהם, כי הן סטנדרטיות ולא רעות בכלל).09/08/2023 15:18mescaline כתב: סתם מעניין אותי איך הגעת לרשום דברים כאלו,
מערכת מצלמות IP של הדירה
והאפליקציה שלהן הכי נוחה לצפיה ולמשתמש ולהיפך חלקם החליפו מערכות אחרות ושלא נדבר על האפליציה שחברות אחרות מספקות...לא מתקרבות בכלל....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46380
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אמת, לאחר שהתנסתי עם המערכות שציינת, הן די נחותות יחסית למה שאני רגיל. את ההמלצה שלי למערכת כבר רשמתי.
אז לאיזה מערכת אתה שוקל לעבור?
אז לאיזה מערכת אתה שוקל לעבור?