שלום. יש לי בעיה לא ברורה במהירות שמדווחת ע"י סלקום TV.
יש לי שני מכשירי SEI S905X2 שסופקו ע"י סלקום (לא אפליקציה שמותקנת על מכשיר שלי). שניהם מדווחים שמהירות הרשת המקסימלית שהם מקבלים היא סביב 80 מב"ש למרות שהבית מחובר לסיב ומקבל 1 ג"ב. בדקתי למשל בנטפליקס שרץ על המכשיר, יש לו אפשרות לבדוק מהירות.
כל מכשיר אחר שמתחבר לאותן נקודות רשת מקבל קרוב לג'יגה. בשני המכשירים כבל הרשת הוא Cat6 אז גם זאת לא הבעיה ומדובר בכל מקרה בשני מכשירים בשתי נקודות רשת נפרדות בבית ושניהם מדווחים על מהירות נמוכה.
יש איזושהי הגדרה במכשיר או באנדרואיד שאני צריך לשנות כדי לקבל את המהירות המקסימלית? אני יודע שלצורך סטרימינג לא צריך יותר וכרגע אין לי קטיעות או ירידת איכות אבל מטריד אותי שלפחות על הנייר המכשיר אמור לתמוך בג'יגה ומשהו חוסם אותו מלהגיע למלוא הפוטנציאל.
סלקום TV - מהירות מוגבלת
כן אבל נראה לי ששם המעבד משמש גם בשם של המוצר הממותג....
בהגדרות שמופיעות על המסך כתוב:
קוד: בחירת הכל
Device Model: Cellcomtv_SEI-S905X2https://www.tgspot.co.il/cellcom-launch ... h-netflix/
"מדובר בממיר ממותג מדגם SEI 500 של היצרנית הסינית SEI Robotics, המבוסס על המעבד החדש S905X2 של AMLogic, עם 4 ליבות במהירות 1.8 גיגה-הרץ ומאיץ גרפי Mali G31, זיכרון עבודה בנפח 2 גיגה-בייט ואחסון פנימי בנפח 8 גיגה-בייט, תמיכה בווידאו ברזולוציית 4K ובחיבור WiFi במהירות העברת נתונים מרבית של 1 גיגה-ביט/לשנייה, שקע רשת לחיבור חוטי ושני שקעי USB לחיבור התקנים חיצוניים."
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4786
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
ב-90% מהמקרים מדובר בחיבור רשת קווי שמגובל ל-100 מגה. לא מכיר את הממיר הזה אבל אם הוא מסוגל להתחבר אלחוטית תבדוק אותו.
לחליפין, אם אין בעיה אז אל תבדוק מהירות.
לחליפין, אם אין בעיה אז אל תבדוק מהירות.