צפייה בתשלום בערוצי הספורט של צ'רלטון ספורט1, 2, 3, 4
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
שלום רב,
ביטלתי את שירותי הטלוויזיה של הוט
כעת התחשק לי קצת לצפות במשחקים של קבוצות הכדורגל הישראליות באירופה.
לטווח קצר בלבד.
הצטרפתי ל- FREE TV לתקופת הניסיון, אך יש רק את הערוצים של ספורט חמש ו-ONE
לא מעניין, אין להם זכויות שידור לכלום, להוציא אולי את גביע הטוטו, וחלק ממשחקי הליגה כאשר העונה תפתח
בקיצור אשמח לדעת איזה אופציות חוקיות וזולות ככל האפשר עומדות לרשותי, אם בכלל.
אני מניח שיש גם אופציות בלתי חוקיות דרך שירותי iptv למינהם, אבל הפורום אוסר על שיתוף מידע כזה, ואני לא אתחיל עכשיו לבדוק אחד אחד, מה מתאים ומה לא.
תודה רבה
לטווח קצר בלבד.
לא מעניין, אין להם זכויות שידור לכלום, להוציא אולי את גביע הטוטו, וחלק ממשחקי הליגה כאשר העונה תפתח
אני מניח שיש גם אופציות בלתי חוקיות דרך שירותי iptv למינהם, אבל הפורום אוסר על שיתוף מידע כזה, ואני לא אתחיל עכשיו לבדוק אחד אחד, מה מתאים ומה לא.
תודה רבה
- רמאש
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1621
לדעתי בנושא החוקי במחיר כספי יותר זול, אתה תצטרך לחכות אולי לחודש חשוון לראות מה קורה עם תזכיר חוק שידורי הטלוויזיה בישראל לשנת 2023, שלפי הצעת החוק הזאת ספק שידור ישראלי כלשהו יצטרך למכור את זכויות השידור הזה לכל מבקש מחיר כספי לא זול כאשר משלמים רק על ערוצי הטלוויזיה שצופים בהם, גם אם זה שידורי ספורט.04/08/2023 11:46bariko כתב: שלום רב,
לטווח קצר בלבד.
תודה רבה...
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

זו בדיוק הבעיה, אני מחפש פתרון מיידי לטווח הקצר.
מידת ההתעניינות שלי תלויה מאוד בהצלחה של הקבוצה, אותה אני אוהד.
בהחלט יתכן שבעוד חודש, הדבר כבר לא יהיה רלוונטי עבורי יותר.
בעצם אני די בטוח בכך לצערי...
בעצם אני די בטוח בכך לצערי...
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
https://b.walla.co.il/item/359531504/08/2023 11:46bariko כתב: הצטרפתי ל- FREE TV לתקופת הניסיון, אך יש רק את הערוצים של ספורט חמש ו-ONE
לא מעניין, אין להם זכויות שידור לכלום, להוציא אולי את גביע הטוטו, וחלק ממשחקי הליגה כאשר העונה תפתח...
כרגע האפשרות הכי זולה(ללא התמקחות) לשירותי טלוויזיה שמאפשרים רכישה של חבילת הספורט ספורט 1(צ'רלטון) היא Sting TV ב59 ש"ח לחודש, חודש ראשון חינם, 2 סטרימרים כלולים או במידה ומעדיפים פשוט להשתמש בציוד פרטי כמו הסטרימר או הטלוויזיה החכמה במידה ותומכת.RGE מפעילה מספר ערוצים ושידורי ספורט, מרביתם משודרים בכלל פלטפורמות הטלוויזיה הרב ערוצית (yes, הוט, סלקום ופרטנר). למעשה היא פועלת כמתווך הרוכש זכויות בינ"ל ומוכר לספקיות בישראל. עם השקת freetv קיבל המנכ"ל יעקב נדבורני החלטה כי החברה תספוג את פער העלויות בחבילות הספורט - הנחשבות ליקרות ביותר - כדי להימנע מהעלאת מחיר ללקוחותיה. ב-RGE ממול נקלעו למצב מסחרי בעייתי שכן מצד אחד האינטרס של freetv היה לשבור את השוק, וממול היא מחוייבת להגינות מסחרית מול שאר הפלטפורמות המתחרות....
עלות החבילה אצלהם של ספורט 1 היא 79.90 ש"ח(המחיר זהה פחות או יותר אצל כל חברות התקשורת נע בין 79 ש"ח עד 82.90 ש"ח) ומה שהכי מוזר שאצל yes החבילה עולה 82.90 ש"ח(יקרה ב3 שקלים) לעומת עלות החבילה בשירות המוזל שלהם Sting TV שהוא 79.90 ש"ח.
סה"כ
חודש ראשון 79.90 ש"ח(רק עלות חבילת ספורט 1).
לאחר מכן 138.90 ש"ח לחודש.
- em28
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
יותר זול: תעבור לאהוד את הקבוצה בכדורסל, משודרת בערוצי הספורט של RGE.04/08/2023 23:09bariko כתב: זו בדיוק הבעיה, אני מחפש פתרון מיידי לטווח הקצר.
בעצם אני די בטוח בכך לצערי......
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

סליחה לא בדיוק הבנתי.05/08/2023 0:45ramsalemix כתב: https://b.walla.co.il/item/3595315
כרגע האפשרות הכי זולה(ללא התמקחות) לשירותי טלוויזיה שמאפשרים רכישה של חבילת הספורט ספורט 1(צ'רלטון) היא Sting TV ב59 ש"ח לחודש, חודש ראשון חינם, 2 סטרימרים כלולים או במידה ומעדיפים פשוט להשתמש בציוד פרטי כמו הסטרימר או הטלוויזיה החכמה במידה ותומכת.
עלות החבילה אצלהם של ספורט 1 היא 79.90 ש"ח(המחיר זהה פחות או יותר אצל כל חברות התקשורת נע בין 79 ש"ח עד 82.90 ש"ח) ומה שהכי מוזר שאצל yes החבילה עולה 82.90 ש"ח(יקרה ב3 שקלים) לעומת עלות החבילה בשירות המוזל שלהם Sting TV שהוא 79.90 ש"ח.
סה"כ
לאחר מכן 138.90 ש"ח לחודש....
מהי העלות החודשית הכוללת ב Sting TV ,לכל חבילת הספורט של צרלטון?
ספורט1, 2, 3, 4
אין לי צורך בסטרימרים, ברשותי טלוויזיה חכמה.
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא יודע על איזו קבוצה אתה מדבר....
אני התכוונתי למכבי חיפה.
לדעתי מועדון הכדורסל שלהם כלל לא משתייך לליגה הבכירה, וגם אם כן, זה כלל לא מעניין אותי..
- em28
-
- חבר פעיל במיוחד

דווקא חשבתי על ביט"ר, קבוצת הכדורסל שלהם בליגה ב או ג'.05/08/2023 14:12bariko כתב: לא יודע על איזו קבוצה אתה מדבר.
אני התכוונתי למכבי חיפה.
לדעתי מועדון הכדורסל שלהם כלל לא משתייך לליגה הבכירה, וגם אם כן, זה כלל לא מעניין אותי..
...
אבל אם אתה חייב את צ'רלטון אז סטינג או נקסט הם הפתרון בשבילך.
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

איזה ביט"ר, לא סובל אותם, בדיוק כמו את הצהובים האחרים של ת"א..
לגבי סטינג או נקסט , אם הבנתי נכון, קודם כל צריך לשלם על חבילת הבסיס, ורק אחר כך "להלביש" עליהם גם את ערוצי הספורט של צרלטון.
יוצא יקר מדי , זו בדיוק הסיבה שהתנתקתי מהוט.,
מדוע מחייבים לשלם על ערוצי סדרות, וכל מיני תכנים שכלל לא מעניינים אותי, כאשר אני חפץ בערוצי ספורט בלבד?
לגבי סטינג או נקסט , אם הבנתי נכון, קודם כל צריך לשלם על חבילת הבסיס, ורק אחר כך "להלביש" עליהם גם את ערוצי הספורט של צרלטון.
מדוע מחייבים לשלם על ערוצי סדרות, וכל מיני תכנים שכלל לא מעניינים אותי, כאשר אני חפץ בערוצי ספורט בלבד?
- em28
-
- חבר פעיל במיוחד

כי הם יכולים !05/08/2023 14:39bariko כתב: איזה ביט"ר, לא סובל אותם, בדיוק כמו את הצהובים האחרים של ת"א..
...
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אין בעיה, אז שיחפשו את החברים שלהם.
עד שלא יוכלו יותר ויתפרקו....
עד שלא יוכלו יותר ויתפרקו....
- mordsxx
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
פאראמונט+ יש לך חודש חינם.04/08/2023 23:09bariko כתב: זו בדיוק הבעיה, אני מחפש פתרון מיידי לטווח הקצר.
בעצם אני די בטוח בכך לצערי......
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
סטינג TV הכי משתלמים אם אתה מצטרף חדש מולם. יש לך חודש ראשון ללא עלות ככה שיוצא לך לשלם רק על חבילת הספורט 1 שזה מה שאתה רוצה.
אם זה לא מכסה אותך אז מעבר תשאר עמם וזה יסתכם בחבילת הסדרות שהיא הכי זולה + חבילת הערוצים של ספורט 1.
אין משהו זול יותר... פעם היה להם חבילת עידן+ והם הסירו כי כנראה הרבה רכבו עליה לשם הוספת הערוצי ספורט.. בקיצור כולם יקרים אבל זה הרע במיעוטו כאשר יש לך חודש חינם שמכסה לך את עלות הבסיס...
אם זה לא מכסה אותך אז מעבר תשאר עמם וזה יסתכם בחבילת הסדרות שהיא הכי זולה + חבילת הערוצים של ספורט 1.
אין משהו זול יותר... פעם היה להם חבילת עידן+ והם הסירו כי כנראה הרבה רכבו עליה לשם הוספת הערוצי ספורט.. בקיצור כולם יקרים אבל זה הרע במיעוטו כאשר יש לך חודש חינם שמכסה לך את עלות הבסיס...
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה לכם.
אני חושב שאסתפק בחיפוש שירות IPTV כלשהו, שמתאים יותר לצורך שלי.
זול ולטווח הקצר.
כל הפתרונות האחרים, דומים בעצם לזה שהייתי יכול לקבל גם אצל חברת הוט, מהם בחרתי להתנתק, בדיוק מסיבה זו.
אגב סתם מסקרן אותי לדעת, איך זה עובד בארה"ב ומדינות אחרות באירופה.
האם גם שם חייבים לדחוף ללקוח חבילה בסיסית כלשהי, גם אם ההתעניינות היא בערוצי הספורט בלבד...
אני חושב שאסתפק בחיפוש שירות IPTV כלשהו, שמתאים יותר לצורך שלי.
זול ולטווח הקצר.
כל הפתרונות האחרים, דומים בעצם לזה שהייתי יכול לקבל גם אצל חברת הוט, מהם בחרתי להתנתק, בדיוק מסיבה זו.
אגב סתם מסקרן אותי לדעת, איך זה עובד בארה"ב ומדינות אחרות באירופה.
האם גם שם חייבים לדחוף ללקוח חבילה בסיסית כלשהי, גם אם ההתעניינות היא בערוצי הספורט בלבד...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4818
בארה״ב צפיה באירועי ספורט יקרה בהרבה: מנוי שנתי לגיים פאס עולה כ-200 דולר (לכל ליגה כמובן) ואירועי ספורט מרכזיים אפשר גם לצפות בפיי פר ויו שיכול להגיע ל-50דולר לאירוע או יותר
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
05/08/2023 14:06bariko כתב: סליחה לא בדיוק הבנתי.
מהי העלות החודשית הכוללת ב Sting TV ,לכל חבילת הספורט של צרלטון?
ספורט1, 2, 3, 4
אין לי צורך בסטרימרים, ברשותי טלוויזיה חכמה....
לגבי הטלוויזיה החכמה זה שיש לך לא אומר בהכרח שהיא תומכת פשוט תבדוק בחנות אם קיים Sting TV, בכל מקרה מקבלים 2 סטרימרים(אם רוצים) הסיבה לא לרצות זה במקרה ומתנתקים אין צורך להחזיר שום ציוד לכן עדיף הציוד הפרטי.05/08/2023 0:45ramsalemix כתב: סה"כ
לאחר מכן 138.90 ש"ח לחודש....
לאחר החודש הראשון העלות 138.90 ש"ח בגלל שSting TV עולה 59 ש"ח + 79.90 ש"ח על חבילת ספורט 1.
Sting TV עולה 59 ש"ח לחודש....
Next TV עולה 69 ש"ח לחודש ככה שמיותר לעשות אצלהם מנוי, סתם לשלם יותר גם ככה זה בשביל חבילת הספורט.
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בארה"ב יש ספורט אמיתי.05/08/2023 22:14ChinggisKhan כתב: בארה״ב צפיה באירועי ספורט יקרה בהרבה: מנוי שנתי לגיים פאס עולה כ-200 דולר (לכל ליגה כמובן) ואירועי ספורט מרכזיים אפשר גם לצפות בפיי פר ויו שיכול להגיע ל-50דולר לאירוע או יותר...
NBA, הוקי, רוגבי, בייסבול.
הענפים האלה לא מעניינים אותי כמובן, אבל האוכלוסייה האמריקאית המקומית (לפחות ברובה הגדול) משוגעת עליהם.
כך שלפחות הם מקבלים תמורה מלאה על כספם...
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

Sting TV עולה 59 ש"ח לחודש.
Next TV עולה 69 ש"ח לחודש ככה שמיותר לעשות אצלהם מנוי, סתם לשלם יותר גם ככה זה בשביל חבילת הספורט.
[/quote]
שוב, להבנתי זה העלות לחבילות הבסיס בלבד.
על זה צריך עוד להוסיף את המחיר לחבילת הספורט.
יקר ומיותר לגמרי למטרות שלי.
תודה.
[/quote]
שוב, להבנתי זה העלות לחבילות הבסיס בלבד.
על זה צריך עוד להוסיף את המחיר לחבילת הספורט.
יקר ומיותר לגמרי למטרות שלי.
תודה.
- em28
-
- חבר פעיל במיוחד

סטינג ונקסט במבצעים עולים 39/49 ש"ח, בסטינג יש עכשיו "מבצע" לערוצי ספורט 1/2/3/4

- רמאש
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1621
והאם זה מחיר שכולל את חבילת הבסיס?07/08/2023 18:47em28 כתב: סטינג ונקסט במבצעים עולים 39/49 ש"ח, בסטינג יש עכשיו "מבצע" לערוצי ספורט 1/2/3/4
...