איך בוחרים את הקונסולה הביתית?
אני מעוניין לדעת איך אני בוחר את הקונסולה שייחודית לי...
איזה השוואות?, מהם ההבדלים בין XBOX360 לPS3...וגם לWii?
חוץ מזה שאחד קורא BluRay Disc ואחד HDDVD...ואחד בכלל לא קורא, אלא רק את הפורמט הרגיל...
הולכים גם לפי המשחקים שמייצרים לקונסולה עצמה?, אם זה בWii שזה יותר מצוייר כמו Mario Party?...
אפשר בכלל לראות קבצי High Definition שהורדתי במחשב על הקונסולה? חוץ מWii?
Mkv Files? WMV?...אשמח לדעת עוד פרטים...
או שבכלל עדיף ללכת על מזרימדיה חח =]?
PS3 קורא צרובים או שעדיין לו תוכנת הצ'יפ שיעשה זאת?...
אם תוכלו לעזור לי אני אשמח...רוצה לעשות קצת סדר בבלגאן.
תודה
רועי
איזה השוואות?, מהם ההבדלים בין XBOX360 לPS3...וגם לWii?
חוץ מזה שאחד קורא BluRay Disc ואחד HDDVD...ואחד בכלל לא קורא, אלא רק את הפורמט הרגיל...
הולכים גם לפי המשחקים שמייצרים לקונסולה עצמה?, אם זה בWii שזה יותר מצוייר כמו Mario Party?...
אפשר בכלל לראות קבצי High Definition שהורדתי במחשב על הקונסולה? חוץ מWii?
Mkv Files? WMV?...אשמח לדעת עוד פרטים...
או שבכלל עדיף ללכת על מזרימדיה חח =]?
PS3 קורא צרובים או שעדיין לו תוכנת הצ'יפ שיעשה זאת?...
אם תוכלו לעזור לי אני אשמח...רוצה לעשות קצת סדר בבלגאן.
תודה
רועי
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אני לא מבין גדול ולא בקיא בהבדלים בין הקונסלות (עדיין תקוע עם SONY PS2), אבל אם תרצה לקבל עזרה, ראשית תצטרך להגדיר את הצרכים שלך.
הזכרת בשאלה שלך מזרימידיה.. שם בטח לא תמצא משחקים. אני יודע רק שה- PS3 עתיד מתישהו למלא את הפונקציה, ותוכל גם לקרוא עליו בסקירה הבאה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=968
Giliboy
הזכרת בשאלה שלך מזרימידיה.. שם בטח לא תמצא משחקים. אני יודע רק שה- PS3 עתיד מתישהו למלא את הפונקציה, ותוכל גם לקרוא עליו בסקירה הבאה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=968
Giliboy
...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
אני יותר מעוניין לראות סרטים בHigh Definition... אבל אם PS3 בעתיד יקרא את הקבצים הללו, עדיף לשלם עוד כסף, במיוחד שאבא שלי יכול להביא לי מארה"ב, שעולה לי כמו מזרימדיה פה בארץ, ולהנות ממגוון רחב יותר של אפשרויות כמו משחקים, אינטרנט, וסרטים...
השאלה מה אני יכול לעשות עם הPS3 בתחום הסרטים, ומה ההבדלים בין הקונסולה של XBOX360 לPS3...?
השאלה מה אני יכול לעשות עם הPS3 בתחום הסרטים, ומה ההבדלים בין הקונסולה של XBOX360 לPS3...?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם המטרה העיקרית שלך היא לראות סרטים - אז HTPC, סטרימר או נגן Blu-ray \ HD DVD יתנו את התמורה הטובה ביותר.
אם המטרה שלך היא משחקים, אז תבחר בקונסולה שיש לה את המשחקים שמעניינים אותך.
אם המטרה שלך היא משחקים, אז תבחר בקונסולה שיש לה את המשחקים שמעניינים אותך.
אני מציע לך ps3
קורא דיסקים של bluray שרק מכשיר bluray רגיל היום עולה בסביבות ה 10000ש"ח
האקסבוקס בחות טוב מה שגם אין לו הרבה זיכרון ב hdd שזה חיסרון למרות שאפשר לקנות לו זיכרון נוסף..
הps3 לא קורא צרובים יעני משחקים צרובים הוא קורא סרטיים צרובים שנצרבו כ dvd-r dvd svcd ו vcd
ברגע שתעביר לו דרך דיסק אן קיי משהו סרט או משהו הוא יזהה אותו ואם תעביר עם קבל usb מהמחשב שלך ל ps3 תוכל להעביר משחקים לסוני פליסטישן 3 שהורדת מהאינטרנט
וגם ככה סרטים הסוני הוא גם אינרטנט אם תחבר אותו לאינטרנט הוא קורא כרטיסים של מצלמות ככה שהם טטוס לחו"ל תוכל להעביר את התמונות מהמצלמה לארד דיסק ל הסוני בשניות
קורא דיסקים של bluray שרק מכשיר bluray רגיל היום עולה בסביבות ה 10000ש"ח
האקסבוקס בחות טוב מה שגם אין לו הרבה זיכרון ב hdd שזה חיסרון למרות שאפשר לקנות לו זיכרון נוסף..
הps3 לא קורא צרובים יעני משחקים צרובים הוא קורא סרטיים צרובים שנצרבו כ dvd-r dvd svcd ו vcd
ברגע שתעביר לו דרך דיסק אן קיי משהו סרט או משהו הוא יזהה אותו ואם תעביר עם קבל usb מהמחשב שלך ל ps3 תוכל להעביר משחקים לסוני פליסטישן 3 שהורדת מהאינטרנט
וגם ככה סרטים הסוני הוא גם אינרטנט אם תחבר אותו לאינטרנט הוא קורא כרטיסים של מצלמות ככה שהם טטוס לחו"ל תוכל להעביר את התמונות מהמצלמה לארד דיסק ל הסוני בשניות
למה?
למה HTPC יתן תוצאה יותר טובה מ-XBOX360 ב-HD?ziv_r כתב:אם המטרה העיקרית שלך היא לראות סרטים - אז HTPC, סטרימר או נגן Blu-ray \ HD DVD יתנו את התמורה הטובה ביותר.
אם המטרה שלך היא משחקים, אז תבחר בקונסולה שיש לה את המשחקים שמעניינים אותך....
אני עכשיו מתלבט בין בניית מחשב לקניית XBOX...
מחשב יעלה כ-1000-1500$, XBOX כ-400...
דודי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

dudil,
היכן רשמתי ש HTPC יתן תוצאה טובה יותר מ 360?
כאשר רשמתי נגן HD DVD, זה כולל בתוכו נגנים יעודיים וגם את ה 360 עם כונן HD DVD (זה בעצם הופך אותו לנגן HD DVD לכל דבר).
לגבי ההתלבטות שלך, 360 יגביל אותך רק לתכני HD DVD מקוריים. יש לידך ספרייה עדכנית שמחזיקה כותרי HD DVD?
כאשר רשמתי נגן HD DVD, זה כולל בתוכו נגנים יעודיים וגם את ה 360 עם כונן HD DVD (זה בעצם הופך אותו לנגן HD DVD לכל דבר).
לגבי ההתלבטות שלך, 360 יגביל אותך רק לתכני HD DVD מקוריים. יש לידך ספרייה עדכנית שמחזיקה כותרי HD DVD?
תשמע...
לא צריך ספריית HD DVD, מספיק מחשב מרוחק (לא חזק במיוחד) שיאחסן HD DVD (ניתן להוריד מכמה אתרים) וה-X יקבל אותם דרך רשת ביתית, ניתן אפילו לעשות STREAMING של סרטי HD. השאלה היא, האם מחשב יתן תוצאה טובה יותר בצפיה, לפי שתובתך נראה שלא אז כנראה X יהיה הבחירה המועדפת והזולה...ziv_r כתב:dudil,
לגבי ההתלבטות שלך, 360 יגביל אותך רק לתכני HD DVD מקוריים. יש לידך ספרייה עדכנית שמחזיקה כותרי HD DVD?...
דודי.
השאלה שלי היא כזאת, Xbox360 או PS3, יאפשרו לי להריץ סרטים "צרובים", שאני מוריד מהמחשב, תכני HD, להעביר דרך USB לכונן הקשיח שלהם ולצפות בהם?, מה האפשרויות?, וגם אותו דבר בנוגע למשחקים, יש אפשרות להעביר משחקים שהורדתי ולשחק בהם בלי צ'יפים?, תודה, ולכן השאלה שלי בנוגע לסרטים, אם אפשר להסתפק בזה, או לקנות "מזרימדיה" TViX 4100\5100, כי אבא שלי טס לארה"ב ואני יכול להביא משם בחצי מחיר מהארץ...וכמו שאמרתי, Streamer פה עולה 2300 ש"ח, איפה שבררתי, שם עולה 370-380$, והPS3 עולה שם כמו הStreamer כאן בארץ...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

dudil,
ניתן לנגן ריפים של HD DVD מרחוק בצורה יציבה?
ניתן לנגן ריפים של HD DVD מרחוק בצורה יציבה?
באיזה פורמט הסרטים?ניתן אפילו לעשות STREAMING של סרטי HD...
משהו?השאלה שלי היא כזאת, Xbox360 או PS3, יאפשרו לי להריץ סרטים "צרובים", שאני מוריד מהמחשב, תכני HD, להעביר דרך USB לכונן הקשיח שלהם ולצפות בהם?, מה האפשרויות?, וגם אותו דבר בנוגע למשחקים, יש אפשרות להעביר משחקים שהורדתי ולשחק בהם בלי צ'יפים?, תודה, ולכן השאלה שלי בנוגע לסרטים, אם אפשר להסתפק בזה, או לקנות "מזרימדיה" TViX 4100\5100, כי אבא שלי טס לארה"ב ואני יכול להביא משם בחצי מחיר מהארץ...וכמו שאמרתי, Streamer פה עולה 2300 ש"ח, איפה שבררתי, שם עולה 370-380$, והPS3 עולה שם כמו הStreamer כאן בארץ......
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
ה X-Box360 פוצח כבר אם כי מייקרוסופט כל הזמן מערימה קשיים על בעלי הקונסולות המפוצחות. נכון לעכשיו לאקס בוקס יש ייתרון של כמות משחקים והמחיר + הקונסולה נפרצה.
נגן הHD DVD הוא אופציונלי והוא מאוד זול (יחסית ל stand alone).
ל PS3 לדעתי יהיה אורך נשימה יותר אורך מהאקס בוקס כי יש לו מעבד מערכת יותר חזקה, בנוסף הוא כולל נגן Blue Ray מובנה שכיום נותן תוצאות יותר טובות מנגני Stand Alone. מה גם ששמועות עיקשות אומרות שסוני מתכננת להוזיל את המחיר לקראת החגים בארה"ב.
אז שווה לחכות עוד קצת. בעוד כשנה אגב מיקרוסופט מתכננת להוציא גרסה של אקס בוקס עם מעבד שונה וזול יותר (לא צפויה ירידה בביצועים) הם גם מבטיחים פתרון לבעיות ההתחממות (ring of death) שרודפת אחריהם מאז ההשקה.
בקיצור שתיהן בחירות מוצלחות אבל שווה לחכות עוד שנה לפחות.

אם אתה רוצה להנות ממשחקים תכלס אז לך על Wii. זאת קונסולת הדור הבא שמוכרת יותר משתי הקונוסולות לעיל ביחד. אבל הגרפיקה שהיא מציגה לא קרובה אפילו ל x box / ps3
ל PS3 לדעתי יהיה אורך נשימה יותר אורך מהאקס בוקס כי יש לו מעבד מערכת יותר חזקה, בנוסף הוא כולל נגן Blue Ray מובנה שכיום נותן תוצאות יותר טובות מנגני Stand Alone. מה גם ששמועות עיקשות אומרות שסוני מתכננת להוזיל את המחיר לקראת החגים בארה"ב.
אז שווה לחכות עוד קצת. בעוד כשנה אגב מיקרוסופט מתכננת להוציא גרסה של אקס בוקס עם מעבד שונה וזול יותר (לא צפויה ירידה בביצועים) הם גם מבטיחים פתרון לבעיות ההתחממות (ring of death) שרודפת אחריהם מאז ההשקה.
אם אתה רוצה להנות ממשחקים תכלס אז לך על Wii. זאת קונסולת הדור הבא שמוכרת יותר משתי הקונוסולות לעיל ביחד. אבל הגרפיקה שהיא מציגה לא קרובה אפילו ל x box / ps3
Need more cowbell
ובנוגע לסרטים באיכות High Definition?ה X-Box360 פוצח כבר אם כי מייקרוסופט כל הזמן מערימה קשיים על בעלי הקונסולות המפוצחות. נכון לעכשיו לאקס בוקס יש ייתרון של כמות משחקים והמחיר + הקונסולה נפרצה.
אם אתה רוצה להנות ממשחקים תכלס אז לך על Wii. זאת קונסולת הדור הבא שמוכרת יותר משתי הקונוסולות לעיל ביחד. אבל הגרפיקה שהיא מציגה לא קרובה אפילו ל x box / ps3...
קוראים קבצי HD מהמחשב?, איך זה עובד?
לי יש XBOX360 ולדעתי הקונסולה מדהימה ונותנת תמורה טובה יותר מה-PS3 כיום. אין הרבה משחקים היום ל-PS3 וחבל. אם אתה רוצה לראות סרטי HD - קנה סטרימר... כרגע אף אחת מהקונסולות לא תומכת ב-MKV למשל כמו ה-TVIX4100 ומי יודע אם תתמוך?
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
כן, אבל בעתיד אם היא תתמוך?, אז בזבזתי כסף לסטרימר שיכלתי להנות ממגוון רחב יותר של דברים בקונסולה שעולה טיפה יותר מסטרימר...או שזה נוגד את החוקיות של SONY שמפיצה סרטי BLURAY ולא תתן תמיכה לMKV כדי שאנשים יורידו את הסרטים שהיא עצמה מפיצה...
MKV הוא רק קונטינר
אפשר לפתוח אותו ולארוז שוב את האודיו והוידאו ב-TS.דודיפלצת כתב:לי יש XBOX360 ולדעתי הקונסולה מדהימה ונותנת תמורה טובה יותר מה-PS3 כיום. אין הרבה משחקים היום ל-PS3 וחבל. אם אתה רוצה לראות סרטי HD - קנה סטרימר... כרגע אף אחת מהקונסולות לא תומכת ב-MKV למשל כמו ה-TVIX4100 ומי יודע אם תתמוך?...
בכל אופן, אין שום בעיה לעשות STREAING לקבצי HD,
TS א וH.264.
דודי.
תגיד...
האם המכשיר מוציא אות HD כל הזמן כולל תפריטים?דודיפלצת כתב:לי יש XBOX360 ולדעתי הקונסולה מדהימה ונותנת תמורה טובה יותר מה-PS3 כיום. אין הרבה משחקים היום ל-PS3 וחבל. אם אתה רוצה לראות סרטי HD - קנה סטרימר... כרגע אף אחת מהקונסולות לא תומכת ב-MKV למשל כמו ה-TVIX4100 ומי יודע אם תתמוך?...
דודי.