בקיצור עכשיו זה הזמן הכי גרוע לקנות מסך דק..
שלום לכולם.
לאחר קריאה של תגובות רבות בפורום זה ובפורומים אחרים, הגעתי למסקנה הזאת-
עכשיו זה הזמן הכי גרוע לקנות מסך דק.
אז ככה, אצלי בסלון יש מרחק של 2.5 מטר לצפייה. התלבטתי ואני עדיין מתלבט איזה מסך לקנות, 32 אינצ' או 37 אינצ'.
חלק אמרו ש 32 זה קטן מדי, חלק אמרו ש 37 זה גדול מדי. ככה שנשארתי ללא החלטה בנושא.
כל אילו שקנו פלזמה אולי רואים טוב כרגע את שידורי הטלוויזיה דרך הממיר אבל בעוד שנה-שנתיים שיתחילו לשדר בפורמט HD אז הם ישארו מאחור ולא יהנו מהטכנולוגיה ( וזה יהיה סתם בזבוז כסף ).
מצד שני רוב אילו שקנו LCD מתלוננים רבות על כך שהם רואים ממש לא טוב את שידורי הטלוויזיה ועדיף היה לראות בטלוויזיה הישנה שהייתה להם בסלון ( 25 אינצ' וראו בה מצוין...) ויוצא מכך שבמשך השנתיים הקרובות לערך תהיה להם בסלון אחלה טלויזיה בעולם אבל הם יסבלו מאיכות שידור גרוע ובעוד שנתיים שיתחילו סוף סוף אולי לשדר בפורמי HD אז בדיוק כבר תגמר האחריות ותלך הטלוויזיה .
אז שמשהוא יסביר לי , למה לקנות עכשיו מסך דק, אם רק סובלים מזה ...
לא עדיף לחכות שנתיים, המחיר כנראה ירד, איכות השידור תהיה ב HD וכך גם המרחק צפייה לא יהיה כל כך משנה והכל יהיה עשר..
למה לי לקנות עכשיו מסך???
תודה
לאחר קריאה של תגובות רבות בפורום זה ובפורומים אחרים, הגעתי למסקנה הזאת-
עכשיו זה הזמן הכי גרוע לקנות מסך דק.
אז ככה, אצלי בסלון יש מרחק של 2.5 מטר לצפייה. התלבטתי ואני עדיין מתלבט איזה מסך לקנות, 32 אינצ' או 37 אינצ'.
חלק אמרו ש 32 זה קטן מדי, חלק אמרו ש 37 זה גדול מדי. ככה שנשארתי ללא החלטה בנושא.
כל אילו שקנו פלזמה אולי רואים טוב כרגע את שידורי הטלוויזיה דרך הממיר אבל בעוד שנה-שנתיים שיתחילו לשדר בפורמט HD אז הם ישארו מאחור ולא יהנו מהטכנולוגיה ( וזה יהיה סתם בזבוז כסף ).
מצד שני רוב אילו שקנו LCD מתלוננים רבות על כך שהם רואים ממש לא טוב את שידורי הטלוויזיה ועדיף היה לראות בטלוויזיה הישנה שהייתה להם בסלון ( 25 אינצ' וראו בה מצוין...) ויוצא מכך שבמשך השנתיים הקרובות לערך תהיה להם בסלון אחלה טלויזיה בעולם אבל הם יסבלו מאיכות שידור גרוע ובעוד שנתיים שיתחילו סוף סוף אולי לשדר בפורמי HD אז בדיוק כבר תגמר האחריות ותלך הטלוויזיה .
אז שמשהוא יסביר לי , למה לקנות עכשיו מסך דק, אם רק סובלים מזה ...
לא עדיף לחכות שנתיים, המחיר כנראה ירד, איכות השידור תהיה ב HD וכך גם המרחק צפייה לא יהיה כל כך משנה והכל יהיה עשר..
למה לי לקנות עכשיו מסך???
תודה
עם הגעת לתשובה משלך עכשיו, אז למה אתה שואל עכשיו?
אחד יגיד שאפשר לחיות עם זה ושאפשר כבר לראות סרטים באיכות HD דרך המחשב עם אתה לא יודע.
וחוץ מזה סרטים רואים די טוב אפילו בשידורי לווין(כמו YES).
שלא לדבר על משחקי קונסולה(PS3 XBOX360) וב DVD שהוא די חדש רואים ממש טוב.
אז לא בהכרח הכל גרוע ב LCD.
אבלבסופו של יום עם אתה קונה משהו אתה הולך לישון עם זה לא אנחנו.
אחד אוהב LCD והכל טוב שם טוב, ולשני הכל גרוע.
ככה שאף אחד לא יליט בשבילך עם טוב עכשיו לקנות LCD או לא.
אחד יגיד שאפשר לחיות עם זה ושאפשר כבר לראות סרטים באיכות HD דרך המחשב עם אתה לא יודע.
וחוץ מזה סרטים רואים די טוב אפילו בשידורי לווין(כמו YES).
שלא לדבר על משחקי קונסולה(PS3 XBOX360) וב DVD שהוא די חדש רואים ממש טוב.
אז לא בהכרח הכל גרוע ב LCD.
אבלבסופו של יום עם אתה קונה משהו אתה הולך לישון עם זה לא אנחנו.
אחד אוהב LCD והכל טוב שם טוב, ולשני הכל גרוע.
ככה שאף אחד לא יליט בשבילך עם טוב עכשיו לקנות LCD או לא.
אני שואל כי אתם המומחים ומביני עניין
בכל מקרה זו המסקנה שלי אך ייתכן מאוד ואני טועה ולכן אשמח לקבל תגובות.
בכלל רוב האנשים לא רואים כל היום סרטים , לא דרך המחשב ולא בערוצי יס, אלא רואים ערוץ 2 וערוץ 10 . ואז ככה נראה לי מהתגובות כי האיכות היא לא משהוא.
בכל מקרה זו המסקנה שלי אך ייתכן מאוד ואני טועה ולכן אשמח לקבל תגובות.
בכלל רוב האנשים לא רואים כל היום סרטים , לא דרך המחשב ולא בערוצי יס, אלא רואים ערוץ 2 וערוץ 10 . ואז ככה נראה לי מהתגובות כי האיכות היא לא משהוא.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
זה רק פונקציה של כסף
משולש הקסם:
כסף | זמן | איכות
אם רוצים משהו איכותי עכשיו - זה עולה הרבה כסף. אם רוצים משהו זול עכשיו, אז זה לא יהיה איכותי.
אם רוצים משהו זול ואיכותי, זה לוקח זמן...
במרחק כמו שלך, אפשר גם מסך 42 FHD, ואיכות התמונה מעולה. רק שזה יעלה לך לא מעט (ביחס למה שאני חושב שאתה רוצה להוציא). אם אתה רוצה לראות חדשות של ערוץ 2 אז באמת אין שום סיבה בעולם לרכוש מסך גדול. בשביל חדשות וכאלה אפשר להסתפק במסך של 2000 ש"ח וזה יעשה את העבודה מעולה.
מסך דק זה בשביל לראות סרטים ותכנים אחרים. זה שרבים רוכשים אותו בשביל לראות ערוץ 2 זה אי הבנה מצידם.
משולש הקסם:
כסף | זמן | איכות
אם רוצים משהו איכותי עכשיו - זה עולה הרבה כסף. אם רוצים משהו זול עכשיו, אז זה לא יהיה איכותי.
אם רוצים משהו זול ואיכותי, זה לוקח זמן...
במרחק כמו שלך, אפשר גם מסך 42 FHD, ואיכות התמונה מעולה. רק שזה יעלה לך לא מעט (ביחס למה שאני חושב שאתה רוצה להוציא). אם אתה רוצה לראות חדשות של ערוץ 2 אז באמת אין שום סיבה בעולם לרכוש מסך גדול. בשביל חדשות וכאלה אפשר להסתפק במסך של 2000 ש"ח וזה יעשה את העבודה מעולה.
מסך דק זה בשביל לראות סרטים ותכנים אחרים. זה שרבים רוכשים אותו בשביל לראות ערוץ 2 זה אי הבנה מצידם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
טוב, זה מה שהבנתי ואנא תקנו אותי אם אני טועה.
בכדי שנוכל לצפות בשידורי HD אז רזולוציית המסך צריכה להיות מינימום 768x1366 פיקסלים.
רוב או כל מסכי הLCD הם בעלי הרזולוציה הזאת ויש גם FHD שזו רזולוציה גבוהה יותר ולכן גם לרוב יותר יקרות.
מסכי הפלסמה הם ברובם בעלי רזולוציה נמוכה מזו ורובם הם בעלי רזולוציה של 852x480 , מה שיוצא מכך שנראה בפלסמה הרבה יותר טוב שידורי טלביזיה כיום אך למעשה הם לא מוכנים באמת לשידורי HD ( וזאת למרות שברוב אתרי המכירות נרשם שהם HD READY) ואם יש כבר פלסמות בעלי רזולוציה גבוהה יותר אז הם כבר הרבה יותר יקרות....
לכן כתבי שפלזמות הם למעשה לא מוכנים לשידורי HD .
אם אני טועה אשמח שתתקנו אותי.
בכדי שנוכל לצפות בשידורי HD אז רזולוציית המסך צריכה להיות מינימום 768x1366 פיקסלים.
רוב או כל מסכי הLCD הם בעלי הרזולוציה הזאת ויש גם FHD שזו רזולוציה גבוהה יותר ולכן גם לרוב יותר יקרות.
מסכי הפלסמה הם ברובם בעלי רזולוציה נמוכה מזו ורובם הם בעלי רזולוציה של 852x480 , מה שיוצא מכך שנראה בפלסמה הרבה יותר טוב שידורי טלביזיה כיום אך למעשה הם לא מוכנים באמת לשידורי HD ( וזאת למרות שברוב אתרי המכירות נרשם שהם HD READY) ואם יש כבר פלסמות בעלי רזולוציה גבוהה יותר אז הם כבר הרבה יותר יקרות....
לכן כתבי שפלזמות הם למעשה לא מוכנים לשידורי HD .
אם אני טועה אשמח שתתקנו אותי.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

עוד שאלה: בהרבה מכרזים באינטרנט מוכרים פלזמות עם רזולוציה 848X480 וכתוב שהם HD READY .
האם זה ייתכן ??
או שיש פה הטעייה ...
האם זה ייתכן ??
או שיש פה הטעייה ...
- oferlaor
- מנהל

eyk77,
מה הקשר בין מה שרואים בחנויות לבין מה שטוב?
הרי חנויות מחזיקות את
1. מה שהלקוחות רוצים (שזה לאו דווקא מה שהם צריכים או שהיו בוחרים אם היו מבינים)
2. את מה שנותן את מירב הרווח.
מרבית הלקוחות כיום רוכשים מסכי LCD 32" (כי הם חושבים שזה לא יהיה קפיצה גדולה מדי ביחס ל-CRT 29" שהיה להם קודם ולא קולטים שזה אפילו יותר קטן), אז נכון שזה לא מה שהם צריכים, אבל זה מה שהרבה אנשים רוצים. כשהם יבינו את הטעות הם יעבירו את זה לחדר השינה וירכשו מסך נוסף...
מה הקשר בין מה שרואים בחנויות לבין מה שטוב?
הרי חנויות מחזיקות את
1. מה שהלקוחות רוצים (שזה לאו דווקא מה שהם צריכים או שהיו בוחרים אם היו מבינים)
2. את מה שנותן את מירב הרווח.
מרבית הלקוחות כיום רוכשים מסכי LCD 32" (כי הם חושבים שזה לא יהיה קפיצה גדולה מדי ביחס ל-CRT 29" שהיה להם קודם ולא קולטים שזה אפילו יותר קטן), אז נכון שזה לא מה שהם צריכים, אבל זה מה שהרבה אנשים רוצים. כשהם יבינו את הטעות הם יעבירו את זה לחדר השינה וירכשו מסך נוסף...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

eyk77,
1. מרבית הסלונים בישראל גדולים מ-2.5 מ'
2. התשובה היא כן כל עוד המסך הוא HD READY
לגבי המכרזים - התשובה היא שאכן זו טעות. מסך HD READY חייב להיות לפחות 720 שורות.
1. מרבית הסלונים בישראל גדולים מ-2.5 מ'
2. התשובה היא כן כל עוד המסך הוא HD READY
לגבי המכרזים - התשובה היא שאכן זו טעות. מסך HD READY חייב להיות לפחות 720 שורות.
אור-
אין ספק שפנסוניק הוא דגם טוב אבל יש לי מספר שאלות-
הבנתי שבפלזמה יש בעייה של צריבה מה שאין בLCD
ברוב החנויות , גם של היבואנים הרשמים ( ח.י , ניופאן וכד' ) ל מסכי ה LCD נותנים לפחות 3 שנים אחריות ולפלזמות רק שנתיים. מה הסיבה לכך, האם הפלזמה פחות איכותית ולכן הביטוח הוא שנה פחות...
דבר נוסף- האם הפלזמות מוכנות באמת לשידורי HD , הם ברובם ברזולוציה נמוכה משל ה LCD
אגב אני גם משתמש ב PS2 . וחשוב לי שהטלביזיה תתאים לכך גם.
תודה.
אין ספק שפנסוניק הוא דגם טוב אבל יש לי מספר שאלות-
הבנתי שבפלזמה יש בעייה של צריבה מה שאין בLCD
ברוב החנויות , גם של היבואנים הרשמים ( ח.י , ניופאן וכד' ) ל מסכי ה LCD נותנים לפחות 3 שנים אחריות ולפלזמות רק שנתיים. מה הסיבה לכך, האם הפלזמה פחות איכותית ולכן הביטוח הוא שנה פחות...
דבר נוסף- האם הפלזמות מוכנות באמת לשידורי HD , הם ברובם ברזולוציה נמוכה משל ה LCD
אגב אני גם משתמש ב PS2 . וחשוב לי שהטלביזיה תתאים לכך גם.
תודה.