מחירי ייס פלוס בעקבות התחרות מצד freetv
יס פלוס עדיין ממצבים את עצמם כשרות פרימיום שעליו התשלום גבוה (כ-150 ש"ח וצפונה).
מי שאמור לתת תחרות ל-FREE אלה השירותים המוזלים של יס והט: סטינג ו-Next.
סטינג מוצע בשימור ב-39 ש"ח לחצי שנה, NEXT כנראה ב-49 ש"ח.
מי שאמור לתת תחרות ל-FREE אלה השירותים המוזלים של יס והט: סטינג ו-Next.
סטינג מוצע בשימור ב-39 ש"ח לחצי שנה, NEXT כנראה ב-49 ש"ח.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
יס פלוס לא עולה 150₪... אני משלם 119₪ וזה כולל אפל טיוי אחד ומכשיר אנדרואיד.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
סתם קוריוז - אני עם יס מהיום שהם הוקמו (עם גיחה לשנתיים לסטינג).
ניסיתי את free TV והחלטתי לעבור אליהם אז פניתי ליס כדי להתנתק. לצערי נאלצתי לדבר עם 3 נציגים שונים עד שזה קרה אבל מה שמצחיק הוא שכולם שאלו: (בלי שאני אמרתי משהו)
"אז אני מבין שאתה רוצה להתנתק בגלל המחיר הגבוה?"
ניסיתי את free TV והחלטתי לעבור אליהם אז פניתי ליס כדי להתנתק. לצערי נאלצתי לדבר עם 3 נציגים שונים עד שזה קרה אבל מה שמצחיק הוא שכולם שאלו: (בלי שאני אמרתי משהו)
"אז אני מבין שאתה רוצה להתנתק בגלל המחיר הגבוה?"
- oris74
- חבר במועדון HT

כנראה שקיבלת מחיר מיוחד. 2 החבילות שלהם נעות סביב 200 שח בחודש29/07/2023 20:43oferlaor כתב: יס פלוס לא עולה 150₪... אני משלם 119₪ וזה כולל אפל טיוי אחד ומכשיר אנדרואיד....
- oris74
- חבר במועדון HT

איכות הוידאו והאודיו, ממשק איטי.....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
לא מאמין שקיבלתי מחיר מיוחד, פשוט התעקשתי על זה ואולי זה בגלל שהתחברתי מיד כשהם יצאו עם החבילה (יתכן שעכשיו המחירים אחרים). לא יודע איזה חבילת ערוצים יש לי (בוודאות אין ספורט או משהו כזה).
הממשק שלהם הוא הטוב ביותר כיום בעיני. הם גם מהירים מאוד (על המכשירים הנכונים, כמובן).
הממשק שלהם הוא הטוב ביותר כיום בעיני. הם גם מהירים מאוד (על המכשירים הנכונים, כמובן).
זה בטוח לא מחיר רגיל, המחיר המלא שלהם הוא 199 ש"ח שכולל 3 ממירים (סטרימרים).30/07/2023 16:47oferlaor כתב: לא מאמין שקיבלתי מחיר מיוחד, פשוט התעקשתי על זה ואולי זה בגלל שהתחברתי מיד כשהם יצאו עם החבילה (יתכן שעכשיו המחירים אחרים). לא יודע איזה חבילת ערוצים יש לי (בוודאות אין ספורט או משהו כזה).
הממשק שלהם הוא הטוב ביותר כיום בעיני. הם גם מהירים מאוד (על המכשירים הנכונים, כמובן)....
יש כל מיני מבצעים במחירים של 149-169 ש"ח שכוללים עד שני סטרימרים.
מה שכן, התחרות הכי גדולה על היס+ באה מתוך המשפחה עם הסטינג שנותן בערך אותו דבר בחצי מחיר (ולפעמים פחות).
- oris74
- חבר במועדון HT

דווקא אני ממש מאוכזב מהממשק שלהם - כל הזמן נתקע ומאד איטי (על כל הסטרימרים שניסיתי - כולל שילד)30/07/2023 16:47oferlaor כתב: לא מאמין שקיבלתי מחיר מיוחד, פשוט התעקשתי על זה ואולי זה בגלל שהתחברתי מיד כשהם יצאו עם החבילה (יתכן שעכשיו המחירים אחרים). לא יודע איזה חבילת ערוצים יש לי (בוודאות אין ספורט או משהו כזה).
הממשק שלהם הוא הטוב ביותר כיום בעיני. הם גם מהירים מאוד (על המכשירים הנכונים, כמובן)....
בכל מקרה אין לי תלונות אליהם - התנתקתי כי אני לא משתמש מספיק בשירות שלהם בשביל להצדיק 200 שקל בחודש (אם הייתי משלם את המחיר שלך אולי הייתי נשאר)