בשל רכישת פלסמה חדשה פניתי ל- HOT בבקשה להחליף את הממיר שברשותי לדוקסיס הממולץ בפורום.
להפתעתי התגובה שלהם הייתה צוננת בטענה שכל הממרים שלהם טובים באותה מידה והם לא מוכנים להחליף ללא חיוב.
האם התשובה מקובלת?
יש המלצות כיצד להמשיך?
גם אני בעד מעבר ל- YES. אין לי כבר כוח לספר שוב את מעשיותיהם, אז אם בא לך, תעשה חיפוש ותמצא זאת תיק-תק...
אם בכל זאת אתה לא בקטע של לעבור, רק תדע שכשאני הייתי מנוי HOT והוחלף לי לממיר דוקסיס, אז אכן נהניתי מזפזופ מהיר יותר ויציאה אופטית, אך החלו להופיע גלים שנעים לגובה המסך. שלושה טכנאים שלהם לא הצליחו לעלות על הבעיה, כולל התקנת איזולטור שלא הניבה כלום.
ובכל מקרה, אין שיפור בתמונה גם אם מתעלמים מהתופעה של הגלים.
Giliboy
תקשיב מה תעשה:
תתקשר להוט ותתעקש שאתה חייב ממיר עם חיבור SCART שתומך בSVIDEO (אפילו אם אתה יכול לחבר בSCART לSCART).
הם יגידו לך שהם עידכנו את כל הממירים כך שיתמכו בSVIDEO, אבל אם תחבר בSVIDEO תיווכח לדעת שהSVIDEO של הממירים האחרים הוא לא תקין (לא יודע בדיוק מה הבעיה אבל הוא לא מראה את כל הצבעים).
תגיד להם שהממיר מוציא SVIDEO לא טוב.
אז הם ישלחו טכנאי לבדוק את הבעיה ואם צריך אז הוא יחליף לממיר אחר - אתה חייב להתעקש שלטכנאי יהיה ממיר דוקסיס זמין איתו כשהוא מגיע לבית שלך אחרת זה יכול לקחת עוד כמה ימים משום שרוב הפעמים לטכנאים אין ממירי דוקסיס זמינים.
(אני יודע להגיד לך שהממירים הישנים שהחלפתי לדוקסיס (3 במספר) - כולם לא ידעו להוציא SVIDEO תקין)
יש סיכוי אפילו שאם תהיה מאוד נחמד לטכנאי הוא יחליף לך לממיר דוקסיס בלי שום קשר...
Catskinner כתב:אני כבר לא בהוט הרבה שנים אבל אתה לא חייב ממיר docsis אם אתה רוצה VOD? כי אם כן אז זה הפתרון שלך, צלצל, תגיד שאין לך VOD ויחליפו לך מייד.
שלום ותודה לכל המגיבים.
לאחר איום בנטישה התייצב אתמול בבוקר טכנאי HOT לבדיקת הנושא.
ביקשתי שוב S-Video. הטענה הייתה כי הנ"ל לא ישפר במאום את איכות התמונה וכי הטלווזיה גדולה מדי ??!!! רק נץ יבחין בהבדל.
לאחר ויכוח התקין הטכנאי את הממיר (7200 דוקסיס) והוריד את עדכון התוכנה האחרון מהרשת.
וראו זה פלא. איכות התמוה ב- S-Video השתפרה עד מאד.
סוף טוב הכל טוב.
שנה טובה.