מקרר אמין באזור 3,500-4,000
אז בדקתי בלי סוף וכמובן כשבודקים באינטרנט מגיעים למסקנה שהכול ***.
מידות של מקרר נוכחי: 1.80, 82.5 ס"מ רוחב, 69 ס"מ עומק כולל ידיות. לא בטוח כמה ליטרים. מקרר Whirpool ישן.
כרגע זה נראה כאילו Sharp הם האופציה היותר בטוחה, לא ראיתי עליהם יותר מדי דברים שליליים בניגוד לחברות כמו SAMSUNG ו-LG חוץ מזה שהפלסטיקה שלהם די זולה ושבירה, ואני מניח שזה יותר עדיף על בעיות טכניות.
בנוסף לכך אני מניח גם שהזמינות לחלקים שלהם הרבה יותר גבוה בהתחשב בזה שהם זמינים בכל חור בארץ(?)
אשמח להמלצות נוספות או קצת validation לפניי שאני מזמין היום.
מידות של מקרר נוכחי: 1.80, 82.5 ס"מ רוחב, 69 ס"מ עומק כולל ידיות. לא בטוח כמה ליטרים. מקרר Whirpool ישן.
כרגע זה נראה כאילו Sharp הם האופציה היותר בטוחה, לא ראיתי עליהם יותר מדי דברים שליליים בניגוד לחברות כמו SAMSUNG ו-LG חוץ מזה שהפלסטיקה שלהם די זולה ושבירה, ואני מניח שזה יותר עדיף על בעיות טכניות.
בנוסף לכך אני מניח גם שהזמינות לחלקים שלהם הרבה יותר גבוה בהתחשב בזה שהם זמינים בכל חור בארץ(?)
אשמח להמלצות נוספות או קצת validation לפניי שאני מזמין היום.
אם כבר יש לך כיוון אז לדעתי תלך איתו. פשוט כי אם תתחיל לנסות להשוות אתה תאבד את עצמך ותגלה שאין באמת דרך להכריע בין המותגים.
יחד עם זאת, ממה שידוע לי, המותגים העממיים שהם סבבה: שארפ, הייר, מידאה, בוש, בלומברג, הייסנס, סימנס, TCL, TELSA, וירפול
שארפ מקררים בסדר. לאחותי יש אחד והוא מספק. לפני זה היה להם מידאה שהם אהבו יותר.
יחד עם זאת, ממה שידוע לי, המותגים העממיים שהם סבבה: שארפ, הייר, מידאה, בוש, בלומברג, הייסנס, סימנס, TCL, TELSA, וירפול
שארפ מקררים בסדר. לאחותי יש אחד והוא מספק. לפני זה היה להם מידאה שהם אהבו יותר.
נערך לאחרונה על ידי yossi_s1 ב 27/07/2023 21:45, נערך פעם 1 בסך הכל.