שלום רב,
בוצע עבור זוג מבוגרים התקנת מצלמות אבטחה בתוך הבית לצורך מערב אחר מטפלת. גובה ההתקנה נראה מאוד נמוך. המתקין אמר שזה המצב האידיאלי לשטח כי כך היא קולטת תמונה רחבה יותר נראה לי קצת תמוהה הייתי שמח לדעת מה המומחים כאן חושבים? תודות
גובה התקנת מצלמות אבטחה בתוך הבית
שלום רב,
בוצע עבור זוג מבוגרים התקנת מצלמות אבטחה בתוך הבית לצורך מערב אחר מטפלת. גובה ההתקנה נראה מאוד נמוך. המתקין אמר שזה המצב האידיאלי לשטח כי כך היא קולטת תמונה רחבה יותר נראה לי קצת תמוהה הייתי שמח לדעת מה המומחים כאן חושבים? תודות
מה בעצם הבעיה פה? איך זה מפריע? אולי היה אפשר לשים בפינה ויותר למעלה כדי לראות יותר שטח אבל אז היו שטחים אחרים שהיו מתים גם אם היית מזיז את המצלמה. אם למצלמה יש אפשרות תזוזה ימינה/שמאלה אתה בעצם יכול לכוון אותה איך שאתה רוצה.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אין לי מושג אם התמונה מעוותת או בפרופורציות מקוריות אבל סיבוב של המצלמה ב-90 מעלות היה נותן זווית רחבה יותר ונראה שהיה מכוסה שטח רחב יותר ...
לא נראה לי שיש ערך בצילום התקרה או מעל גובה ממוצע של אדם או את החלק שמתחת לברכיים ועד הקרקע בסיטואציה האמורה.....
לא נראה לי שיש ערך בצילום התקרה או מעל גובה ממוצע של אדם או את החלק שמתחת לברכיים ועד הקרקע בסיטואציה האמורה.....