LG GX פיקסלים שרופים *יש סוף טוב*
-
gechts
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
טוב אז הרבה זמן לא יצא לי לבקר ואני מודה שלא תכננתי לבקר
בסיטואציה הזאת
יש לי בסלון LG GX שאני מאוד אוהב ושומר עליה בכפפות של משי (ברמה שהיא מכוסה כאשר אני יוצא לפרקי זמן ארוכים מהבית)
ואפילו משחק עם גודל התמונה כדי שהלוגו לא ייצרב.. (אפילו שלא צריך)
ראיתי מנקודת הישיבה משהו שהיה נראה לי לכלוך והתקרבתי למסך לראות בדיוק מה זה ואז הבנתי שזה בעצם קבוצת פיקסלים שנשרפו (שחורים) ובגלל שהם מקובצים הצלחתי לראות את זה מנקודת הישיבה,
בהתקרבות מקרוב גיליתי עוד הרבה פיקסלים שנשרפו, לא האמנתי שזה הגיע לרמה הזאת .
אני לכאורה לא מאוד דואג כי יש לי אחריות והרחבתי בזמנו ל6 שנים , אבל מודה שזה ממש מאכזב
הטלוויזיה בת 3 שנים ועשתה סה״כ 1500 שעות שזה דיי מעט, עכשיו נשאר לקוות שהסיפורים על שירות ח.י באמת מצדיק את השם שלהם
אפנה אליהם ביום ראשון ומקווה "שיעבור בקלות" בלי להתחיל להסביר למה וכמה
בסיטואציה הזאת
יש לי בסלון LG GX שאני מאוד אוהב ושומר עליה בכפפות של משי (ברמה שהיא מכוסה כאשר אני יוצא לפרקי זמן ארוכים מהבית)
ואפילו משחק עם גודל התמונה כדי שהלוגו לא ייצרב.. (אפילו שלא צריך)
ראיתי מנקודת הישיבה משהו שהיה נראה לי לכלוך והתקרבתי למסך לראות בדיוק מה זה ואז הבנתי שזה בעצם קבוצת פיקסלים שנשרפו (שחורים) ובגלל שהם מקובצים הצלחתי לראות את זה מנקודת הישיבה,
בהתקרבות מקרוב גיליתי עוד הרבה פיקסלים שנשרפו, לא האמנתי שזה הגיע לרמה הזאת .
אני לכאורה לא מאוד דואג כי יש לי אחריות והרחבתי בזמנו ל6 שנים , אבל מודה שזה ממש מאכזב
הטלוויזיה בת 3 שנים ועשתה סה״כ 1500 שעות שזה דיי מעט, עכשיו נשאר לקוות שהסיפורים על שירות ח.י באמת מצדיק את השם שלהם
אפנה אליהם ביום ראשון ומקווה "שיעבור בקלות" בלי להתחיל להסביר למה וכמה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי gechts ב 02/08/2023 16:05, נערך 7 פעמים בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
Re: LG GX פיקסלים שרופים כולל cluster
ה-C1 שלי פיתחה פיקסלים מתים בפינה של המסך. לאחר הלוך וחזור עם תמונות שביקשו בתמיכה של ח.י. התלונה שלי הועברה לשירות הטכני.
הגיעו שני טכנאים, לאחר שראו את הבעיה ניסו בהתחלה לשאול אם אני בטוח שאני רוצה להתעסק עם כי זה לא ממש רואים את הבעיה בצפיה רגילה.
אמרתי שאני מעדיף להחליף, והם החליפו פאנל בלי ויכוחים. 20 דקות של עבודה.
הגיעו שני טכנאים, לאחר שראו את הבעיה ניסו בהתחלה לשאול אם אני בטוח שאני רוצה להתעסק עם כי זה לא ממש רואים את הבעיה בצפיה רגילה.
אמרתי שאני מעדיף להחליף, והם החליפו פאנל בלי ויכוחים. 20 דקות של עבודה.
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
C9 חודש לפני תום 3 שנות האחריות פיתחה פיקסלים מתים מסביב למסגרת.
ח"י ביקשו לראות תמונה להבין במה מדובר. שלחו טכנאים שהחליפו את הפאנל בציק. באותה הזדמנות הרחבתי אחריות לעוד 3 שנים.
ח"י ביקשו לראות תמונה להבין במה מדובר. שלחו טכנאים שהחליפו את הפאנל בציק. באותה הזדמנות הרחבתי אחריות לעוד 3 שנים.
-
gechts
-
- חבר ותיק

תודה לכם על התגובות, צרפתי תמונה, אפנה ביום ראשון לח.י. בתקווה שיעבור בקלות איתם, ממש מאכזב
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
אאלט סדרה c הוללה כאחת שפתרה את הרעות החולות של סדרה B.
ה oled הוא פשוט פרי בוסר שמסרב להבשיל
ה oled הוא פשוט פרי בוסר שמסרב להבשיל
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

אני לא מתנגד להחלפת פאנל אחת לשנתיים באחריות. 
בנוסף הפאנל החדש שקיבלתי הוא מסוג EVO החדש יותר, אז בכלל אין לי על מה להתלונן.
עם זאת, ה-B7 65 עם הרבה מעל 11K שעות, עדיין מושלמת.
בנוסף הפאנל החדש שקיבלתי הוא מסוג EVO החדש יותר, אז בכלל אין לי על מה להתלונן.
עם זאת, ה-B7 65 עם הרבה מעל 11K שעות, עדיין מושלמת.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4814
תדייק, העניין הוא לא הסדרה אלא השנה. בגדול החל מ-2019 ירדו התלונות על צריבות. בעיות כאלו ואחרות יש בכל מסך. תראה כמה אנשים אתה נוזף על שרכשו סמסונג ולא מצליחים לממש אחריות22/07/2023 0:34ahersko כתב: אאלט סדרה c הוללה כאחת שפתרה את הרעות החולות של סדרה B.
ה oled הוא פשוט פרי בוסר שמסרב להבשיל...
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

תפריד בין הדברים.
אמינות ושרות סמסונג
לבשלות מסכי Oled. לא מכיר אחד שיש לו Oled והמכשיר לא נצרב בלי קשר למותג.
אמינות ושרות סמסונג
לבשלות מסכי Oled. לא מכיר אחד שיש לו Oled והמכשיר לא נצרב בלי קשר למותג.
-
gechts
-
- חבר ותיק

מעדכן שיצרתי קשר על הבוקר עם ח.י
על פניו ענו בצורה עניינית ושלחתי להם את התמונות , ממתין לתיאום חוזר שלהם לטכנאי , אני אעדכן בהתפתחויות
על פניו ענו בצורה עניינית ושלחתי להם את התמונות , ממתין לתיאום חוזר שלהם לטכנאי , אני אעדכן בהתפתחויות
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
הכל בגלל שאין תחרות הרי למה ל lg display (שמייצרת פאנלים לכל החברות) לייצר פאנלים אמינים וטובים, פשוט מאוד כי אין תחרות עד שנה שעברה עם כניסת של qd..22/07/2023 0:34ahersko כתב: אאלט סדרה c הוללה כאחת שפתרה את הרעות החולות של סדרה B.
ה oled הוא פשוט פרי בוסר שמסרב להבשיל...
רוצה לשמוע קטע- (הכל מפורט בשרשור שלי למטה) החליפו לי 3 מסכים (קניתי לפני חודשיים) במסך הנוכחי מעבר לבעיה של הספק כוח המיילל גיליתי אתמול פיקסלים מתים..(24 שעות עבודה)..פשוט סחורה ״נהדרת״..
יודע מה גורם עוד לניפוח המחירים של המסכים הוא זה שטכנאים כל הזמן מטיילים בין לקוחות אצלי היו כבר 5..(פחות מחודשיים אחרי קנייה -כן)
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

זה לא שהם מייצרים פנלים לא טובים, זו טכנולוגיה שלא בשלה.
אולי היא, אכן טובה מבעבר וכנראה שיש לה יתרונות לא קטנים ביחס לטכנולוגיות קודמות
ועדיין... לא רוצה לחיות עם שעון חול מעל הראש (וזה לא שהפנלים בטכנולוגיית LED לא נדפקים...), לא רוצה להתעסק עם צריבות, עם ריפרוש בשביל עוד קמצוץ שחור
רוצה לשמוע קטע - יש אנשים שיד האלוהים נגעה בהם בהם ולהם לא קרה כלום
אצל רוב פשוטי העם, אלוהים לא דופק בדלת והפנלים האלו פשוט לא שורדים.
אולי היא, אכן טובה מבעבר וכנראה שיש לה יתרונות לא קטנים ביחס לטכנולוגיות קודמות
ועדיין... לא רוצה לחיות עם שעון חול מעל הראש (וזה לא שהפנלים בטכנולוגיית LED לא נדפקים...), לא רוצה להתעסק עם צריבות, עם ריפרוש בשביל עוד קמצוץ שחור
רוצה לשמוע קטע - יש אנשים שיד האלוהים נגעה בהם בהם ולהם לא קרה כלום
אצל רוב פשוטי העם, אלוהים לא דופק בדלת והפנלים האלו פשוט לא שורדים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

אני לא חושב שזה קשור ליד אלוהים, אלא פשוט להבנה בסיסית שמדובר בטכנולוגית תצוגה שונה ממה שכולם הורגלו אליה.
אני לא שומר על המסכים שלי בצורה מיוחדת, רק הגדרת שומר מסך שנכנס מהר וזהו.
אני לא חי עם שעון חול מעל הראש.
היו לי טלוויזיות LCD שכשלו הרבה יותר מהר ממסכי ה-OLED שברשותי. בנוסף, החלטתי כן להאריך אחריות על המסכים, ויש לי ראש שקט ל-6 שנים.
אחרי 6 שנים+ פחות כואב להחליף את המסך בכל מקרה, וההשקעה על האחריות המורחבת מתקזזת עם הזמן וההנאה מהמסך.
אמרתי את זה כבר לפני שנים שכל אחד והעדפה שלו. יש אנשים עם טלוויזיה בשקל וחצי, שלפי דעתי נראת זוועה, אבל הם מרוצים ממנה לחלוטין.
אני מעדיף לשלם קצת יותר, ולקבל תמונה שטובה מכמעט כל דבר אחר. עם סיכוי מסויים לבעיה שבינתיים לא נתקלתי בה בכלל. וגם אם אתקל, אז יש אחריות.
אני לא שומר על המסכים שלי בצורה מיוחדת, רק הגדרת שומר מסך שנכנס מהר וזהו.
אני לא חי עם שעון חול מעל הראש.
היו לי טלוויזיות LCD שכשלו הרבה יותר מהר ממסכי ה-OLED שברשותי. בנוסף, החלטתי כן להאריך אחריות על המסכים, ויש לי ראש שקט ל-6 שנים.
אחרי 6 שנים+ פחות כואב להחליף את המסך בכל מקרה, וההשקעה על האחריות המורחבת מתקזזת עם הזמן וההנאה מהמסך.
אמרתי את זה כבר לפני שנים שכל אחד והעדפה שלו. יש אנשים עם טלוויזיה בשקל וחצי, שלפי דעתי נראת זוועה, אבל הם מרוצים ממנה לחלוטין.
אני מעדיף לשלם קצת יותר, ולקבל תמונה שטובה מכמעט כל דבר אחר. עם סיכוי מסויים לבעיה שבינתיים לא נתקלתי בה בכלל. וגם אם אתקל, אז יש אחריות.
- dudis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1798
@gechts העלת לי נשכחות בדילמה אם להשאר עם Q90R או ללכת על האולד טוב שיש אחריות טובה
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
הם מייצרים את הפאנלים האלה כבר יותר מעשור. אם זה לא בשל, שום טכנולוגיה לא בשלה.
יתכן שיש משהו סביבתי שגורם לזה לקרות אצלך ולא אצל אחרים. מקור חום? משהו סביבתי אחר?
כי אני עם מסך oled המי-יודע-כמה שלי, מעולם לא היו לי בעיות כאלה ויש לי כרגע שני מסכי CX שהם אצלי כבר שלוש שנים פלוס, כאמור ללא כל בעיה כלשהי.
יתכן שיש משהו סביבתי שגורם לזה לקרות אצלך ולא אצל אחרים. מקור חום? משהו סביבתי אחר?
כי אני עם מסך oled המי-יודע-כמה שלי, מעולם לא היו לי בעיות כאלה ויש לי כרגע שני מסכי CX שהם אצלי כבר שלוש שנים פלוס, כאמור ללא כל בעיה כלשהי.
- nati-va
-
- חבר ותיק

שיהיה ברור כל התלונות שלי זה לא על צריבות. צריבות זה חלק מהטכנולוגיה ואם לקוח רואה רק תכנים עם לוגואים של ערוצים וכו׳ אז אולד פשוט לא בשבילו..זה מובן והגיוני.
העניין הוא אמינות, פותח שירשור עם 1500 שעות, זה כלום! לא יכולה להיות כמות כזאת של פיקסלים מתים שהוא רואה מנקודת הישיבה ולא מסתכל בזכוכית מגדלת- זה פשוט לא מקובל..
אני עם המסך השלישי שהחליפו לי כבר מצאתי כמה פיקסלים מתים (לא היו פיקסלים מתים שבדקתי מהקרטון), מעבר לשאר הבעיות שיש לו, וזה מסך בן 10 ימים.
עד היום היו אצלי כ5 טכנאים. (בפחות מחודשיים)
כל פעם זה לפחות 4 שעות התעסקות - תזיז תרמקולים, סאבים ואת השידה- בקיצור תהפוך את החדר ואחר כך תחבר הכל ותגדיר מחדש- ממש עבודה- מי יפצה אותי על זה? אף אחד! איפה טלפונים, זמן אבוד, עוגמת נפש..
העניין הוא אמינות, פותח שירשור עם 1500 שעות, זה כלום! לא יכולה להיות כמות כזאת של פיקסלים מתים שהוא רואה מנקודת הישיבה ולא מסתכל בזכוכית מגדלת- זה פשוט לא מקובל..
אני עם המסך השלישי שהחליפו לי כבר מצאתי כמה פיקסלים מתים (לא היו פיקסלים מתים שבדקתי מהקרטון), מעבר לשאר הבעיות שיש לו, וזה מסך בן 10 ימים.
עד היום היו אצלי כ5 טכנאים. (בפחות מחודשיים)
כל פעם זה לפחות 4 שעות התעסקות - תזיז תרמקולים, סאבים ואת השידה- בקיצור תהפוך את החדר ואחר כך תחבר הכל ותגדיר מחדש- ממש עבודה- מי יפצה אותי על זה? אף אחד! איפה טלפונים, זמן אבוד, עוגמת נפש..
-
gechts
-
- חבר ותיק

מעדכן שח.י הגיעו היום עם פאנל חדש
קודם כל הטכנאים שהגיעו היו סופר אדיבים , נחמדים ומקצוענים
לצערי הפאנל החדש הגיע תקול עם פסים בכל הפאנל שבצד ימין אפילו ממש כמו גריד, סוג של רשת, שרואים גם בשידור סטנדרטי
מבאס מאוד אבל אמורים לעשות המשך טיפול..
קודם כל הטכנאים שהגיעו היו סופר אדיבים , נחמדים ומקצוענים
לצערי הפאנל החדש הגיע תקול עם פסים בכל הפאנל שבצד ימין אפילו ממש כמו גריד, סוג של רשת, שרואים גם בשידור סטנדרטי
מבאס מאוד אבל אמורים לעשות המשך טיפול..
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- nati-va
-
- חבר ותיק

Re: LG GX פיקסלים שרופים *הגיעו עם פאנל חדש תקול*
היה לי את את זה במסך הראשון (יחד עם פיקסלים מתים- ישר מהקרטון) לפני חודשיים. מבאס, מקווה שיטפלו בך במהרה..
שלא יגידו עכשיו מזל רע וכו׳- משהו לא טוב עובר על lg.. היה פה לפני חודש אחד שגם קיבל מהקרטון עם פיקסלים מתים, אני 3 מסכים דפוקים, אתה (פאנל) וזה רק בתקופה של חודש- חודשיים בפורום שיחסית למספר רוכשי המסכים בארץ הוא טיפה בים..
שלא יגידו עכשיו מזל רע וכו׳- משהו לא טוב עובר על lg.. היה פה לפני חודש אחד שגם קיבל מהקרטון עם פיקסלים מתים, אני 3 מסכים דפוקים, אתה (פאנל) וזה רק בתקופה של חודש- חודשיים בפורום שיחסית למספר רוכשי המסכים בארץ הוא טיפה בים..
-
gechts
-
- חבר ותיק

Re: LG GX פיקסלים שרופים *הגיעו עם פאנל חדש תקול*
טוב אז היום הגיעו שוב מח.י (הגיעו אותם שני טכנאים תותחים )
באו עם פאנל חדש, משהו על גבול המוזר או שלא , הפסים נעלמו... כאילו שהפאנל עבר ״ברייקאין״ ח.י הגיעו עם פאנל נוסף אבל לא היה צורך בסופו של דבר ,
חייב לומר שלח.י יש שירות מעולה,
מקווה שזה לא יחזור, למרות שיש לי אחריות לעוד כמעט 3 שנים...
באו עם פאנל חדש, משהו על גבול המוזר או שלא , הפסים נעלמו... כאילו שהפאנל עבר ״ברייקאין״ ח.י הגיעו עם פאנל נוסף אבל לא היה צורך בסופו של דבר ,
חייב לומר שלח.י יש שירות מעולה,
מקווה שזה לא יחזור, למרות שיש לי אחריות לעוד כמעט 3 שנים...
נערך לאחרונה על ידי gechts ב 02/08/2023 22:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

לא רוצה להיות משבית שמחות, אבל פסים במערכה הראשונה יופיעו באחרונה
אין נעלם... זה יחזור... ריד מי ליפס
חבל שלא החליפו
אין נעלם... זה יחזור... ריד מי ליפס
חבל שלא החליפו
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

כן, זה כנראה יחזור. כל עוד זה יקרה לפני סיום האחריות זכית.