פונקציית Follow Me ב- sensibo

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
yakir8 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

רציתי לדעת אם sensibo (או בקר אחר) תומך בפונקציית Follow Me (I FEEL) של במזגנים (בפרט טורנדו)?

או שפונקציה זאת נתמכת רק דרך השלט המקורי של המזגן

תודה

dr0r
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2182
שם מלא: דרור
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 361 פעמים

שליחה #2 

לא, ומסיבה טובה.
המיקום של סנסיבו (או כל בקר IR אחר) צריך להיות כמה שיותר קרוב לעינית של המזגן, כדי לוודא קליטה בשני הכיוונים (גם מהבקר למזגן, וגם מהשלט לבקר במקביל למזגן). במצב כזה תמיכה ב-I feel לא תתן כלום.
באופן כללי זה מימוש די מפוקפק, כי השלט צריך לעבוד כל הזמן על שידור הטמפרטורה, ולקוות שהניחו אותו במצב שהחיישן העלוב של המזגן יצליח לקלוט אותו. תרמוסטט קירי עובד הרבה יותר טוב.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #3 

אני משתמש ביכולת של iFeel בשילוב של חיישן טמפרטורה חיצוני מבוסס esp8266 שדוגם טמפרטורה כל 2 דקות (מחובר לחשמל)
שולח למזגן את הטמפרטורה ב IR

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #4 

יש לי בקר של ברודלינק, הוא ממוקם 7-8 מטר מהעינית ועובד בלי בעיה.

עוד יתרון לבודלינק שהוא מגיע עם כבל עם חיישן טמפרטורה ולחות, לדעתי בדיוק בשביל המטרה הזאת, לא בדקתי

במקרה שלך, אני מניח שאינטגרציה פשוטה עם מד טמפרטורה חיצוני בהום אססיסטנס יפתור לך את הבעיה

yakir8 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

לומר את האמת יש לי גם sensibo וגם ברודלינק ושניהם ממוקמים באזור הישיבה שלי בסלון.

רכשתי את ה- sensibo אחרי שלא הצלחתי להשמיש את פונקצית ה- Follow Me בברודלינק הייתי בטוח שפונקציה הזאת קיימת בו, נשמע לי כמו משהו ממש בסיסי.

אשמח אם תוכלי להסביר לי אך לבצע את ה- Follow Me בעזרת הברודלינק. אני הנחתי שהשלט שולח כל X זמן את הטמפרטורה שהוא מודד. אך לא הצלחתי לחלץ את קודי הטמפ' היה נראה כאילו הוא לא משדר כלום.

האם פספסתי משהו?

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”