צריך המלצה לצורב DVD SATA
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
על פלקסטור מעולם לא שמעתי תלונות. מאף אחד.
לי אישית יש NEC ואני מאוד מרוצה ממנו. הוא לא SATA , אבל סה"כ אני מאוד מרוצה.
מישהו יודע אם YAMAHA עוד עושים צורבים? לי פעם היה ימאהה שהייתי הכי מרוצה ממנו. לקח לו 5 שנים ומאות אם לא אלפי צריבות למות.
לי אישית יש NEC ואני מאוד מרוצה ממנו. הוא לא SATA , אבל סה"כ אני מאוד מרוצה.
מישהו יודע אם YAMAHA עוד עושים צורבים? לי פעם היה ימאהה שהייתי הכי מרוצה ממנו. לקח לו 5 שנים ומאות אם לא אלפי צריבות למות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש ל Samsung דגמים שמתחברים ב SATA וחלק מהם גם תומכים ב lightscribe. יש לי אחד כזה מותקן בבית כבר כמה חודשים והוא לא עשה לי בעיות עד כה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ע"פי סיקורים שקראתי באתרים בחו"ל
DVR-212 של פיוניר הוא צורב ה SATA הטוב ביותר שקיים היום בשוק.
לדוגמא:
http://www.atomicmpc.com.au/article.asp?CIID=87256
על סמך הנסיון שיש לי עם צורב של פיוניר ישן (צורב ה DVD הראשון שהם הוציאו)
ועל סמך הביקורות , אין ספק שזה הצורב שאזמין.
אמיר
DVR-212 של פיוניר הוא צורב ה SATA הטוב ביותר שקיים היום בשוק.
לדוגמא:
http://www.atomicmpc.com.au/article.asp?CIID=87256
על סמך הנסיון שיש לי עם צורב של פיוניר ישן (צורב ה DVD הראשון שהם הוציאו)
ועל סמך הביקורות , אין ספק שזה הצורב שאזמין.
אמיר
כאחד שצריבה היא חלק מסדר יומו (+/- 150 צריבות DVD בחודש)
וכאחד שהחליף מספר לא מועט של צורבים - אין צורב המתעלה על ה LG, יש לו גם דגם עם SATA - הוא עובד עם כל סוג של מדיה במינימום טעויות צריבה ובמהירות .
הוא גם מומלץ ב CLUB CD FREAKS - לסיכום : במחיר של 180 ש"ח אין לו מתחרים, גם לא PLEXTOR המעולים (600 ש"ח)
מקווה שעזרתי
חגי
וכאחד שהחליף מספר לא מועט של צורבים - אין צורב המתעלה על ה LG, יש לו גם דגם עם SATA - הוא עובד עם כל סוג של מדיה במינימום טעויות צריבה ובמהירות .
הוא גם מומלץ ב CLUB CD FREAKS - לסיכום : במחיר של 180 ש"ח אין לו מתחרים, גם לא PLEXTOR המעולים (600 ש"ח)
מקווה שעזרתי
חגי
כרגע הוא ה צורב של PIONEER SATA , הוא הצורה היחיד שהוא SATA אמיתי, לא יודע בדיוק מה ההשלכות אבל תקרא על זה...
בלי קשר לזה, הוא קיבל ביקורות נהדרות בכל הקטגוריות, איכות צריבה DVD ו- CD, קריאת הגנותת, RIPPING
בנוסף צורבי PIONEER הם בדרך כלל הראשונים שזוכים ל FIRMWARE RPC1 שזה דבר נהדר לכל הדעות...
בקיצור לך על ה PIONEER !
בלי קשר לזה, הוא קיבל ביקורות נהדרות בכל הקטגוריות, איכות צריבה DVD ו- CD, קריאת הגנותת, RIPPING
בנוסף צורבי PIONEER הם בדרך כלל הראשונים שזוכים ל FIRMWARE RPC1 שזה דבר נהדר לכל הדעות...
בקיצור לך על ה PIONEER !
Yaronl כתב:כרגע הוא ה צורב של PIONEER SATA , הוא הצורה היחיד שהוא SATA אמיתי, לא יודע בדיוק מה ההשלכות אבל תקרא על זה...
בקיצור לך על ה PIONEER !...
כן זה נכון שהפיוניר הוא היחידי שהוא SATA אמיתי (בצורבי ה SATA האחרים זה נשאר אותו צורב IDE רק שעכשיו הוסיפו שם SERDES קטן שממיר את הסגנל הטורי חזרה ל IDE )
ההשלכות של ה SATA האמיתי הן רק בהורדת עומס מה CPU בזמן הצריבה באחוז משמעותי.
לגבי שיפור בביצועים - אין ל SATA שום יתרון משמעותי - הביצועים זהים לביצועי צורב IDE מאותו דגם.
מעבר לSATA משמעותו כבל דק במקום הצמה הרחבה של ה IDE שהמשמעות העיקרית זרימת אויר יותר טובה במארז.
אמיר