2 חברות צרפתיות בחסות סלקום TV מתחרות על מקום ראשון בטכנולגיה העברת שידורים
2 חברות צרפתיות בחסות סלקום TV מתחרות על מקום ראשון בטכמולגיה העברת שידורים
העקב האכילס של שידורים באניטנרט זה ה דיליי שהות זמן אחרי זמן השידור המקורי .
סלקום הצליחה להוריד אותו מ 35-40 שניות ל 3 שניות בלבד ואף פחות .
הטכנולגיה הזאת יושמה במונדיאל וכעת היא מתחרה בתחרות בינלאומית .
סלקום בהישג בינלאומי: משאירה אבק לשאר שירותי הטלוויזיה
פרויקט הסטרימינג הוותיק בישראל זוכה להכרה בינלאומית מכנס טכנולוגיות המדיה, לאחר שיפור משמעותי שחל בחוויית הצפייה, "גאים ונרגשים לקחת חלק בתחרות"
https://www.ice.co.il/digital-140/news/article/972759
העקב האכילס של שידורים באניטנרט זה ה דיליי שהות זמן אחרי זמן השידור המקורי .
סלקום הצליחה להוריד אותו מ 35-40 שניות ל 3 שניות בלבד ואף פחות .
הטכנולגיה הזאת יושמה במונדיאל וכעת היא מתחרה בתחרות בינלאומית .
סלקום בהישג בינלאומי: משאירה אבק לשאר שירותי הטלוויזיה
פרויקט הסטרימינג הוותיק בישראל זוכה להכרה בינלאומית מכנס טכנולוגיות המדיה, לאחר שיפור משמעותי שחל בחוויית הצפייה, "גאים ונרגשים לקחת חלק בתחרות"
https://www.ice.co.il/digital-140/news/article/972759
סליחה, ביס פלוס טכנולוגיית הלייב מקטינה בעוד יותר את הדיליי מבסלקום, אני בדקתי בערוצי הספורט, יס הייתה צריכה לזכות בקשר לדיליי הכי קצר,
וביס יש הרבה יותר תכנים מבסלקום,
נראה לי שהסיבה היחידה שיס לא מועמדת שם זה רק כי היא מבקשת מחיר כספי יותר גבוה מסלקום טיוי.
מה הכוונה פה ל 2 חברות בחסות סלקום טיוי?
בכתבה כתוב שבקשר לסלקום טיוי זה רק סלקום טיוי.
וביס יש הרבה יותר תכנים מבסלקום,
נראה לי שהסיבה היחידה שיס לא מועמדת שם זה רק כי היא מבקשת מחיר כספי יותר גבוה מסלקום טיוי.
מה הכוונה פה ל 2 חברות בחסות סלקום טיוי?
בכתבה כתוב שבקשר לסלקום טיוי זה רק סלקום טיוי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ממה שאני יודע יש כאן שתי טכנולוגיות שהן מאוד שונות אחת מהשניה
סלקום ירדו לסביב 3 שניות דיליי הודות להתאמות לפרוטוקול השידור הסטנדרטי שהיא משתמשת. להבנתי זה תואם לכל המכשירים שקולטים את השידור (מסכים חכמים, אפלTV, אנדראויד)
יס הגיעו למספרים הרבה יותר נמוכים, אבל מדובר בטכנולוגיה יעודית שמתאימה רק למכשירי האנדרואיד שלה בלבד. כלומר, לא ניתן להשתמש בטכנולוגיה הזו במסכים חכמים, אפלTV (אני לא בטוח לגבי תאימות מול מכשירי אנדרואיד שלא של יס עצמה).
סלקום ירדו לסביב 3 שניות דיליי הודות להתאמות לפרוטוקול השידור הסטנדרטי שהיא משתמשת. להבנתי זה תואם לכל המכשירים שקולטים את השידור (מסכים חכמים, אפלTV, אנדראויד)
יס הגיעו למספרים הרבה יותר נמוכים, אבל מדובר בטכנולוגיה יעודית שמתאימה רק למכשירי האנדרואיד שלה בלבד. כלומר, לא ניתן להשתמש בטכנולוגיה הזו במסכים חכמים, אפלTV (אני לא בטוח לגבי תאימות מול מכשירי אנדרואיד שלא של יס עצמה).
יכול לאשר, הפוש מגיע אחרי שרואים את הגול. לפני הכנסת הטכנולוגיה הזאת, הפוש היה מגיע חצי דקה לפני הגול...05/08/2023 19:39Avivtzc כתב: מישהו שלקוח סלקום TV ויכול לאשר את העניין עם הדיליי?
אני בחבילה של הוט על גבי האינטרנט וגם משלם יקר וגם בדיליי...
אם אני לא טועה אתה כתבת שטכנולוגיית יס פלוס לייב מופעלת רק בסטרימר אנדרואיד של יס, כי רק בו יש חומרה מתאימה לטכנולוגיית הלייב, אז האם נתנו לך בנושא הזה בקשר לממיר אנדרואיד מידע לא נכון?05/08/2023 19:47oferlaor כתב: ממה שאני יודע יש כאן שתי טכנולוגיות שהן מאוד שונות אחת מהשניה
יס הגיעו למספרים הרבה יותר נמוכים, אבל מדובר בטכנולוגיה יעודית שמתאימה רק למכשירי האנדרואיד שלה בלבד. כלומר, לא ניתן להשתמש בטכנולוגיה הזו במסכים חכמים, אפלTV (אני לא בטוח לגבי תאימות מול מכשירי אנדרואיד שלא של יס עצמה)....
ולפי דעתך במצב כזה בנושא של דיליי נמוך, מי יותר טובה? יס פלוס או סלקום טיוי?
אתה משתמש בממיר שלהם? באיזה ערוצים אתה צופה?06/08/2023 10:58ariesjer כתב: יכול לאשר, הפוש מגיע אחרי שרואים את הגול. לפני הכנסת הטכנולוגיה הזאת, הפוש היה מגיע חצי דקה לפני הגול......
עברתי אליהם ולצעיר בשיומי בוקש ובאפליקציה על טלוויזית סמסונג, יש דיליי של 30 שניות. (ביחס להוט על כבלים ולאפליקציית 365)
מאכזב
דווקא נראה שמדובר ספציפית בAndroid TV:05/08/2023 19:47oferlaor כתב: סלקום ירדו לסביב 3 שניות דיליי הודות להתאמות לפרוטוקול השידור הסטנדרטי שהיא משתמשת. להבנתי זה תואם לכל המכשירים שקולטים את השידור (מסכים חכמים, אפלTV, אנדראויד)...
https://www.synamedia.com/press/cellcom ... synamedia/
אגב, נראה שגם יס משתמשים/עתידים להשתמש בSynamedia (שהיא חברה ישראלית במקור):
https://www.synamedia.com/press/yes-sel ... -services/
אם יש ישתמשו בטכנולוגיות הלייב הזאת לדעתך כדי להפעיל אותה אז יהיה צריך החלפת ממיר אנדרואיד של יס שהחומרה שלו מתאימה לטכנולוגייה הזאת?30/09/2023 19:08Kitty כתב: דווקא נראה שמדובר ספציפית בAndroid TV:
https://www.synamedia.com/press/cellcom ... synamedia/
אגב, נראה שגם יס משתמשים/עתידים להשתמש בSynamedia (שהיא חברה ישראלית במקור):
https://www.synamedia.com/press/yes-sel ... -services/...
או החומרהה הזו מתאימה גם לטכנולוגיית הלייב של סלקום שיכול להיו שיס גם רוצה להיות גם בה או רק בה?
ויכול להיות מזה בעיה כי לפי מה שאמר עופר לאור שמנסיון שלו שבטכנולוגיית הלייב שיש עכשיו ביס פלוס בממיר אנדרואיד של יס פלוס שהדיליי יותר קטן מהדיליי שיש בסלקום טיוי,
האם יכול להיות אם זה נכון שיס עוברת אל הטכנולוגיית דיליי היותר ארוכה הזאת, כי הפעלת הטכנולוגיה להקטנת הדיליי שיש לה עכשיו עולה ליס הרבה מאוד כסף ושעכשיו יותר חשוב לחברת יס הכסף שלה לדברים אחרים ששיכים לחברת יס?
אולי לקנות הרבה יותר תכנים כדי להתחרות בשיתוף הפעולה בין חברת השידור הישראלית רשת שהיא בשותפות עם חברת וורנר ברוס מדיה ששייכת לה שירות הסטרימינג המגוון בתכנים MAX, שכולל את כל קטלוג התכנים המלא של HBO MAX, לחברת סלקום בקשר לכמות התכנים המאוד גדולה ומגוונת שצריכה להיות בסלקום טיוי, כאשר ליס רק חלק ואולי לא מאוד גדול של התכנים של HBO MAX, כנראה בגלל עניין כספי של זכויות יוצרים ואו זכויות שידור,
בקשר למה שאני פרסמתי באשכול הזה
viewtopic.php?f=85&t=384042
סטרימר שלהם, ערוצי ספורט 5.30/09/2023 17:02Avivtzc כתב: אתה משתמש בממיר שלהם? באיזה ערוצים אתה צופה?
עברתי אליהם ולצעיר בשיומי בוקש ובאפליקציה על טלוויזית סמסונג, יש דיליי של 30 שניות. (ביחס להוט על כבלים ולאפליקציית 365)
מאכזב...
בכל זאת לדעתי יס תצטרך לפטר עובדים,03/10/2023 23:15ofers79 כתב: עזבו דיליי,
מה יהיה עם איכות השידור הנוראית בסלקום?
לא חושבים שם להתקדם כבר ל 1080P ?...
כי כיום שהיא לא מתקינה ללקוחות שלה צלחות לווין של יס, ורוב ערוצי הטלוויזיה כולל הראשיים ביס, כולל, כאן 11 , קשת 12, רשת 13, דרך האינטרנט הם בדיליי גדול, ושיש כאלה שמעדיפים לקנות סטרימר של אנדרואיד טיוי לא דרך יס, במקום לשלם כל חודש על שכירות סטרימר ליס, למי שהמצב הכספי שלו פחות טוב, ויש לדעתי בישראל כיום הרבה מאוד אנשים שבגלל יוקר מחיה גבוהה, אז המצב הכספי שלהם הוא פחות טוב,
אז זה יכול לעשות בהמשך שהרבה אנשים יתנתקו מיס, גם בגלל המחיר החודשי שיותר יקר במחיר שיס רוצה למי שרוצה להיות לקוח ביס פלוס, לא כולל ערוצים ביס בתוספת תשלום, ובלי תוספות נוספות, אחרי 3 חודשים, זה יותר מ 150 שקל בחודש,
https://www.kamaze.co.il/companies/6448/yes/tv
לפי דעתי, בינתים לרוב האנשים במדינת ישראל חשוב לקבל פחות דיליי למשל בתחרות ספורט, מאשר איכות תמונת שידור יותר טובה, כולל ולא רק של איכות תמונה של 4K.
לדעתי מי שיותר יעדיף להשאר ביס זה המיעוט שמרוויחים יותר כסף, כי בישראל, ביס דרך האינטרנט נכון לעכשיו נראה שיש הכי הרבה תכנים וערוצי טלוויזיה לא של VOD, מכל חברת טלוויזיה רב ערוצית שפועלת דרך האינטרנט במדינת ישראל.