קשת ו-RGE בדרך לפרידה במיזם freetv
למה אתה לא אוהב את זה?20/07/2023 18:39UserXp כתב: איך מסירים את הזבל הזה שהופיע פתאום מותקן בסמסונג החדשה שלי? ...אין אפשרות הסרה ב Tizen.
כל כך דבילי, פשוט לא להאמין....
לדעתי בינתים שירות הסטרימינג FreeTV נשאר כמו שהוא.
על "איכס, לא מעניין אותי בכלל" שמעת? מאיפה החוצפה להתקין אוטומטית? מה הכוונה "נשאר כמו שהוא" כאילו שמדובר בעובדה מוגמרת שתמיד היתה קיימת פה. מבין קצת בפירסום אבל עוד לא נתקלתי בכזה דבר אבסורדי.
שואל ברצינות, איך מסירים את הזבל הזה?
שואל ברצינות, איך מסירים את הזבל הזה?
אולי עשו הסכם בין חברת הטלוויזיה שלך לחברת פריטיוי ?23/07/2023 4:30UserXp כתב: על "איכס, לא מעניין אותי בכלל" שמעת? מאיפה החוצפה להתקין אוטומטית? מה הכוונה "נשאר כמו שהוא" כאילו שמדובר בעובדה מוגמרת שתמיד היתה קיימת פה. מבין קצת בפירסום אבל עוד לא נתקלתי בכזה דבר אבסורדי.
שואל ברצינות, איך מסירים את הזבל הזה?...
כי לא נראה לי שבלי סיבה מוצדקת אז שאפליקצייה כלשהי מותקנת מעצמה בטלוויזיה.
ובקשר לנשאר כמו שהוא הכוונה היא שלדעתי גם אם יהיו שינוים בבעלות של פרי טיוי אז הפרי טיוי ישאר כי הוא מאוד חשוב לקשת ולקבוצת RGE.
חוץ מזה שהפרי טיוי בצורה אוטומטית מותקן במכשיר הטלוויזיה שלך, אז מה אתה לא אוהב בו?
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
צודק . זה הותקן השבוע בצורה אוטומטית בכל הטלויזיות .
משמע : מי שהיה לו את האפליקציה , התוצאה : הוא לא יכול לעשות הסרה שלה , זה צרוב כאילו זה נטפליקס.
ומי שלא היתה לו את האפליקציה , התוצאה : זה גם הותקן בכוח , וגם צרוב ז"א ללא יכולת הסרה .
משמע : מי שהיה לו את האפליקציה , התוצאה : הוא לא יכול לעשות הסרה שלה , זה צרוב כאילו זה נטפליקס.
ומי שלא היתה לו את האפליקציה , התוצאה : זה גם הותקן בכוח , וגם צרוב ז"א ללא יכולת הסרה .