בעיה בגישה לאפלקציות כאשר על wifi ביתי (AX 3 pro)

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Haimbin פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #1 

אני מחובר בסיבים דרך פרטנר על גבי תשתית בזק אחרי ממעבר מהוט. קניתי את AX 3 Pro הגרסא הסינית בהמלצת הפורום וחיברתי אותו ומקבל את מלוא המהירות. אבל מאז(כבר חצי שנה +) יש בעיה שמציקה לי - יש לי S22+ ויש אפלקציות שאם אני מנסה להשתמש בהם דרך הוויפי הן לא נטענות או נטענות ממש לאט (עניין של כמה דקות רק לפתוח דף ראשי) - זה כולל את תן ביס, גט-טקסי, Microsoft authenticator (נגיד כשניסיתי להוסיף משתמש חדש והיה צריך שהאפלקציה תסתכנרן מול האתר בLIVE כדי לאשר), כל זה נפתר ישירות בגלישה דרך חברת הסלולר (רשת פלאפון).

מרגיש כאילו יש איזהו שירות סינון/פילטר שאני נמצא מאחוריו, אבל אין CG-Nat ואין הגנת "סייבר" או משהו מצד פרטנר, ולא ראיתי דרך לראות LOG של הראוטר, קורה בחיבור wifi ישיר, או בAP שמחובר אליו בכבל, זה לא משנה. עצות? הגדרות מסויימות שצריך להפעיל או לכבות?

Haimbin פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

הקפצה - אין לאף אחד מושג? היום נגיד שמתי לב שכשקיבלתי מייל בoutlook באפלקציה ופתחתי אותה זה פשוט הכניס אותי למסך הראשי של כל המיילים אבל אפילו רענון לא עזר לראות את ההודעה, אבל כשהתנתקתי מייד זה התעדכן וראיתי את ההודעה החדשה.. מציין שבהוט בחיים לא היה מצבים כאלו.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10085
נתן תודות: 581 פעמים
קיבל תודות: 599 פעמים

שליחה #3 

אני גם חווה הרבה בעיות עם ה-WIFI בAX3 Pro גרסא הסינית.
נתחיל מזה שאני מקבל נתונים מאוד מאוד נמוכים גם אם הטלפון יושב על הראוטר עצמו.
לעיתים אני חווה מה שאתה מתאר ועוד כל מיני צרות אחרות.
שום דבר לא עזר, אפילו החלפתי אחד חדש וגם הוא התחיל לעשות בעיות.

בדקתי על 4 מכשירי סלולאר מיצרנים שונים.

יכול לקרוא פה:
viewtopic.php?f=62&t=345150&start=2175#p3258432+
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Haimbin פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אני מכיר את הפוסט, אפילו העלתי פתרון חלקי שעזר לי קצת באנדרואיד שמפורסם בעמוד הראשי (הנתב אצלי לא יותר מ8 חודשים), אבל הקטע זה שהוא לא באמת מתנתק, פייסבוק/אינסטגרם וואטסאפ/ אליאקספרס ועוד אפלקציות עובדות כרגיל, זה כאילו יש לו בעיה להסתכנרן עם שירותים מסויימים שדורשים אותנטיקציה..
נגיד באפלקציה של בנק לאומי "נתונים ברגע" (שזה לראות את העובר ושב וחיוב כללי של כרטיס אשראי) עובד מעולה אבל אם אני מנסה להכנס לחשבון עצמו אחרי אימות עם טביעת אצבע הוא פשוט בטעינה אינסופית.

הראוטר בפני עצמו בעוצמה וקליטה הוא מעולה, אבל הגליצ'ים האלו מתחילים לי לגרום לפקפק האם כדאי היה להוציא יותר אבל על ראוטר של חברה אחרת (אחרי פלאפון וואווי מדהים שהיה לי)

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”