לצורך מוזיקה בלבד! שהיא ממקור נחות יוטיוב וכו', שוקל אם לקנות מגבר רוקסן 5 1 ופרה של רוקסן, או ללכת על רסיבר מרנץ sr-5015! שיתן לי מענה מושלם בין בחירה אם אשתמש רק בזוג קידמיים טובים, מדפיים או רצפתיים, או שאעדיף לקבל סאונד היקפי במוזיקה עם 5 רמקולים וסאב, הומלץ לי על DAC ויש מגברים משולבים כאלה שירימו את האיכות חזרה ככל שניתן, המליצו לי על מגבר/רסיבר מהסוג הישן עם הסאונד החמים מאשר החדשים, ההעדפה שלי היא לקנות משהו שיניע בכל מקרה כל רמקול שאבחר, בין JBL L100 למשל, או CHARIO על סוגיו השונים, FOCAL ARIA 906 , רמקול של KEF שהוא קשה להנעה, או DINAUDIO, ואם 2 WEY או 3 או יותר? כדי שאוכל לקבל צליל מושלם גם בווליום נמוך ממש או גבוה, החדר הוא בינוני, המרחק הוא כ 2.5 מטר מהרמקולים, והמוזיקה היא בכל הסגנונות, אז מה לשלב בין הרמקולים וההגברה שאקבל סאוונד עשיר וצליל מושלם גם כזה שבדרך כלל נעלם ושלא בכל רמקול שומעים את כל האפקטים, אשמח להמלצה שתמקד אותי לקניה נכונה לטווח ארוך בהשקעה של 15000או בכלל (לא בעיה להשיג מוצרים טובים משומשים או יד שניה עם פגמים קוסמטיים) והדגש שהשימוש הוא למוזיקה בלבד! אשמח להמלצה מדוייקת - תודה רבה