מתלבט בין מגבר רוקסן 5.1 +פרה, לבין רסיבר מרנץ sr-5015, גם אם אבחר להשתמש רק בזוג קידמיים בלבד (מדפיים טובים או רצפתיים)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
יוסף חדד פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
שם מלא: יוסף חדד
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לצורך מוזיקה בלבד! שהיא ממקור נחות יוטיוב וכו', שוקל אם לקנות מגבר רוקסן 5 1 ופרה של רוקסן, או ללכת על רסיבר מרנץ sr-5015! שיתן לי מענה מושלם בין בחירה אם אשתמש רק בזוג קידמיים טובים, מדפיים או רצפתיים, או שאעדיף לקבל סאונד היקפי במוזיקה עם 5 רמקולים וסאב, הומלץ לי על DAC ויש מגברים משולבים כאלה שירימו את האיכות חזרה ככל שניתן, המליצו לי על מגבר/רסיבר מהסוג הישן עם הסאונד החמים מאשר החדשים, ההעדפה שלי היא לקנות משהו שיניע בכל מקרה כל רמקול שאבחר, בין JBL L100 למשל, או CHARIO על סוגיו השונים, FOCAL ARIA 906 , רמקול של KEF שהוא קשה להנעה, או DINAUDIO, ואם 2 WEY או 3 או יותר? כדי שאוכל לקבל צליל מושלם גם בווליום נמוך ממש או גבוה, החדר הוא בינוני, המרחק הוא כ 2.5 מטר מהרמקולים, והמוזיקה היא בכל הסגנונות, אז מה לשלב בין הרמקולים וההגברה שאקבל סאוונד עשיר וצליל מושלם גם כזה שבדרך כלל נעלם ושלא בכל רמקול שומעים את כל האפקטים, אשמח להמלצה שתמקד אותי לקניה נכונה לטווח ארוך בהשקעה של 15000או בכלל (לא בעיה להשיג מוצרים טובים משומשים או יד שניה עם פגמים קוסמטיים) והדגש שהשימוש הוא למוזיקה בלבד! אשמח להמלצה מדוייקת - תודה רבה 👍🙂

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4216
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

Re: מתלבט בין מגבר רוקסן 5.1 +פרה, לבין רסיבר מרנץ sr-5015, גם אם אבחר להשתמש רק בזוג קידמיים בלבד (מדפיים טובים או רצפת

שליחה #2 

ננסה לענות...
אפשר לשמוע מוסיקה 5.1 וגם רק עם 2 רמקולים מדובר על טעם אישי בלבד ,בתקציב שלך כי המחירים מאוד גבוהים לאחרונה אז יהיה לך קשה להרכיב מערכת 5.1 .
באופן אישי במוסיקה אני נהנה יותר כאשר אני מפעיל 2 רמקולים טובים שבמקרה שלי הם מדפיים.
אם החלל שלך מאפשר לך ונראה שכן אז זוג מדפים טוב עם מגבר סטראו ונגן יכולים להישמע מצויין.
הסכום שציינת מצויין כדי לקבל סטראו משובח ,יש הרבה מאוד מוצרים משומשים בעיקר רמקולים שעם השידוך הנכון בהגברה יתנו לך חוויה טובה מאוד.
לדעתי תעשה סיבוב קטן בכמה חנויות מתמחות ,תגיע רגוע ותשמע כמה שילובים שנכנסים לתקציב שלך ,אם תשמע מגבר ורמקולים שיחד נשמעים לך טוב אז תרכוש .
יש הבדל גדול מאוד בין יוטיוב שמגיע מהטלוויזיה לבין יוטיוב שמשודר מנגנים/דאקים כי אז האיכות משתפרת פלאים,אז לא לזלזל ביוטיוב.
בדרך כלל מגבר סטראו ישמע טוב יותר מרסיבר אבל שילוב הרכיבים הנכון הוא מה שיחליט על החוויה הסופית שלך.

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

Re: מתלבט בין מגבר רוקסן 5.1 +פרה, לבין רסיבר מרנץ sr-5015, גם אם אבחר להשתמש רק בזוג קידמיים בלבד (מדפיים טובים או רצפת

שליחה #3 

ברשותי
POWER ROKSAN 5 CHANNEL
PRE ROKSAN CASPIAN
סט רוקסן מטורף כולל שלט מקורי
צור קשר
0505686382
s-l1200.webp
20230711_192554.jpg

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”