שרשור תגובות: סרט לסופשבוע - משימה בלתי אפשרית: נקמת מוות חלק ראשון (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One)
-
ItamarNimrod
- כתב קולנוע

- תגובות: 737
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 399 פעמים
https://htmag.co.il?p=74139
"משימה בלתי אפשרית: נקמת מוות חלק ראשון" מוכיח שטום קרוז עדיין יודע לעשות קולנוע מהנה, מותח ומהוקצע.
"משימה בלתי אפשרית: נקמת מוות חלק ראשון" מוכיח שטום קרוז עדיין יודע לעשות קולנוע מהנה, מותח ומהוקצע.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אני מעריץ ענק של סידרת מב"א בפרט ושל קרוז בכלל, קיוויתי שלפחות הסרט הזה לא ייגרר גם כן למחוזות השעתיים-וחצי-פלוס (כמו יותר מדי סרטים שיכלו להיות טובים, בשנים האחרונות) - והתבדיתי. וזה עוד רק החלק הראשון (!) לא נראה לי שאלך לקולנוע בשביל לצפות בו, אפילו שאלה סרטים שנועדו לקולנוע. שעתיים ושלושת רבעי? לא תודה. בבית.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
אני אהבתי את הסרט. לגמרי ממשיך את כל השטיקים של הסרטים הקודמים (ואף הסדרה הישנה בטלוויזיה) לאוהבי הז'אנר, סצינות האקשן פנטסטיות. צפינו בסרט ב-4D בפלאנט ראשל"צ, מי שאוהב את הכסאות הקופצים, משבי האוויר הפתאומיים וכו' - מדובר בחוויה כיפית. כן, הסרט מאוד ארוך, זה מין טרנד מעצבן בזמן האחרון, אבל נהנינו למרות האורך.
-
ItamarNimrod
- כתב קולנוע

- תגובות: 737
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 399 פעמים
13/07/2023 0:51odedee כתב: אני אהבתי את הסרט. לגמרי ממשיך את כל השטיקים של הסרטים הקודמים (ואף הסדרה הישנה בטלוויזיה) לאוהבי הז'אנר, סצינות האקשן פנטסטיות. צפינו בסרט ב-4D בפלאנט ראשל"צ, מי שאוהב את הכסאות הקופצים, משבי האוויר הפתאומיים וכו' - מדובר בחוויה כיפית. כן, הסרט מאוד ארוך, זה מין טרנד מעצבן בזמן האחרון, אבל נהנינו למרות האורך....
הייתה לי אפשרות לצפות ב-4dx, אבל בחרתי באיימקס.
ראיתי את "רכבת הקליע" ב-4dx. סרט טוב, אבל בשלב מסוים זה הרגיש לי כמו לונה פארק. במיוחד בסרט שבו יש המון קטעי אקשן, מכות ויריות.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
תודה רבה איתמר.
כמו תמיד, כיף גדול לקרוא את הסקירות שלך!!!
ראיתי את כל הסרטים בסדרה, חלקם בקולנוע.
מודה שאני מתלבט מאוד, אם ללכת לצפות בזה מחר בערב.
בד"כ העלילה בסרטים האלה אינה פשוטה.
פעמים רבות, בדיאלוג של חצי דקה- מכניסים לך מידע כל כך גדול, שהמוח המתבגר שלי כבר מתקשה לקלוט במהירות.
(בבית הרבה יותר נוח, אפשר בכל רגע לעצור, ולחזור קטע אחורה)
ואז עד שאתה חושב שכבר הבנת, מגיע טוויסט, שמשנה הכול, ואחריו עוד טוויסט.
ככה שאני מוצא את עצמי בוהה בתמונה בלי להבין מי נגד מי, וכל מה שנותר זה להתרשם מסצנות האקשן.
מצד שני, קטעי האקשן האלה הם למעשה הסיבה האמיתית לצאת לקולנוע.
אין בכלל מה להשוות בין הצפייה הביתית, אפילו עם מקרן ומסך גדול, לבין החוויה של המסכים העצומים באולמות הקולנוע, למשל אולם מספר 1 בפלנט חיפה, הגדול ביותר במתחם...
כמו תמיד, כיף גדול לקרוא את הסקירות שלך!!!
ראיתי את כל הסרטים בסדרה, חלקם בקולנוע.
מודה שאני מתלבט מאוד, אם ללכת לצפות בזה מחר בערב.
בד"כ העלילה בסרטים האלה אינה פשוטה.
פעמים רבות, בדיאלוג של חצי דקה- מכניסים לך מידע כל כך גדול, שהמוח המתבגר שלי כבר מתקשה לקלוט במהירות.
(בבית הרבה יותר נוח, אפשר בכל רגע לעצור, ולחזור קטע אחורה)
ואז עד שאתה חושב שכבר הבנת, מגיע טוויסט, שמשנה הכול, ואחריו עוד טוויסט.
ככה שאני מוצא את עצמי בוהה בתמונה בלי להבין מי נגד מי, וכל מה שנותר זה להתרשם מסצנות האקשן.
מצד שני, קטעי האקשן האלה הם למעשה הסיבה האמיתית לצאת לקולנוע.
אין בכלל מה להשוות בין הצפייה הביתית, אפילו עם מקרן ומסך גדול, לבין החוויה של המסכים העצומים באולמות הקולנוע, למשל אולם מספר 1 בפלנט חיפה, הגדול ביותר במתחם...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
רציתי רק לעדכן, שבסוף צפינו בסרט ביום שישי שעבר, פלנט חיפה אולם מספר 1.
לטוב ולרע, היה בדיוק כפי שחזיתי מראש.
בסיום יצאתי גם די מאוכזב.
כמובן שאיני יכול לציין את הסיבה, מחשש לספויילרים....
לטוב ולרע, היה בדיוק כפי שחזיתי מראש.
בסיום יצאתי גם די מאוכזב.
כמובן שאיני יכול לציין את הסיבה, מחשש לספויילרים....