עזרה בהפעלת denon 1507
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מה זה כבל רגיל?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
1507 לא מבצע המרות וידאו אם אתה יוצא מיציאת מוניטור ברסיבר בתצורת S-VIDEO אתה חייב להכנס גם ב S-VIDEO וכל שאר מקורות הכניסה גם חייבות להיות באותה תצורה .
ציטוט מהחוברת :
"video signals input from the S-Video terminals are only output from the S-Video
terminal outputs and video signals input from the terminals are only output from the terminal outputs.
When connecting AVR-1507 with equipment that is equipped with S-Video terminals, keep the above
point in mind and make connections according to the equipment’s instruction manuals.
• The signals input to the component (color difference) video terminals are not output from the VIDEO"
ציטוט מהחוברת :
"video signals input from the S-Video terminals are only output from the S-Video
terminal outputs and video signals input from the terminals are only output from the terminal outputs.
When connecting AVR-1507 with equipment that is equipped with S-Video terminals, keep the above
point in mind and make connections according to the equipment’s instruction manuals.
• The signals input to the component (color difference) video terminals are not output from the VIDEO"
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא. קומפוננט זה Y'PbPr ו RGB זה RGB
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.