ניתוק לשנייה בזק סיב
שלום לכולם, אני גר בבית פרטי יש לנו סיב של בזק ומהירות של 1 ג׳יגה.
כל יום יש מספר ניתוקים ממש למאית שנייה באינטרנט, מורגש כשמשחקים משחקים זה מתנתק ודורש חיבור מחדש.
אני מחור עם כבל ומקבל מהירות של 950 והעלאה של 100.
התקשרתי לבזק לטענתם הכל תקין בתשתית, מכיוון שיש לנו בית גדול יש לנו switch, מבדיקה שנערכה גם הוא תקין.
איך אפשר בעצם לבדוק דרך cmd או כל דבר אחר כדי לראות את הניתוק הזה שקורה ממש למאית שנייה? האם יש דרך כזו? תודה לעונים!
כל יום יש מספר ניתוקים ממש למאית שנייה באינטרנט, מורגש כשמשחקים משחקים זה מתנתק ודורש חיבור מחדש.
התקשרתי לבזק לטענתם הכל תקין בתשתית, מכיוון שיש לנו בית גדול יש לנו switch, מבדיקה שנערכה גם הוא תקין.
איך אפשר בעצם לבדוק דרך cmd או כל דבר אחר כדי לראות את הניתוק הזה שקורה ממש למאית שנייה? האם יש דרך כזו? תודה לעונים!
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אמור להיות לוג למכשיר שאחראי לחיבור לאינטרנט ומנהל את הרשת שלך, אם יש ניתוקים ואם ההגדרות בלוג כוללות מעקבעל ארועים כאלו תמצא שם לפחות מידע על מה קורה ומתי ואולי גם את הסיבה לכך, אם היא תלויות הציוד שלך
גם לי יש את הבעיה הזו. אך אני לא נמצא על סיב אופטי של בזק אלא בהוט בתשתית רגילה 500/10 מגה.
ניתוק לממש מאית שנייה ומתחבר. כמובן שבמשחקים ברשת זו בעיה מאוד גדולה. מספיק שיש לך ניתוק כזה ואתה בחוץ.
מחיפוש ברחבי הרשת מצאתי שיש עוד 2-3 בודדים באותה בעיה.
גם אצלי לאחר בדיקת תשתית אומרים שהכול תקין.
החליפו לי מודם/ראוטר כבר כמה פעמים אך עדיין אותו מצב.
אני עם הבעיה הזו שנים.
הם אומרים שהם לא רואים בכלל ניתוקים.
המסך LG שלי כול 15-20 דקות בערך מראה שניתק הכבל רשת וחוזר החיבור.
ניתוק לממש מאית שנייה ומתחבר. כמובן שבמשחקים ברשת זו בעיה מאוד גדולה. מספיק שיש לך ניתוק כזה ואתה בחוץ.
מחיפוש ברחבי הרשת מצאתי שיש עוד 2-3 בודדים באותה בעיה.
גם אצלי לאחר בדיקת תשתית אומרים שהכול תקין.
החליפו לי מודם/ראוטר כבר כמה פעמים אך עדיין אותו מצב.
אני עם הבעיה הזו שנים.
הם אומרים שהם לא רואים בכלל ניתוקים.
המסך LG שלי כול 15-20 דקות בערך מראה שניתק הכבל רשת וחוזר החיבור.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אז זו בעיה בכבל בראוטר כנראה.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
ובלוג אין שום תיעוד לניתוק וחיבור מחדש של מכשיר?
אם מכשיר מתנתק ומתחבר מחדש חייב להיות לכך תיעוד הן בצד המכשיר והן בצד הנתב, כשבדרך כלל הלוג בצד הנתב יהיה הרבה יותר נגיש מזה של מכשיר הקצה (במיוחד כשמדובר במסך ולא במחשב).
מה שמתואר נראה יותר כמו אבדן תקשורת ברשת הפנימית ופחות כמו אבדן תקשורת בחיבוריות לאינטרנט, לפחות להבנתי
אם מכשיר מתנתק ומתחבר מחדש חייב להיות לכך תיעוד הן בצד המכשיר והן בצד הנתב, כשבדרך כלל הלוג בצד הנתב יהיה הרבה יותר נגיש מזה של מכשיר הקצה (במיוחד כשמדובר במסך ולא במחשב).
מה שמתואר נראה יותר כמו אבדן תקשורת ברשת הפנימית ופחות כמו אבדן תקשורת בחיבוריות לאינטרנט, לפחות להבנתי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם מופיעה הודעה של כבל רשת מנותק, זו בעיה פיזית בחיבור בין המסך לראוטר.
ואם בזמן שזה קורה שאר המכשירים\מחשבים בבית מתנתקים גם כן, זו כנראה בעיה בראוטר, או חיבור החשמל של הראוטר.
או שיש הפרעה אלקרומגנטית מסיבית כלשהי שגורמת לתקשורת הרשת הפנימית ליפול.
ואם בזמן שזה קורה שאר המכשירים\מחשבים בבית מתנתקים גם כן, זו כנראה בעיה בראוטר, או חיבור החשמל של הראוטר.
או שיש הפרעה אלקרומגנטית מסיבית כלשהי שגורמת לתקשורת הרשת הפנימית ליפול.
היי איפה אני יכל לראות את הlog הזה בעצם ?10/07/2023 0:28Borderline1 כתב: אמור להיות לוג למכשיר שאחראי לחיבור לאינטרנט ומנהל את הרשת שלך, אם יש ניתוקים ואם ההגדרות בלוג כוללות מעקבעל ארועים כאלו תמצא שם לפחות מידע על מה קורה ומתי ואולי גם את הסיבה לכך, אם היא תלויות הציוד שלך...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תלוי בראוטר שיש לך.
- Rinotorious
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
- שם מלא: Yarin
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לדעתי בעיה בווינדוס / לוח אם במחשב. יש לי אותה בעיה והדרך היחידה לפתור אותה היא להיכנס למנהל ההתקנים לבחור בכרטיס רשת ולהגביל את המהירות כיווניות ל100 מגה במקום AUTO NEGOTIATION , תנסה לשנות את זה שם ותבדוק אם זה מסתדר.
היה לי את זה בפרטנר.
כדי לראות את הניתוקים אפשר להתקין תוסף לכרום שיצפצץ כול פעם שיש ניתוק ובנוסף יציג קובץ עם רישומים לפי זמנים מדויקים של כול הניתוקים.
מה שפתר את הבעיה זה החלפה של ג'יביק שמותקן בראוטר של פרטנר.
דבר נוסף שאולי השפיעה זה אנטיורוס avg שהיה מותקן אצלי, כול פעם שהייתי טוען סרטון ביוטיוב הוא היה מאוד מעמיס על המעבד וגורם לתקיעות בסרטונים.
כדי לראות את הניתוקים אפשר להתקין תוסף לכרום שיצפצץ כול פעם שיש ניתוק ובנוסף יציג קובץ עם רישומים לפי זמנים מדויקים של כול הניתוקים.
דבר נוסף שאולי השפיעה זה אנטיורוס avg שהיה מותקן אצלי, כול פעם שהייתי טוען סרטון ביוטיוב הוא היה מאוד מעמיס על המעבד וגורם לתקיעות בסרטונים.
איך נקרא התוסף?11/07/2023 7:13דניאל111 כתב: היה לי את זה בפרטנר.
דבר נוסף שאולי השפיעה זה אנטיורוס avg שהיה מותקן אצלי, כול פעם שהייתי טוען סרטון ביוטיוב הוא היה מאוד מעמיס על המעבד וגורם לתקיעות בסרטונים....
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
באותו מחשב שבו אתה חווה ניתוקים, אתה עובד עם כתובת סטאטית או כתובת שמגיעה משרת DHCP ?09/07/2023 23:46hodorroni כתב: שלום לכולם, אני גר בבית פרטי יש לנו סיב של בזק ומהירות של 1 ג׳יגה.
איך אפשר בעצם לבדוק דרך cmd או כל דבר אחר כדי לראות את הניתוק הזה שקורה ממש למאית שנייה? האם יש דרך כזו? תודה לעונים!...
תנסה להגדיר כתובת סטטית במחשב. יכול להיות שמה שאתה חווה זה בקשת חידוש מה DHCP server
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
מצטער על הדיליי12/07/2023 15:23Lior_M כתב: באותו מחשב שבו אתה חווה ניתוקים, אתה עובד עם כתובת סטאטית או כתובת שמגיעה משרת DHCP ?
תנסה להגדיר כתובת סטטית במחשב. יכול להיות שמה שאתה חווה זה בקשת חידוש מה DHCP server...
הניתוקים קורים גם בטלפון כשאני משחק משחקי רשת יש ניתוקון כניראה למאית שנייה ואז רשום connection interrupted וכל המשחק קורס.
לכן הבעיה אינה קשורה ישירות למחשב הנייח, בפרט קורה גם בטלפון.
בזק וגם החברה החיצונית של ה switch שלנו טוענים שלא רואים ניתוקים כלל.
אבוד עצות כבר
הקטע שהניתוקים קורים גם במשחקי רשת בטלפון...10/07/2023 23:36Rinotorious כתב: לדעתי בעיה בווינדוס / לוח אם במחשב. יש לי אותה בעיה והדרך היחידה לפתור אותה היא להיכנס למנהל ההתקנים לבחור בכרטיס רשת ולהגביל את המהירות כיווניות ל100 מגה במקום AUTO NEGOTIATION , תנסה לשנות את זה שם ותבדוק אם זה מסתדר....
ציטטתי את הבחור למעלה ופירטתי מה קורה במשחקי רשת בטלפון גם.
היי איך קוראים לתוסף ?11/07/2023 7:13דניאל111 כתב: היה לי את זה בפרטנר.
דבר נוסף שאולי השפיעה זה אנטיורוס avg שהיה מותקן אצלי, כול פעם שהייתי טוען סרטון ביוטיוב הוא היה מאוד מעמיס על המעבד וגורם לתקיעות בסרטונים....
אני חווה את הניתוקים גם במשחקי רשת בטלפון עצמו.
אין לי אנטי ווירוס כלל כולל חומת אש שמכובה.