שאלה בקשר ל סוף לפיצול ספק ותשתית אינטרנט מ אפריל 2022

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
אלכסגרנשטיין פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אם לדוגמה אני ספק + ותשתית בהוט אז זה אומר שאני לא יכול להתחבר לספקית אינטרנט אחרת כמו למשל אקספון בזק בינלאומי וכו
וככה גם מי שבבזק יכול להיות רק בבזק בינלאומי או שיכול גם להתחבר לספקית אינטרנט אחרת

אני אשמח בבקשה לקבל תשובות רק מי שיודע כמובן

תודה רבה

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 812
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #2 

בזק בינלאומי לא מקבלת לקוחות חדשים
כיום בוטלה הפרדה
אין יותר פיצול
בזק הקימה ספק ...

אלכסגרנשטיין פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אז בקצרה מי שבהוט הוא רק הוט+ הוט נט ספק + תשתית יחד ומי שבבזק אז הוא בזק+ בזק בינלאומי יחד תשתית + ספק
ואיאפשר לבחר ספקית אחרת ב 2 התשתיות בזק והוט

amdr1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 733
נתן תודות: 52 פעמים

שליחה #4 

פיזית לפחות על תשתית בזק אין שום בעיה אים ציוד לקוח מאוקטב ברמת תשתית כבר- לשנות רק פרטים בחייגן ppoe ולהתחבר לכל ספק הקיים.

אלכסגרנשטיין פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

הבנתי תודה רבה על המענה המהיר באמת מעריך

מ-ב
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #6 

08/07/2023 12:39  
אלכסגרנשטיין כתב:
אז בקצרה מי שבהוט הוא רק הוט+ הוט נט ספק + תשתית יחד ומי שבבזק אז הוא בזק+ בזק בינלאומי יחד תשתית + ספק
ואיאפשר לבחר ספקית אחרת ב 2 התשתיות בזק והוט
...
לא לא, יש המון ספקים. על גבי תשתית של בזק אפשר להתחבר לסלקום, לפרטנר, לגילת, לטריפל סי, וכו׳, על תשתית של אנלימיטד אפשר להתחבר להוט, לסלקום, וכו׳. המשמעות של ביטול הפיצול היא לא שהספק חייב להיות בעל התשתית בלבד, אלא שמה שאתה מזמין זה מוצר אחד, תשתית וספק ביחד, כלומר שאתה לקוח של חברה אחת (הספק), משלם אך ורק להם, וגם מטופל אך ורק על ידם בכל עניין (למשל במקרה של תקלה, אתה מתקשר רק אליהם). ההתחשבנות בין הספק לבין (לדוגמה) בזק על זה שהם משתמשים בתשתית שלהם זה כבר בינם לבין עצמם.

amdr1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

משחשוב לציין כאן-זה ציוד.
למרות שפיזית מספיק פעם אחת לאקטב אותו ורק לשנות פרטי חייגן,כדי לעבור בין ספקים היושובים באותה התשתית,לכל ספק יש סיפור משלו..

אלכסגרנשטיין פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

09/07/2023 0:56  
מ-ב כתב:
לא לא, יש המון ספקים. על גבי תשתית של בזק אפשר להתחבר לסלקום, לפרטנר, לגילת, לטריפל סי, וכו׳, על תשתית של אנלימיטד אפשר להתחבר להוט, לסלקום, וכו׳. המשמעות של ביטול הפיצול היא לא שהספק חייב להיות בעל התשתית בלבד, אלא שמה שאתה מזמין זה מוצר אחד, תשתית וספק ביחד, כלומר שאתה לקוח של חברה אחת (הספק), משלם אך ורק להם, וגם מטופל אך ורק על ידם בכל עניין (למשל במקרה של תקלה, אתה מתקשר רק אליהם). ההתחשבנות בין הספק לבין (לדוגמה) בזק על זה שהם משתמשים בתשתית שלהם זה כבר בינם לבין עצמם.
...
אז רגע אם אני היתי הוט והוט נט נפרד זה מזה ומשבוע שעבר עשיו לי הוט נט עם הוט יחד וקרה מצב אני רוצה לעבור לדוגמה ל אנלימיטד מה עלי לעשות למי להתקשר להוט או לספקית ואז לבצע דרך הספקית ספק + תשתית הוט או שזה נעשה להפך חשוב לי לא פחות לדעת כדי שאם בעתיד ארצה ספקית אחרת שתהיה לי עם הוט יחד שאני אדע מה עלי לעשות ואיזה תהליך יש עלי לעבור

תודה

amdr1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

חברת הוטנט אים אני לא טועה כבר לא קיימת.
יש כתובת יחידה לפניות היא הוט.
ומבחינת החיבור שלה בניגוד חברות אחרות- ipoe ואין גישה עים חשבון משתמש רגיל שמודפס אל תחתית הוטבוקס לשנות את זה.

מ-ב
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #10 

09/07/2023 13:04  
אלכסגרנשטיין כתב:
אז רגע אם אני היתי הוט והוט נט נפרד זה מזה ומשבוע שעבר עשיו לי הוט נט עם הוט יחד וקרה מצב אני רוצה לעבור לדוגמה ל אנלימיטד מה עלי לעשות למי להתקשר להוט או לספקית ואז לבצע דרך הספקית ספק + תשתית הוט או שזה נעשה להפך חשוב לי לא פחות לדעת כדי שאם בעתיד ארצה ספקית אחרת שתהיה לי עם הוט יחד שאני אדע מה עלי לעשות ואיזה תהליך יש עלי לעבור

תודה
...
אם אתה מחובר לסיבים של הוט, המשמעות היא שאתה בעצם מחובר לתשתית של אנלימיטד. להוט אין סיבים שלה אלא היא שותפה באנלימיטד, יחד עם (אם אני לא טועה) סלקום וחברת החשמל. לאאנלימיטד עצמה אין לקוחות ישירות כמו שיש למשל לבזק. תכלומר שאם אתה מחר רוצה לעבור למשל לסלקום, אתה פונה אליהם ונרשם כלקוח שלהם, ומשם כל הטיפול הוא מולם. אחרי שאתה מחובר אליהם אתה פונה להוט על מנת לוודא שאתה מנותק מהם ולא ממשיך להיות מחוייב פעמיים, ועל מנת להחזיר להם את הציוד שלהם.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”