שאלה בקשר ל סוף לפיצול ספק ותשתית אינטרנט מ אפריל 2022
-
אלכסגרנשטיין
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אם לדוגמה אני ספק + ותשתית בהוט אז זה אומר שאני לא יכול להתחבר לספקית אינטרנט אחרת כמו למשל אקספון בזק בינלאומי וכו
וככה גם מי שבבזק יכול להיות רק בבזק בינלאומי או שיכול גם להתחבר לספקית אינטרנט אחרת
אני אשמח בבקשה לקבל תשובות רק מי שיודע כמובן
תודה רבה
וככה גם מי שבבזק יכול להיות רק בבזק בינלאומי או שיכול גם להתחבר לספקית אינטרנט אחרת
אני אשמח בבקשה לקבל תשובות רק מי שיודע כמובן
תודה רבה
-
אלכסגרנשטיין
-
- חבר שרק התחיל

אז בקצרה מי שבהוט הוא רק הוט+ הוט נט ספק + תשתית יחד ומי שבבזק אז הוא בזק+ בזק בינלאומי יחד תשתית + ספק
ואיאפשר לבחר ספקית אחרת ב 2 התשתיות בזק והוט
ואיאפשר לבחר ספקית אחרת ב 2 התשתיות בזק והוט
-
אלכסגרנשטיין
-
- חבר שרק התחיל

הבנתי תודה רבה על המענה המהיר באמת מעריך
לא לא, יש המון ספקים. על גבי תשתית של בזק אפשר להתחבר לסלקום, לפרטנר, לגילת, לטריפל סי, וכו׳, על תשתית של אנלימיטד אפשר להתחבר להוט, לסלקום, וכו׳. המשמעות של ביטול הפיצול היא לא שהספק חייב להיות בעל התשתית בלבד, אלא שמה שאתה מזמין זה מוצר אחד, תשתית וספק ביחד, כלומר שאתה לקוח של חברה אחת (הספק), משלם אך ורק להם, וגם מטופל אך ורק על ידם בכל עניין (למשל במקרה של תקלה, אתה מתקשר רק אליהם). ההתחשבנות בין הספק לבין (לדוגמה) בזק על זה שהם משתמשים בתשתית שלהם זה כבר בינם לבין עצמם.08/07/2023 12:39אלכסגרנשטיין כתב: אז בקצרה מי שבהוט הוא רק הוט+ הוט נט ספק + תשתית יחד ומי שבבזק אז הוא בזק+ בזק בינלאומי יחד תשתית + ספק
ואיאפשר לבחר ספקית אחרת ב 2 התשתיות בזק והוט...
-
אלכסגרנשטיין
-
- חבר שרק התחיל

אז רגע אם אני היתי הוט והוט נט נפרד זה מזה ומשבוע שעבר עשיו לי הוט נט עם הוט יחד וקרה מצב אני רוצה לעבור לדוגמה ל אנלימיטד מה עלי לעשות למי להתקשר להוט או לספקית ואז לבצע דרך הספקית ספק + תשתית הוט או שזה נעשה להפך חשוב לי לא פחות לדעת כדי שאם בעתיד ארצה ספקית אחרת שתהיה לי עם הוט יחד שאני אדע מה עלי לעשות ואיזה תהליך יש עלי לעבור09/07/2023 0:56מ-ב כתב: לא לא, יש המון ספקים. על גבי תשתית של בזק אפשר להתחבר לסלקום, לפרטנר, לגילת, לטריפל סי, וכו׳, על תשתית של אנלימיטד אפשר להתחבר להוט, לסלקום, וכו׳. המשמעות של ביטול הפיצול היא לא שהספק חייב להיות בעל התשתית בלבד, אלא שמה שאתה מזמין זה מוצר אחד, תשתית וספק ביחד, כלומר שאתה לקוח של חברה אחת (הספק), משלם אך ורק להם, וגם מטופל אך ורק על ידם בכל עניין (למשל במקרה של תקלה, אתה מתקשר רק אליהם). ההתחשבנות בין הספק לבין (לדוגמה) בזק על זה שהם משתמשים בתשתית שלהם זה כבר בינם לבין עצמם....
תודה
אם אתה מחובר לסיבים של הוט, המשמעות היא שאתה בעצם מחובר לתשתית של אנלימיטד. להוט אין סיבים שלה אלא היא שותפה באנלימיטד, יחד עם (אם אני לא טועה) סלקום וחברת החשמל. לאאנלימיטד עצמה אין לקוחות ישירות כמו שיש למשל לבזק. תכלומר שאם אתה מחר רוצה לעבור למשל לסלקום, אתה פונה אליהם ונרשם כלקוח שלהם, ומשם כל הטיפול הוא מולם. אחרי שאתה מחובר אליהם אתה פונה להוט על מנת לוודא שאתה מנותק מהם ולא ממשיך להיות מחוייב פעמיים, ועל מנת להחזיר להם את הציוד שלהם.09/07/2023 13:04אלכסגרנשטיין כתב: אז רגע אם אני היתי הוט והוט נט נפרד זה מזה ומשבוע שעבר עשיו לי הוט נט עם הוט יחד וקרה מצב אני רוצה לעבור לדוגמה ל אנלימיטד מה עלי לעשות למי להתקשר להוט או לספקית ואז לבצע דרך הספקית ספק + תשתית הוט או שזה נעשה להפך חשוב לי לא פחות לדעת כדי שאם בעתיד ארצה ספקית אחרת שתהיה לי עם הוט יחד שאני אדע מה עלי לעשות ואיזה תהליך יש עלי לעבור
תודה...