מעבר מ YES+ לסטינג
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הייתי כל השנים עם יס, כשהגיע סטינג מיד הצטרפתי והייתי איתם כמה שנים. לפני שנתיים עברתי ל YES+ כי חשבתי שיש תמורה לעלייה של 100% בעלות החודשית אבל עם הזמן הבנתי שלא.
אני שוקל לחזור לסטינג - זה לא ש 100 שקלים בחודש ישברו אותי זה פשוט העיקרון שאני מרגיש שאין שום סיבה לשלם ל YES+ פי 2 במחיר על כמעט אותו שירות. (האפליקציה שלהם זוועתית בעיני)
יש לי סטרימרים של אנדרואיד TV בכל החדרים ומספיק לי 5 מנויים - האם יש משהו קריטי שאני מפסיד אם אני חוזר לסטינג?
רוב הצפייה שלנו ב YES זה ערוצי 12,13 וסדרות ב VOD (יש לי גם נטפליקס ודיסני)
תודה
אני שוקל לחזור לסטינג - זה לא ש 100 שקלים בחודש ישברו אותי זה פשוט העיקרון שאני מרגיש שאין שום סיבה לשלם ל YES+ פי 2 במחיר על כמעט אותו שירות. (האפליקציה שלהם זוועתית בעיני)
יש לי סטרימרים של אנדרואיד TV בכל החדרים ומספיק לי 5 מנויים - האם יש משהו קריטי שאני מפסיד אם אני חוזר לסטינג?
רוב הצפייה שלנו ב YES זה ערוצי 12,13 וסדרות ב VOD (יש לי גם נטפליקס ודיסני)
תודה
אם כבר יש לך סטרימרים שלךועיקר הצפיה שלך בערוצי הברודקאסט+VOD -אז יכול להיות ש-FreeTV מתאימה לך יותר מסטינג.
29 ש"ח מחיר קבוע לצפיה בו זמנית בשני מכשירים (כולל סמרטפונים/טאבלטים).
39 ש"ח מחיר קבוע לצפיה בו זמנית ב-5 מכשירים (כולל סמרטפונים/טאבלטים).
העודף מסטינג בדיוק כמו מנוי לדיסני.
29 ש"ח מחיר קבוע לצפיה בו זמנית בשני מכשירים (כולל סמרטפונים/טאבלטים).
39 ש"ח מחיר קבוע לצפיה בו זמנית ב-5 מכשירים (כולל סמרטפונים/טאבלטים).
העודף מסטינג בדיוק כמו מנוי לדיסני.
-
oris74
- חבר במועדון HT

תודה - אני אנסה את זה עכשיו
-
oris74
- חבר במועדון HT

טוב אז אחרי שבועיים של פיילוט עם FREE TV התנתקנו מ YES אחרי הרבה מאד שנים (כולל גיחה לסטינג באמצע).
כמו שהומלץ לי פה בחוכמה - לצרכים שלי זה מספיק מאד ואפילו מבחינתי יש בונוס של תוספת ערוצי ספורט. חוץ מזה גם היה לי מנוי משולב לדיסני ועכשיו כשנרשמתי שוב אז שילמתי מראש לשנה וקיבלתי חודשיים מתנה אז עוד בונוס
כמו שהומלץ לי פה בחוכמה - לצרכים שלי זה מספיק מאד ואפילו מבחינתי יש בונוס של תוספת ערוצי ספורט. חוץ מזה גם היה לי מנוי משולב לדיסני ועכשיו כשנרשמתי שוב אז שילמתי מראש לשנה וקיבלתי חודשיים מתנה אז עוד בונוס
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
גם אני עזבתי את ייס ועברתי לפריTV - מסיים את תקופת הניסיון ומתחיל לשלם ב-1.8.23 - בני המשפחה מרוצים מהאיכות26/07/2023 22:45oris74 כתב: טוב אז אחרי שבועיים של פיילוט עם FREE TV התנתקנו מ YES אחרי הרבה מאד שנים (כולל גיחה לסטינג באמצע).
...
אני עם FREE ועם IPTV שעובד על האפליקציה של TELEVIZO.
מוצא את עצמי משתמש ב-TELEVIZO למרות שהאיכות והדיליי (דילה בלעז) נמוכים משמעותית מ-FREE.
מקווה שיתחילו לשפר את האפליקציה של FREE, הבאגים והבעיות המובנות בממשק עלולים לגרום לנטישה למרות המחיר הנמוך.
מוצא את עצמי משתמש ב-TELEVIZO למרות שהאיכות והדיליי (דילה בלעז) נמוכים משמעותית מ-FREE.
מקווה שיתחילו לשפר את האפליקציה של FREE, הבאגים והבעיות המובנות בממשק עלולים לגרום לנטישה למרות המחיר הנמוך.
-
oris74
- חבר במועדון HT

מצחיק כי זו הסיבה שעברתי בזמנו מסטינג חזרה ליס+ 
לשמחתי זה עבר לה...

לשמחתי זה עבר לה...
גם אנחנו עכשיו בפיילוט של free tv, מחוברים היום לסטינג tv חבילה הכי בסיסית שכבר לא משווקת . אפליקציה של free tv מרגישה לי פחות טובה מזו של סטינג tv, למשל הגדרת פרופילים לילדים לא מצאתי את האפשרות. מצד שני כמובן הרבה יותר תוכן וגם קצת ספורט .26/07/2023 22:45oris74 כתב: טוב אז אחרי שבועיים של פיילוט עם FREE TV התנתקנו מ YES אחרי הרבה מאד שנים (כולל גיחה לסטינג באמצע).
...
נראה שנמשיך איתם.
שהתנתקת מסטינג, אז גם דיסני מתנתק ויש לבצע רישום מחדש ?
האם אפשר להוסיף ערוצי ספורט בתשלום יומי/ חודשי כפי שהיה קיים בסטינג ?
תודה
שחר
גם ב-FREE יש פרופילים, אין אפשרות (לפחות בינתיים) להוספת ערוצים, החבילה קבועה ותלויה רק במספר המכשירים לצפיה במקביל.30/07/2023 11:35שחו כתב: גם אנחנו עכשיו בפיילוט של free tv, מחוברים היום לסטינג tv חבילה הכי בסיסית שכבר לא משווקת . אפליקציה של free tv מרגישה לי פחות טובה מזו של סטינג tv, למשל הגדרת פרופילים לילדים לא מצאתי את האפשרות. מצד שני כמובן הרבה יותר תוכן וגם קצת ספורט .
נראה שנמשיך איתם.
שהתנתקת מסטינג, אז גם דיסני מתנתק ויש לבצע רישום מחדש ?
האם אפשר להוסיף ערוצי ספורט בתשלום יומי/ חודשי כפי שהיה קיים בסטינג ?
תודה...
-
oris74
- חבר במועדון HT

גם לי הייתה חבילה ביס משולבת עם דיסני. הניתוק הוא משניהם. הפרופיל שלך בדיסני נשמר - בפעם הראשונה אחרי הניתוק שתיכנס למנוי שלך בדיסני דרך המחשב תתבקש להכניס אמצעי תשלום.
אגב - זה חסך לי חודשיים של תשלום כי יש שם אופציה לשלם מראש לשנה ולקבל חודשיים חינם
לגבי ספורט לא ראיתי שיש אפשרות להוסיף עוד ערוצים אבל יש שם הרבה יותר ממה שקיבלתי בחבילת הבסיס ביס אז אני מאד מרוצה
אגב - זה חסך לי חודשיים של תשלום כי יש שם אופציה לשלם מראש לשנה ולקבל חודשיים חינם
לגבי ספורט לא ראיתי שיש אפשרות להוסיף עוד ערוצים אבל יש שם הרבה יותר ממה שקיבלתי בחבילת הבסיס ביס אז אני מאד מרוצה
-
oris74
- חבר במועדון HT