התלבטות לגבי סוג טלוויזיה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
user30000z פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613

שליחה

‏צריך את עזרתכם בנושא:
נדפקה לי הטלויזיה של סמסונג, והבנתי שיש הרבה בעיות עם החברה הזו.
מצד שני לקנות טלויזיה oled של LG, לא מתאימה לבית שלי כי יש לי ילדים שמשאירים את התמונה קפואה הרבה זמן וזה יצור הרבה צריבות.
האם יש אפשרויות אחרת שהן לא פשרה?
משהו בלי צריבות ואמין, וגם עם איכות תמונה ללא פשרות?
תודה.

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424

שליחה

דבר ראשון - יש הרבה חוויות שליליות פה בפורום עם סמסונג, לא אומר שזה יהיה המצב גם איתך, אם זה באחריות (אפילו אם מורחבת) שווה לנסות לקבל תיקון/הצעה.
שנית, TCL בדגמים הגבוהים יכולים לספק טלויזיות טובות ויש להם 3 שנים אחריות לרוב(גם QLED), יש את LG QNED שזה כמו QLED של סמסונג, צריך לבדוק רק האם המחירים עכשיו תואמים את המוצר (בהשקה היו כמעט כמו OLED). סוני גם טובים אבל מחירים גבוהים לרוב. זה החברות שתוכל לקבל מהם מסכים טובים עם אחריות ואיכות תמונה טובה.

user30000z פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613

שליחה

תודה
TCL and Samsung שניהם qled. למה ש tcl תהיה אמינה יותר? אם כבר הפוך לא? כנל lg qned?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

TCL זה אחד מיצרני הטלוויזיות הגדולים בעולם. ובשנים האחרונות הם מייצרים מסכי דגל שלא נופלים בהרבה מהקוריאנים והיפנים.
בנוגע ל"אמין", אז זה מושג שכדאי לשכוח ממנו. הכל סטטיסטיקה ועניין של מזל.
כן רצוי לבחור במסך מיבואן שנותן גב למוצר שלו, כאן לדעתי האישית, לח.י. (LG) אין הרבה תחרות בשוק הישראלי.

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424

שליחה

QLED זה רק אומר שהוסיפו שכבת פילטר למסך כדי לשפר את התמונה. אין לזה שום השפעה מבחינת אמינות, מה שנהרס זה האלקטרוניקה/לדים ולא הציפויים על המסך.

tropit9
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46

שליחה

היי, אם השימוש יהיה ביס פלוס או באפליקציות הפנימיות של lg אז ביס פלוס אחרי כמה דקות מתחילים להריץ סליידשואו ובאפליקציות הפנימיות של lg יש שומר מסך מאוד יעיל ושאר ההגנות שמשפרות מאוד את עמידות המסך לצריבות, תזוזת מסך ועמעום לוגו חלקי.

אם זה פלייסטיישן לצערי הוא רק מאוד מעמם את התמונה אחרי כמה זמן אבל זה לא מהר, בכל מקרה הצריבות לא באות כל כך מהר בשימוש סביר גם לא של 6 8 שעות ביום, בדגמים שאין להם דפקטים קודמים. יש גם עניין של סטטיסטיקה והסתברות שתמונה מוקפאת כן תכרום לצריבות אבל זה נדיר יותר ויותר ככל שבקרת האיכות של lg והטכנולוגיות שלה הולכות ומשתבחות. לי יש c1 וחטאתי לעיתים אם הקפת מסך מסך, עד עכשיו הכל עובד ואם יש צריבות שלא איתרתי עד כה הם כנראה קלות מדי מכדי שאשים לב.

ותלוי בגיל כמובן אפשר להסביר להם שלכבות ולהדליק יותר טוב לטלוויזיה ואבא יעירך את זה מאוד.

לא יודע איך זה בספקיות תוכן אחרות ובפאליקציות שלהן.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”