שרשור תגובות: סרט לסופשבוע - אינדיאנה ג'ונס וחוגת הגורל (Indiana Jones and the Dial of Destiny)
-
ItamarNimrod
- כתב קולנוע

- תגובות: 739
- נתן תודות: 527 פעמים
- קיבל תודות: 399 פעמים
https://htmag.co.il?p=73754
"אינדיאנה ג'ונס וחוגת הגורל" הוא סרט בינוני, שמעורר געגוע גדול לטרילוגיה המקורית.
"אינדיאנה ג'ונס וחוגת הגורל" הוא סרט בינוני, שמעורר געגוע גדול לטרילוגיה המקורית.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
בינוני זו בהחלט מחמאה לסרט הזה. מטופש, מביך, ומיותר, הם תיאורים יותר ריאליים. ג'ונס בלי שפילברג זה אפילו גרוע יותר משליחות קטלנית בלי קמרון... מרחם על הדור הצעיר ומה שמחכה לו בכל הקשור לקולנוע ומוסיקה...
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אני דווקא מאוד אהבתי , ואני לא סובל סרטי אקשן . היה AI עם האריסון פורד צעיר . הסרט עצמו מדבר על לוקיישנים שונים , אירופה , ספרד , איטליה , יוון , מרוקו . בסך הכל נחמד מאוד.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
הביקורת אישרה את שניחשתי מתחילה: עוד סרט ארוך מדי עם תסריט גרוע (זה בעיקר מה שהקולנוע מספק כבר שנים די רבות).
אין סיכוי שאני הולך לקולנוע לשבת שעתיים וחצי שכנראה חלק גדול מהן זה עינוי. נמתין קצת שיהיה זמין לצפייה בבית.
ואני אגב חובב גדול של הסאגה וגם הסרט הרביעי לא היה כזה רע בעיניי. והוא הסתפק בשעתיים +- כמו יתר הסרטים הקודמים.
אין סיכוי שאני הולך לקולנוע לשבת שעתיים וחצי שכנראה חלק גדול מהן זה עינוי. נמתין קצת שיהיה זמין לצפייה בבית.
ואני אגב חובב גדול של הסאגה וגם הסרט הרביעי לא היה כזה רע בעיניי. והוא הסתפק בשעתיים +- כמו יתר הסרטים הקודמים.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
זה כבר די הרבה זמן. וחוץ מזה שהסרטים מתארכים, גם התסריטים שלהם מידרדרים באיכותם. סיבה אפשרית: רצון לתת כמה שיותר תמורה לכסף (מחירי הכרטיסים שעולים כל הזמן), במובן של כמות - על חשבון איכות כמובן (כפי שזה תמיד). הרבה דקות, או הרבה גיגה-בייטים של זיכרון (במושג של פעם זה הרבה מטרים של צלולויד) כדי שה"לקוח" / הצופה ירגיש שקיבל הרבה תמורת הכסף הרב ששילם. ברור שרק הדיוט ירגיש ככה.04/07/2023 21:46pessik כתב: ITAMAR תודה רבה על הביקורת ,
לפי מה שאני קורא פה אני מצטרף לממתינים לצפייה בבית .
באמת לאחרונה הסרטים ניהיו ארוכים מאוד (ומתישים) מה הקטע ?
זה כאילו הבימאים והתסריטאים בתחרות מי מצליח לחצות את השעתיים וחצי
...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
עשיתי הטעות והלכתי מפני שככ ציפיתי לראות את ה-THE FLASH בקולנוע, הסרט כאמור היה ככ בינוני, אנמי ואידיוטי,
לצערי ממה שאני קורה, הביקורות על אינדי החדש, עם אותה התסמונת וטעם מריר שהיה ב-FLASH שאגב מסתמן כסרט הכושל ביותר של DC אי פעם!,
אני הפעם אוותר, למרות שאינדי על ה-BIG SCREEN זו חוויה ונוסטלגיה אדירה, זוכר שראיתי את פרק 4 Kingdom of the Crystal Skull (שמעט מנותק מהטרילוגיה) ואגב ממש לא רע!, ועוד זוכר בתור ילד שראיתי את פרק 3 Last Crusade ב-1989, שנה מופלאה שהקולנוע הפך להיות MAIN EVENT עבורי עם באטמן של טים ברטון, וסיקוולים משובחים כמו בחזרה לעתיד 2, מכסחי השדים 2...ועוד.
תקופת זהב שלצערי בחיים לא תחזור.
תודה על הסקירה, כאמור, אני אוותר ואחכה בסבלנות עד שיגיע לבית בפורמט כזה או אחר...
לצערי ממה שאני קורה, הביקורות על אינדי החדש, עם אותה התסמונת וטעם מריר שהיה ב-FLASH שאגב מסתמן כסרט הכושל ביותר של DC אי פעם!,
אני הפעם אוותר, למרות שאינדי על ה-BIG SCREEN זו חוויה ונוסטלגיה אדירה, זוכר שראיתי את פרק 4 Kingdom of the Crystal Skull (שמעט מנותק מהטרילוגיה) ואגב ממש לא רע!, ועוד זוכר בתור ילד שראיתי את פרק 3 Last Crusade ב-1989, שנה מופלאה שהקולנוע הפך להיות MAIN EVENT עבורי עם באטמן של טים ברטון, וסיקוולים משובחים כמו בחזרה לעתיד 2, מכסחי השדים 2...ועוד.
תקופת זהב שלצערי בחיים לא תחזור.
תודה על הסקירה, כאמור, אני אוותר ואחכה בסבלנות עד שיגיע לבית בפורמט כזה או אחר...