שרשור תגובות: סרט לסופשבוע - אינדיאנה ג'ונס וחוגת הגורל (Indiana Jones and the Dial of Destiny)

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
ItamarNimrod פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתב קולנוע
כתב קולנוע
תגובות: 739
נתן תודות: 527 פעמים
קיבל תודות: 399 פעמים

שליחה #1 

https://htmag.co.il?p=73754

"אינדיאנה ג'ונס וחוגת הגורל" הוא סרט בינוני, שמעורר געגוע גדול לטרילוגיה המקורית.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1407
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #2 

בינוני זו בהחלט מחמאה לסרט הזה. מטופש, מביך, ומיותר, הם תיאורים יותר ריאליים. ג'ונס בלי שפילברג זה אפילו גרוע יותר משליחות קטלנית בלי קמרון... מרחם על הדור הצעיר ומה שמחכה לו בכל הקשור לקולנוע ומוסיקה...

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #3 

אני דווקא מאוד אהבתי , ואני לא סובל סרטי אקשן . היה AI עם האריסון פורד צעיר . הסרט עצמו מדבר על לוקיישנים שונים , אירופה , ספרד , איטליה , יוון , מרוקו . בסך הכל נחמד מאוד.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #4 

הביקורת אישרה את שניחשתי מתחילה: עוד סרט ארוך מדי עם תסריט גרוע (זה בעיקר מה שהקולנוע מספק כבר שנים די רבות).
אין סיכוי שאני הולך לקולנוע לשבת שעתיים וחצי שכנראה חלק גדול מהן זה עינוי. נמתין קצת שיהיה זמין לצפייה בבית.
ואני אגב חובב גדול של הסאגה וגם הסרט הרביעי לא היה כזה רע בעיניי. והוא הסתפק בשעתיים +- כמו יתר הסרטים הקודמים.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6642
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #5 

ITAMAR תודה רבה על הביקורת ,

לפי מה שאני קורא פה אני מצטרף לממתינים לצפייה בבית .

באמת לאחרונה הסרטים ניהיו ארוכים מאוד (ומתישים) מה הקטע ?

זה כאילו הבימאים והתסריטאים בתחרות מי מצליח לחצות את השעתיים וחצי 😌

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #6 

04/07/2023 21:46  
pessik כתב:
ITAMAR תודה רבה על הביקורת ,

לפי מה שאני קורא פה אני מצטרף לממתינים לצפייה בבית .

באמת לאחרונה הסרטים ניהיו ארוכים מאוד (ומתישים) מה הקטע ?

זה כאילו הבימאים והתסריטאים בתחרות מי מצליח לחצות את השעתיים וחצי 😌
...
זה כבר די הרבה זמן. וחוץ מזה שהסרטים מתארכים, גם התסריטים שלהם מידרדרים באיכותם. סיבה אפשרית: רצון לתת כמה שיותר תמורה לכסף (מחירי הכרטיסים שעולים כל הזמן), במובן של כמות - על חשבון איכות כמובן (כפי שזה תמיד). הרבה דקות, או הרבה גיגה-בייטים של זיכרון (במושג של פעם זה הרבה מטרים של צלולויד) כדי שה"לקוח" / הצופה ירגיש שקיבל הרבה תמורת הכסף הרב ששילם. ברור שרק הדיוט ירגיש ככה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #7 

עשיתי הטעות והלכתי מפני שככ ציפיתי לראות את ה-THE FLASH בקולנוע, הסרט כאמור היה ככ בינוני, אנמי ואידיוטי,
לצערי ממה שאני קורה, הביקורות על אינדי החדש, עם אותה התסמונת וטעם מריר שהיה ב-FLASH שאגב מסתמן כסרט הכושל ביותר של DC אי פעם!,

אני הפעם אוותר, למרות שאינדי על ה-BIG SCREEN זו חוויה ונוסטלגיה אדירה, זוכר שראיתי את פרק 4 Kingdom of the Crystal Skull (שמעט מנותק מהטרילוגיה) ואגב ממש לא רע!, ועוד זוכר בתור ילד שראיתי את פרק 3 Last Crusade ב-1989, שנה מופלאה שהקולנוע הפך להיות MAIN EVENT עבורי עם באטמן של טים ברטון, וסיקוולים משובחים כמו בחזרה לעתיד 2, מכסחי השדים 2...ועוד.
תקופת זהב שלצערי בחיים לא תחזור.

תודה על הסקירה, כאמור, אני אוותר ואחכה בסבלנות עד שיגיע לבית בפורמט כזה או אחר...

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 325 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #8 

טוב, אני נהניתי. בדיוק לפי השטאנץ של הסרטים הקודמים, עם המון הומאז'ים להם. ממש ממש נהניתי, אפילו שהסרט באמת ארוך. לקראת סוף השעה הראשונה היו כמה סצינות חלשות, אבל החצי השני היה מעולה. לדעתי, אחלה אחלה.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”