מחיר הוט HOT .
אני מנוי מעל 20 בהוט, לא אגיד שאין בעיות ולא היו ... אבל שורה תחתונה אני מקבל מוצר מעולה למחיר
שאני משלם . אין לי צורך בסיבים למרות שיש לי תשתית . יש לי כבר 15 שנה 100 מגה ו ב 4 שנים האחרונות 200 מגה .
פועל נהדר קליטה בכל החדרים בזכות הממיר הראשי שמפיץ שידור כולל אינטרנט לחדרים
. הממיר שלהם משולב ראוטר בחדרים בקיץ מקבל מכת חום ולפעמים נתקע .
סה"כ קליטה מעולה בכל הבית ,בכל חדר שיש ממיר ולידו .
מחיר וערוצים . ב HOT יש מגוון הכי רחב שיכול להציע חברה ישראלית , יש להם מעל 220 ערוצים ,רבים מהם שפות ויש להם שימוש.
מה כלול בחבילה , כל הערוצים פתוחים כולל צ'רלטון .... למעט כמה ערוצי ילדים חדשים 330-334 וערוצי סדרות טורקית ש הגיעו
ל 5 במספר .
שוב כל ערוצי הספורט פתוחים , כמה אני משלם בגלל שאני 20 שנה מנוי , מחיר ריצפה שאני לא רוצה לחשוף כולל 200 מגה אינטרנט
5 העלאה , ספק ו טלפון ביתי . אם היית ביס היית משלם יותר 130 שקל לחודש וזה בדוק והם אמרו לי ב יס לא פעם אנחנו יקרים אבל אתה
מקבל שירות ואיכות , לא צריך מסתפק במה שיש וטוב לי .
זה שהוט רבה עם כל הספקים על תשלום, בשבילי זה מעולה , בסופו של יום אני מצפה מחברה שאני לקוח שלה שתתמקח
בשבילי , כי אני כמו צרכן נבון רוצה לשלם פחות ולקבל יותר .
יתרון נוסף כמעט ולא התקשרו אלי מעולם לבלבל לי את המוח נצגי מכירות ,זה אני שמתקשר ממקום עבודה וחסוי לברר מחיר .
ואני משלם לספק אחד ויכול לעקוב בקלות מחיר כולל על הכל .
שאני משלם . אין לי צורך בסיבים למרות שיש לי תשתית . יש לי כבר 15 שנה 100 מגה ו ב 4 שנים האחרונות 200 מגה .
פועל נהדר קליטה בכל החדרים בזכות הממיר הראשי שמפיץ שידור כולל אינטרנט לחדרים
. הממיר שלהם משולב ראוטר בחדרים בקיץ מקבל מכת חום ולפעמים נתקע .
סה"כ קליטה מעולה בכל הבית ,בכל חדר שיש ממיר ולידו .
מחיר וערוצים . ב HOT יש מגוון הכי רחב שיכול להציע חברה ישראלית , יש להם מעל 220 ערוצים ,רבים מהם שפות ויש להם שימוש.
מה כלול בחבילה , כל הערוצים פתוחים כולל צ'רלטון .... למעט כמה ערוצי ילדים חדשים 330-334 וערוצי סדרות טורקית ש הגיעו
ל 5 במספר .
שוב כל ערוצי הספורט פתוחים , כמה אני משלם בגלל שאני 20 שנה מנוי , מחיר ריצפה שאני לא רוצה לחשוף כולל 200 מגה אינטרנט
5 העלאה , ספק ו טלפון ביתי . אם היית ביס היית משלם יותר 130 שקל לחודש וזה בדוק והם אמרו לי ב יס לא פעם אנחנו יקרים אבל אתה
מקבל שירות ואיכות , לא צריך מסתפק במה שיש וטוב לי .
זה שהוט רבה עם כל הספקים על תשלום, בשבילי זה מעולה , בסופו של יום אני מצפה מחברה שאני לקוח שלה שתתמקח
בשבילי , כי אני כמו צרכן נבון רוצה לשלם פחות ולקבל יותר .
יתרון נוסף כמעט ולא התקשרו אלי מעולם לבלבל לי את המוח נצגי מכירות ,זה אני שמתקשר ממקום עבודה וחסוי לברר מחיר .
ואני משלם לספק אחד ויכול לעקוב בקלות מחיר כולל על הכל .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46328
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
אני לא צריך לשכנע אותך , כי אם אני אשכנע אותך ורבים אחרים הוט תהפוך ל 50% + מצופי הטלווזיה הרב ערוצית ואז היא תוכרז מונפול ,...
ואז זה יתנקם במנויים במחיר .
רק רציתי להגיד שאני משלם פחות 130 שקל מצופה YES-בזק ממוצע שצופה בכל ערוצי הספורט
זה בגלל שאני מנוי ותיק מאד !!! ככה זה עובד , לא נראה שכל אחד יכול לקבל מחיר כזה .
ותשארו שם ב YES , יש להם אחלה שירות לקוחות לפי כל הסקרים .
ובכלל HOT זה חברה שתובעים כל שני וחמישי יצוגית ותנחשו מי זוכה מ ההפקר , אני !!! כל הזמן הטבות .
תיקון לפי חישוב רגיל לפי החבילה המקבילה ב YES+ בזק ,נתב , לפי המחירון באתר YES של חבילות בסיס עם כל הערוצים שיש לי כולל
של ספורט 1 ו ערוצי ספורט 5 .
https://www.yes.co.il/content/catalog/sport
אני משלם פחות 200 שקל מ YES בזק !!! לא צוחק .
של ספורט 1 ו ערוצי ספורט 5 .
https://www.yes.co.il/content/catalog/sport
אני משלם פחות 200 שקל מ YES בזק !!! לא צוחק .
נערך לאחרונה על ידי Orenbz ב 27/06/2023 12:36, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תעלה חשבונית עם הסכום לתשלום ופירוט החבילות, זה יעניק אותנטיות להודעה שלך.
אתה צודק שאני צריך להוכיח , 100% , גם אני הייתי מעלה ספקות ,27/06/2023 12:09ziv_r כתב: תעלה חשבונית עם הסכום לתשלום ופירוט החבילות, זה יעניק אותנטיות להודעה שלך....
אבל אני לא רוצה לחשוף את הפרטים שלי עם המחיר ,לא רוצה שאני יהיה איכשהו מעורב בזה
אין לי סיבה לשקר ,אמיתי לגמרי .
מי שרוצה שיאמין , אני משאיר את זה פתוח לכם להאמין או לא .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה תמיד יכול להסתיר את השם שלך.
כרגע אני מסכים איתך שזה לא אמין ולכן יש ספקות.
כרגע אני מסכים איתך שזה לא אמין ולכן יש ספקות.
רק תבינו משהו ה FREE TV של קשת אתם מקבלים את כל ערוצי ספורט 5 פלוס וערוצי ONE
ועוד כל ערוצי הטלווזיה שהם מציעים ותוכן VOD ב 30 שקל . תוסיפו צרלטון זה עוד 80 שקל כמה יצא ?.
תוסיפו אינטרנט 200-300 מגה + ספק ,בלי או בלי\עם טלפון ביתי זה 80 שקל .
הוספתם עוד ערוץ פרימיום ,ילדים , סדרות , שפות , זה עוד 20-25 שקל .
כמה יצא ?
תבינו שאני לא משקר ומקבל מחיר ריצפה ב HOT ויש פה חברות שמנצלות עד הסוף מנויים שלהם בתירוץ של שירות לקוחות .
https://freetv.tv/
ועוד כל ערוצי הטלווזיה שהם מציעים ותוכן VOD ב 30 שקל . תוסיפו צרלטון זה עוד 80 שקל כמה יצא ?.
תוסיפו אינטרנט 200-300 מגה + ספק ,בלי או בלי\עם טלפון ביתי זה 80 שקל .
כמה יצא ?
תבינו שאני לא משקר ומקבל מחיר ריצפה ב HOT ויש פה חברות שמנצלות עד הסוף מנויים שלהם בתירוץ של שירות לקוחות .
https://freetv.tv/
נערך לאחרונה על ידי Orenbz ב 27/06/2023 15:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא יודע מה איתך, אבל מי שצריך את כל הרשימה שהוספת - שישלם !27/06/2023 12:39Orenbz כתב: רק תבינו משהו ה FREE TV של קשת אתם מקבלים את כל ערוצי ספורט 5 פלוס וערוצי ONE
תוסיפו אינטרנט 200-300 מגה + ספק ,בלי או עם טלפון ביתי זה 80 שקל .
https://freetv.tv/...
אינטרנט בהוט זה לא כזה יקר:
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים