היי!
אני מעוניין לקנות 6-7 מצלמות אבטחה מהסוג הזה:
https://ksp.co.il/web/item/265333
אני מנסה להבין איך אני יכול לשמור את הצילומים (מספיק 3 ימים) ולגשת אליהם מכל מקום.
אמנם יש אפשרות להכניס כרטיס זכרון למצלמה אבל אני לא אוהב את הרעיון שהכרטיס יושב במצלמה ונגיש לכל אחד שיכול לקחת אותו.
האפשרות של תשלום על שירותי ענן גם לא מדברת אליי ולכן אני מחפש משהו שישמור לי את ההקלטות במקום יותר מוגן כמו בתוך הבית.
אני מניח שהאפשרות שלי זה NVR אבל אני לא ממש בטוח בזה ולכן אני שואל פה.
ואם NVR זו האפשרות שלי איך אני יכול לדעת איזה NVR מתאים למצלמה? אני לא מוצא שום מידע על זה.
אגב, אם ישנה אפשרות לשמור בענן כלשהו ללא תשלום זה יהיה מושלם מבחינתי.
תודה
איך לשמור צילומים ממצלמת אבטחה באופן מקומי?
NVR לא חייב להיות משהו ייעודי, בבית של ההורים יש לטפופ ישן שמשומש כNVR, שילמתי חד פעמי לתוכנה שנקראת Xeoma שמישהו עשה עליה ביקורת פה בפורום (אתה יכול לבחור גם תוכנות אחרות) וכל המצלמות מחוברות אליה, היא מזהה הכל לבד ושומרת על הלפטופ. גישה מבחוץ תלויה אם אם יש לך IP "אמיתי" (לא מאחורי CG-nat), יש על זה מלא מידע בפורום פה. בקטע הזה תוכנות ייעודיות או ענן לא משנה להן CG-NAT כי הן עוקפות את זה. תנסה להוריד את התוכנה של Provision ולשחק בהגדרות שלה, נראה לי זה בחינם ויעשה את מה שאתה רוצה.
דרך אגב אם אתה פוחד שמישהו יכול לקחת את הכרטיס זיכרון, הדבר זהה לNVR שיכולים לקחת פשוט את הדיסק קשיח/SSD.
דרך אגב אם אתה פוחד שמישהו יכול לקחת את הכרטיס זיכרון, הדבר זהה לNVR שיכולים לקחת פשוט את הדיסק קשיח/SSD.