שוב דרישה לאישור ייבוא של אקסלוט
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
רציתי רק לעדכן שקיבלתי שוב בקשה להוצאת אישור ייבוא מיוחד/חד פעמי מאקסלוט על מוצרים שלא קשורים לכלום : נייר דבק לרשת יתושים ועדשות פשוטות למצלמות אבטחה. כל המוצרים בעלות כוללת של 10 דולר.
כתבתי להם שוב שאין צורך באישור יבוא על מוצרים אלו.
רציתי לעדכן במשהו שנראה כמו "טרנד" של שיטת מצליח שקורה בתדירות חריגה על מוצרים פשוטים שאינם קשורים למשרד התקשורת או שדורשים אישור מיוחד.
זה נראה מאז שהדואר סוגרים סניפים, חברות מסויימות מנסות לחגוג בצורה חזירית על הציבור.
אני אבקש להבא מהמוכרים של מוצרים אלקטרונים לשלוח רק דרך דואר אוויר רשום רגיל ולוודא שהמשלוח לא מתחיל ב AE (צ'יטה), כי עדיף לי לחכות עוד שבוע שבועיים למוצר מאשר להתחיל להתעסק עם אישורים מיותרים.
כתבתי להם שוב שאין צורך באישור יבוא על מוצרים אלו.
רציתי לעדכן במשהו שנראה כמו "טרנד" של שיטת מצליח שקורה בתדירות חריגה על מוצרים פשוטים שאינם קשורים למשרד התקשורת או שדורשים אישור מיוחד.
זה נראה מאז שהדואר סוגרים סניפים, חברות מסויימות מנסות לחגוג בצורה חזירית על הציבור.
אני אבקש להבא מהמוכרים של מוצרים אלקטרונים לשלוח רק דרך דואר אוויר רשום רגיל ולוודא שהמשלוח לא מתחיל ב AE (צ'יטה), כי עדיף לי לחכות עוד שבוע שבועיים למוצר מאשר להתחיל להתעסק עם אישורים מיותרים.
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
אקסלוט חזרו לפנייתי באותו היום וזה הועבר תוך יום לנקודת החלוקה וכבר אספתי את הפריט....
ראיתי לפני מספר ימים שפריט נוסף שהזמנתי (דימר למאוורר בעלות 4 דולר) מעוכב במכס ואשר נשלח דווקא דרך הדואר, והיום ראיתי שהוא שוחרר אוטומטית והועבר לדואר לחלוקה.
אני מעודד מכך שלפחות יש מענה מהיר באקסלוט.