מצלמות אבטחה ו NAT של הוטנט
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
במסגרת מעבר לסיב של הוט ( שעדיין לא הותקן ) החזירו אותי להוט נט ( לטענתם לא ניתן לקבל שירות מספק אחר כשמשתמשים בסיב שלהם )
בדיקה מהירה גלתה שאני מאחורי NAT. בגדול זה לא באמת משנה לי אבל יש לי בעיה בחיבור למצלמות בבית.
הבעיה היא מול שתי מצלמות VistaCam עם אפליקציית Eye4.
מצלמה נוספת אחרת עובדת, אינטרקום עם מצלמה עובד מצויין. שני סוויצרים עובדים בלי בעיה. ( הכוונה בעובד היא כשמתחברים אל הרכיבים האלו מחוץ לרשת ).
אבל אני חווה קשיים בתהחברות למצלמות של VistaCam. החיבור לוקח הרבה זמן אבל כאשר הוא מתבצע התמונה עובדת חלק והכל מתפקד כמו שצריך. זה גורם לי לחשוב שאולי לא ה NAT אשם אלא איזה ניתוב דפוק בהוט נט שזה כמובן אבוד אם זה המצב.
מישהו נתקל במשהו כזה ויש לו פתרון ?
תחסכו ממני את ההודעות על הוט נט. כן אני יודע. על הפנים, כולם יותר טובים מהם. זה מה יש כרגע.
ליאור
בדיקה מהירה גלתה שאני מאחורי NAT. בגדול זה לא באמת משנה לי אבל יש לי בעיה בחיבור למצלמות בבית.
הבעיה היא מול שתי מצלמות VistaCam עם אפליקציית Eye4.
מצלמה נוספת אחרת עובדת, אינטרקום עם מצלמה עובד מצויין. שני סוויצרים עובדים בלי בעיה. ( הכוונה בעובד היא כשמתחברים אל הרכיבים האלו מחוץ לרשת ).
אבל אני חווה קשיים בתהחברות למצלמות של VistaCam. החיבור לוקח הרבה זמן אבל כאשר הוא מתבצע התמונה עובדת חלק והכל מתפקד כמו שצריך. זה גורם לי לחשוב שאולי לא ה NAT אשם אלא איזה ניתוב דפוק בהוט נט שזה כמובן אבוד אם זה המצב.
מישהו נתקל במשהו כזה ויש לו פתרון ?
תחסכו ממני את ההודעות על הוט נט. כן אני יודע. על הפנים, כולם יותר טובים מהם. זה מה יש כרגע.
ליאור
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 22/06/2023 14:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
Re: מצלמות אבטחה ו NAT של הוטמט
ידוע לך איך מתבצע החיבור למצלמה? דרך ענן של היצרן או באופן ישיר?
חיבורי ענן עמידים עקרונית ל- CGNAT.
הסיבה להתחברות איטית יכולה להיות התגברות על CGNAT או נסיונות עקרים להשתמש בפרוטוקולי רשת לא תואמים, עד שמגיע הנסיון הנכון שמצליח. לי היתה בעיה כזו עם מצלמה שמזרימה RTSP עם קודק H264 ב- TCP בלבד, ורוב האפליקציות התואמות והמפורסמות ניסו קודם UDP, מה שהאריך בכל פעם את ההתחברות הראשונית משניה או שתיים ל- 15-20 שניות.
לא היתה לי שום בעיה דרך הוטנט בחיבור 500/10. גם לא עשו יותר מדי בעיות להוריד אותי מה- CGNAT כשהסברתי את הצורך.
חיבורי ענן עמידים עקרונית ל- CGNAT.
הסיבה להתחברות איטית יכולה להיות התגברות על CGNAT או נסיונות עקרים להשתמש בפרוטוקולי רשת לא תואמים, עד שמגיע הנסיון הנכון שמצליח. לי היתה בעיה כזו עם מצלמה שמזרימה RTSP עם קודק H264 ב- TCP בלבד, ורוב האפליקציות התואמות והמפורסמות ניסו קודם UDP, מה שהאריך בכל פעם את ההתחברות הראשונית משניה או שתיים ל- 15-20 שניות.
לא היתה לי שום בעיה דרך הוטנט בחיבור 500/10. גם לא עשו יותר מדי בעיות להוריד אותי מה- CGNAT כשהסברתי את הצורך.
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא יודע בדיוק איך מתבצע החיבור.
מה שהכי מוזר זה שבכל פעם מצלמה אחרת מתחברת והשניה מתקשה.
אם אני מנסה שוב זה מתחלף. בסופו של דבר יכול להגיע למצב ששתי המצלמות מחוברות אבל מתקשה.
מה שהכי מוזר זה שבכל פעם מצלמה אחרת מתחברת והשניה מתקשה.
אם אני מנסה שוב זה מתחלף. בסופו של דבר יכול להגיע למצב ששתי המצלמות מחוברות אבל מתקשה.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אני עם תשתית הוט. וכרגע נשאר בתשתית הוט מכל מיני סיבות אחרות....
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
Ibc עובדים עם סלקום והוט אפשר להגיד שזה תשתית של סלקום והוט ביחד …....
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אבדוק את זה תודה...
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
תתקשר להוט ותבקש IP חיצוני. לי הם נתנו בלי בעיה וללא תוספת תשלום.