סוף סוף פרסו סיב - מה כדאי לעשות?
-
haaani
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: מנחם בן שושן
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי לכולם,
סוף סוף הכתובת שלי נמצאה פעילה לסיב של בזק והוט.
דיברתי עם בזק הם רוצים 140 שקל לחודש ל1000/100 - אין לי צורך בראוטר ( יש לי asus ac-86u)
לפי מה שראיתי פה באתר , הבנתי שהמחירים יותר טובים בחברות אחרות - סלקום, גילת וכו'.
השאלה היא האם כדאי להתחבר לבזק קודם בשביל שלא יהיו בעיות עם החיבור סיב ואז לעבור לשאר החברות ?
* אציין שאין לי צורך בפריסת סיב בבית - פרסתי לבד ) .
תודה
סוף סוף הכתובת שלי נמצאה פעילה לסיב של בזק והוט.
דיברתי עם בזק הם רוצים 140 שקל לחודש ל1000/100 - אין לי צורך בראוטר ( יש לי asus ac-86u)
לפי מה שראיתי פה באתר , הבנתי שהמחירים יותר טובים בחברות אחרות - סלקום, גילת וכו'.
השאלה היא האם כדאי להתחבר לבזק קודם בשביל שלא יהיו בעיות עם החיבור סיב ואז לעבור לשאר החברות ?
* אציין שאין לי צורך בפריסת סיב בבית - פרסתי לבד ) .
תודה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4793
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
בגדול אין שום בעיה ואפילו עדיף סלקום/פרטנר כדי לקבל ip אמיתי
לדעתי אין מה להתחבר לבזק. לפי מה ששמעתי פרטנר משחילים את הסיב אולי יותר מסודר מסלקום, אבל אצלי סלקום עשו וזה סביר מאוד. אני מרוצה.
רק אל תתפתה מהמבצעים של הוט. המשותף בין מה שיגידו לך ומה שתקבל בפועל הוא מקרי ביותר.
רק אל תתפתה מהמבצעים של הוט. המשותף בין מה שיגידו לך ומה שתקבל בפועל הוא מקרי ביותר.
-
haaani
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: מנחם בן שושן
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
ברור לי , אני עכשיו בהוט נחושת - והמחיר עולה מחודש לחודש - אחרי שהתחייבו להשאיר אותו קבוע לשנה21/06/2023 15:30eliavsd כתב: לדעתי אין מה להתחבר לבזק. לפי מה ששמעתי פרטנר משחילים את הסיב אולי יותר מסודר מסלקום, אבל אצלי סלקום עשו וזה סביר מאוד. אני מרוצה.
רק אל תתפתה מהמבצעים של הוט. המשותף בין מה שיגידו לך ומה שתקבל בפועל הוא מקרי ביותר....
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
התחברתי לסלקום אתמול ואני לבנתיים מרוצה.
הטכנאי השחיל לי את הסיב לארון תקשורת בממ"ד והיה אדיב, סבלני (הייתה לי בעיה בתשתית החיצונית) ומקצועי.
עלות 144 ש"ח, חודשיים חינם. לבנתיים לקחתי את הנתב שלהם לתקופת הרצה עד שאחבר את הסיב ל-PFSENSE.
הטכנאי השחיל לי את הסיב לארון תקשורת בממ"ד והיה אדיב, סבלני (הייתה לי בעיה בתשתית החיצונית) ומקצועי.
עלות 144 ש"ח, חודשיים חינם. לבנתיים לקחתי את הנתב שלהם לתקופת הרצה עד שאחבר את הסיב ל-PFSENSE.
הייתי עם סלקום בסיבים קרוב לשנה וחצי. הכל עבד כמו שצריך במשך התקופה הזאת. ואז קרתה תקלה שהשביתה אצלי את הרשת. עברו שבועיים של השבתה ושלושה צוותים שונים של טכנאים שבאו לבדוק מה הבעיה.
כולם קבעו שזו תקלת רשת.
אף אחד לא הצליח לתקן, כל אחד מהם הבטיח שהתקלה תתוקן תוך 48 שעות עלי ידי הצוות שבא אחריו.
כעבור שבועיים עברתי לפרטנר. בינתיים הכל עובד, בלי עין הרע.
כולם קבעו שזו תקלת רשת.
אף אחד לא הצליח לתקן, כל אחד מהם הבטיח שהתקלה תתוקן תוך 48 שעות עלי ידי הצוות שבא אחריו.
כעבור שבועיים עברתי לפרטנר. בינתיים הכל עובד, בלי עין הרע.